UFC 84 דעות

favor

New member
צודק

בדיוק רציתי לתקן. אחחח איך השארת אותנו בלי יורש ביג ג'ון? לאווין עושה גילגולים באמצע קרב, מזאגטי כן STOP לא STOP ויאמאקקי השוקיסט.

peergo

New member
הוא התפוצץ ככה גם מול צ'אק

אבל צ'אק קאונטר-סטרייקר מעולה.

raw is eyal

New member
שאלה על טיטו

באתר הרשמי של הUFC לא הראו את טיטו במסיבת העיתונאים שאחרי הארוע איפה ניתן לראות את טיטו מתראיין אחרי הקרב חוץ מהראיון עם ג'ו רוגן באוקטגון

doom23

New member
לפי מה שקראתי

הוא רב שוב עם דיינה לפני המסיבת עיתנואים לא נתנו לו לבוא אחרי כמה צעקות וזה הוא רק היה שם ולא התראיין ... קראתי את בשר דוג אם אני ימצא לינק אני ישים

Burger4

New member
הוא השתתף במסיבת העיתונאים לאחר האירוע

שמעתי גם על זה שלא נתנו לו להיכנס אבל לאחר מכן הוא ישב עם כל הלוחמים וענה לשאלות ואפילו התנצח עם דנה וויט מספר פעמים כי העיתונאים שאלו אותם כל מיני שאלות. אורטיז אמר שהלוחמים הם עבדים של דנה וויט, וויט אמר שהוא ואורטיז צריכים לשבת ולדבר. ייתכן ויש מצב שאורטיז יישאר ב-UFC אבל הסיכוי נמוך

Burger4

New member
דעות שלי

רליץ לא הרשים אותי, בעיטות טובות אך זה הכל ממה שראינו ממנו עד כה, נראה בהמשך. פן - שרק, השופט עשה טעות כי הוא לא היה החלטי, הקרב עצמו היה בסדר, אבל בדמיון שלי ראיתי את שרק מוריד את פן לקרקע, אבל לא משנה.. מנדס גרוטאה, טיאגו סילבה לא הרשים אותי במיוחד. מאשידה בסדר, אורטיז הפתיע עם הטריינגל. זהו..

favor

New member
לפי הדעות בטעות צפית ב-UFC 78../images/Emo13.gif

בכל אופן דוקא רליץ' היה חזק, לא יודע למה ציפית אבל זה הקרב הראשון שלו וראו את הלחץ ובכל זאת הוא סיים את הקרב בצורה הכי טובה שאפשר, לעזאזל הקרב זכה בתואר "הקרב של הערב", בערב קרבות מעולים ועוד בקרב הראשון שלו. לא יודע איפה ראית שמנדס גרוטאה. פעמיים הוא הוריד את סילבה והיה קרוב מאוד לסיים, נלחם בלי פחד אבל טיאגו עם הרבה לב (פורסט משהו). מנדס יישאר ב-UFC עוד הרבה זמן (גם אם לא יצליח כמו אחרים).

Burger4

New member
תראה..

מנדס על הקרקע לא שווה כלום ואת זה ראינו. MMA אומר שצריך להיות טוב גם על הקרקע, או לפחות לא לתת ליריב להוריד אותך לקרקע ( למשל לידל ). זה למעשה גורם לכך שכל יריב בעל יכולת קרקע יביס אותו. רליץ גם כן בעיטות מרשימות אבל הוא כמעט הפסיד את הקרב בעמידה וירד לגארד בשביל לשרוד, מהלך חכם כמובן. בוא נגיד שלא ראינו ממנו מספיק, אבל אני לא התרשמתי יותר מדי ממנו, אני מקווה שהוא גאון BJJ כי אחרת הוא יהיה בצרות מול לוחמי סטנד אפ

למעלה