UFC on FOX: בנדו מול דיאז - דיון

באסטר1

New member
דעות

טוב טעיתי בכל ההימורים שזה עצוב

סוויק-בראון
בראון היה טוב יותר בכל אספקט אם זאת הגנות טובות של סוויק בקרקע
אבל הוציאו לו תרוח המאמצים לצאת מהחניקות.

פן-רורי
טוב רורי גבוה יותר והיה טוב יותר בעמידה בגלל זה
פן ניסה קרקע בתחילת הקרב ראה שלא הצליח והחליט לעמוד ולהיות קאנטר
כן פגע כמה מכות טובות אבל לא עשו נזק.
רורי הראשון שהצליח להיות קרוב לתת לפן KO...היה עצוב לראות את פן מתנדנד בצורה שהוא התנדנד , אם הוא מחליט להשאר בMMA אין לו מה לחפש בWW
כמו שרוגן אמר הלוחמים שם גדולים הם לא סתם בWW הם חותכים משקל לשם , פן היה שק אגרוף בקרב הזה כמו בקרב הקודם מול דיאז
רק הפעם הכושר היה טיפה טוב יותר .
רורי טוב אבל מה הוא מתכון לעשות שיגיע לרגע שהוא קרוב לטייל שוט?

שוגון-גוסטפסון
טוב א' המכנס האדום הרבה יותר מתאים לשוגון
ב' זה טוב לראות את שוגון מול לוחם גדלו סטייל ג'ונס וכן מצליח לפגוע
אבל..מאז ששוגון הפסיד לג'ונס יש לו בעיה..הוא פשוט מחפש אגרוף אחד שיכנס הוא לא נלחם טכני בכלל! הוא אשכרה מחפש אגרוף עם עוצמה שתכנס ובגלל זה רוב הקרבות שלו הם מלחמות כי יש לו סנטר וגם כי הוא מצליח לפגוע קצת
חבל כי הוא יורד לתחתית במחלקה הזו
אני חושב שהוא צריך לחשוב לרדת משקל אם הוא רוצה להשאר כוכב בשנים הקרובות
גוספסון לעומת זאת הראה סנטר טובה היה לו יתרון גובה שנתן לו אפשרות לעשות כמה מהלכים כמו הברכיות שלו , אבל מול ג'ונס אני חושב שיהיה לו קשה יותר , אני אפילו בטוח שג'ונס מכניע אותו בקרקע.

דיאז=הנדרסון
הקרב התבצע כמו שחשבתי לאו קיקים וטייקדאונים
ידעתי שדיאז יעשה פוזה ויקבל אחת..קרב מאוד חד צדדי
סך הכל לדיאז אין מה שצריך להיות אלוף יש לו אחלה אגרוף אבל חסר לו כוח , ברגע שהוא הפסיד 3 סיבובים KO הוא לא היה נותן במיוחד כי הנדרסון לא איפשר לו לתקוף כמעט.
רציתי שדיאז ינצח רק כדאי שלפטיס יהיה קל יותר להיות אלוף.
הנדרסון הוא פרנקי אדגר משודרג , הוא נלחם כמעט אותו דבר עם כמה שידרוגים והוא יותר גדול

דיעות.

בנסון-דיאז זה קרב שלא רציתי שייגמר. מצידי 10 סיבובים! כל כך כיף לראות ערס כמו נייט דיאז חוטף מכות מלוחם שעולה עליו בכל מימד אפשרי ובלי להתאמץ יותר מידי.

גוסטבסון-שוגון. שוגון הגיע מוכן לקרב הזה ולא שפך לאגר אחרי סיבוב אחד. גוסטבסון פשוט יותר בכושר ממנו ויותר ארוך ממנו. אחלה קרב.

כרגיל, BJ חושב מהאגו שלו ולא מהשכל. שוב אין לו כושר ל 3 סיבובים והוא גם קטן מידי למחלקה הזו.

למעלה