UFC on FOX: בנדו מול דיאז - דיון

Galamis

New member
לינקים לצפייה ישירה מישהו?

אם כבר נתקעתי פה במשמרת לילה...

TKO34

New member
תנסה את זה

http://www.thefirstrow.eu/watch/157884/1/watch-ufc-on-fox-:-henderson-vs-diaz.html

זקס11

New member
צודק.... רק קמתי

Ori L88

New member
בנתיים מעולה.

כמעט כל הקרבות פנטסטים.
היה חימום מעולה , עכשיו הקרבות המעניינים.

TKO34

New member
יאלללה BJ

סיבוב 1 של רורי

לדעתי יפרוש אם יפסיד

Ori L88

New member

עצוב מאוד לראות את BJ , פשוט נראה לא מסוכן וכבוי.
אולי היה צריך מזומנים?
לא יודע , רורי הזה הוא סוציופט ASSHOLE רציני. אבל תותח על , איזה סטרייקינג הוא הראה היום.
אין ספק בכלל שהוא האיום הכי גדול לGSP יותר מהנדריקס ויותר מדיאז.
כמובן שהם מתאמנים ביחד אבל :\\\

זקס11

New member
לא מסכים איתך

זה די ברור ש GSP ינגב איתו את הריצפה. הבחור לא הראה TD או TDD עילאיים. הוא גם לא הצליח לעבור את הגארד של פן, מה ש GSP כן הצליח לעשות.

וחוץ מזה, בסיבוב השלישי הוא נראה פשוט זוועה. הוא נתן לפן יותר חיבוקים מאשר חבטות.

זקס11

New member
דיאז-הנדרסון (ספויילר)

אחרי סיבוב שני, הנדרסון מראה אין מפרקים את האחים דיאז- שומרים על מרחק, זריזות, וחוכמה. כל מה שאין לאחים.

זקס11

New member
דיאז הנדרסון (ספויילר)

הנדרסון שכלל את הנוסחה של "איך לנצח את האחים דיאז", והיא לא נורא מסובכת:
1. זריזות. התקפות זריזות, תוך צמצום זמן באזור הנוחות של היריב. כאן הנדרסון הגיע ממש לשלמות. נייט כמעט לא הצליח לתקוף בעמידה. גם הנדרסון סיים כמעט כל התקפה בקלינץ', תוך ניצול ההאבקות הגרועה של נייט.
2. התקפה מתמדת על הרגל. האחים דיאז הם איטיים להחריד, והתקפה על הרגל המובילה שלהם היא יחסית קלה, כאשר הצלחה הופכת אותם לעוד פחות ניידים.
3. ניצול ה TDD הגרוע שלהם, והעברת הקרב לקרקע. כאן חייב להיות לוחם שיודע להגן נגד BJJ מלמטה. והנדרסון הוכיח שלדיאז אין ממש מה להציע.

או במילים אחרות, לנצל את הטפשות התהומית של האחים הערסים, שלא מנסים לשפר את המקומות החלשים שלהם (איטיות, והאבקות מחורבנת).

yair_bar

New member
מנהל
ראיתי בלייב וכל התוצאות ביאסו לי את התחת

כל מי שרציתי שינצח הפסיד.

נראה לי שאתמול גם ארייני הייתה מנצחת את בי ג'יי

בנסון הרשים אותי מאד בקרב איכותי וחוכמת זירה נדירה.

אגב, לא יודע אם שמתם לב אבל לדעתי הקטע של השיער של בנסון שהיה בכוונה עם גומיה קטנה בקצה הקוקו. זה מושך תשומת לב, כל שנייה הוא מסדר את השיער ולדעתי זה היה מקשה על חניקות.

מרקו בי

New member
הקרבות המצופים אכזבו כל השאר היו נהדרים

כמו תמיד הקרבות שלהם ציפיתי אכזבו. פן - מקדונלד. הטקטיקה של מקדונלד הייתה ברורה כמו שמו הוא בנה על זה שפן יאכל הרבה מקדונלד ויגיע איטי, הגיים פלן עבד, פן נראה איטי, ללא קילר אינסטינקט ועדיף לו שישאר בפרישה, לדעתי גם במשקל קל אין לו מה למכור היום, בטח לא בטופ 5. הדור הצעיר מנצח את הדור הישן.

גוסטפסון - שוגון. שוגון הגיע בנסיון לחפש מכה שתסיים את הקרב ופגע כמה כאלו, אבל גוסטפסון צעיר, חד, חכם ואתלטי מדי בשביל שוגון. הדור הצעיר מנצח את הדור הישן.

סה"כ הרוצחים של פעם פן או שוגון היו רוצחים בצעירותם והשמידו כל מי שהיה מולם, הם התבגרו ודור חדש מחליף אותם, דור מבאס שמחפש ניצחון טקטי ללא סיום. נקווה שזה רק בגלל שהם נתנו כבוד לאגדות.

בנדו-דיאז. די צפוי הטקטיקה של בנדו, לא חשבתי שדיאז יכול להביא משהו מיוחד מול בנדו, סה"כ עבודה טובה של בנדו, אמנם ניצח בהחלטה אבל ללא ספק החלטה חד צדדית שתבטיח שלא יהיה קרב חוזר. ואולי המחלקה הזו תתחיל להתעורר קצת.

שאר הקרבות הביאו הרבה ניצחות בנוקאווט והכנעה. סיומים מרהיבים ללא ספק גרמו לי להנאה. עכשיו נחכה לסוף החודש לקרב המצופה בHW לפחות נראה את זה על מסך ענק בHD.

yair_bar

New member
מנהל
2 הערות לגבי מקדונלד-פן

1. חד משמעית מקדונלד ריחם על פן ומשך עד ההחלטה מתוך כבוד וחוסר רצון להשפיל. הוא שיחק איתו כמו באימון. הוא אפילו אמר בסוף שהוא "בחר את המכות שלו"

2. זה רק אני או שבי ג'יי אשכרה עלה לקרב עם moobs

מרקו בי

New member
זה בדיוק מה שחשבתי

מקדונלד משך מתוך כבוד ולכן פחות ביאסה אותי ההחלטה, אני מאמין שהוא יכול לסיים הרבה לוחמי WW.

Smatrix

New member
לוחם עם קעקוע גדול בעברית

לאחד שהפסיד היו מלא אותיות בעברית על צד הגוף, מישהו מכיר?

למעלה