UFC ON FX - שרשור דיעות קטנטן

fatnoam

Active member
UFC ON FX - שרשור דיעות קטנטן

אז אם יש לכם משהו לומר על האירוע של אתמול ...

fatnoam

Active member
שני הקרבות המרכזיים

גילארד - מילר גילארד הפסיד באופן שדומה מאוד להפסד שלו ללוזון בקרב הקודם. סה"כ מדובר בסטרייקר רצחני, אבל ללא כל TDD, ובלי משחק קרקע.... נראה שמילר כמעט ולא התאמץ להכניע אותו. אני חושב שהוא נמצא במלכוד, הוא נראה לי LW די גדול אז הוא לא באמת יכול לרדת מחלקה. מבחינתו WW יותר הגיוני מ-LW, אבל גם ה-WW וגם ה-LW נשלטות ע"י מתאבקים, וכפי שגילארד הראה שוב היום, אין לו מה לחפש בקרקע. מילר עם ניצחון מרשים סה"כ, חיכה לתזמון הנכון, לקח את גילארד למטה, ובאמת שעם טכניקה ממש יפה הצליח לשלוט בגילארד (תפס לו גב, וסגר Figure 4), ומשמה הדרך להכנעה היתה סלולה. בראבו. מורקראפט - בארי אני לא מתרשם מהניצחון הזה של בארי. ברור שבעמידה הוא עדיף על מורקראפט המגושם, והנוקאאוט די יפה, אבל הרמה שלו מאוד נמוכה כלוחם MMA. מורקראפט לקח אותו למטה פעמיים, הגיע למאונט פעמיים, ואפילו לקח לו גב בלי להתאמץ. זה שהוא לא יכל לסיים עושה אותו לוחם חלש, ולא את בארי ללוחם עם "לב" או משהו כזה. בארי אגב נראה HW מאוד קטן, לדעתי הוא צריך לחתוך ל-LHW או להישאר שק חבטות לפרוספקטים יותר מבטיחים.

izr

New member
נכון שמה שהוציא את בארי היה הלב שלו. אבל בכל

זאת הוא הראה שיפור בטכניקה על הקרקע. זה לא שהוא מקבל מחר חגורה שחורה אבל בכל זאת רואים שהוא עובד על זה (על הקרקע, לא על חגורה שחורה).

BeniTaz

New member
אירוע נחמד

הרבה לוחמים מלהיבים + הרבה לוחמים בינוניים שנלחמים על החיים שלהם ב-UFC ולכן ייצרו קרב טוב. מבחינת רמת קארד.. אחד הקארדים החלשים בשנים האחרונות. הרבה לוחמים אגב יאבדו את מקומם ב-UFC אחרי האירוע הזה. ניק דניס עם נוקאאוט הערב (ממש לא הנוקאאוט של ברי).. איזה יופי. שולח את סאנדובל לחפש ארגון אחר עם הפסד שני ללא ניצחון. דניאל רוברטס גם הוא כנראה נפרד מה-UFC לעת עתה עם הפסד רע לברנמן המתאבק. כנ"ל שאלורוס (2-0 ב-UFC).. הפתעה גדולה.. גם זיעזע אותו בעמידה וגם שלט בו בקרקע. אחלה קרדיו יש לרוסי, שלא התעייף למרות כל המכות שהוציא. סיפור הערב לטעמי זה הפרישה של חורחה ריברה, שהודיע לפני הקרב שהוא פורש לא משנה מה.. כמו כריס לייטל עושה את זה בסטייל. שבוע לפני יום הולדת 40, ריברה פורש כמו גדול לאחר שנשלט בקרקע עד לשלב שהצליח למנוע טייקדאון ושייפר בצורה טיפשית השאיר את הראש בריצפה. ריברה אחת הדוגמאות הגדולות ללוחם עם לב ענק, אף פעם לא היה לוחם שלם, בעיקר סטרייקר טוב, אבל רשם הרבה ניצחות על גראפלרים צעירים ורעבים ממנו בזכות חוכמת קרב ולב גדול. הוא מעזיב גם את שייפר לו יש רקורד גרוע ביותר ב-UFC של 6-3. פאט ברי שולח את מורקראפט הגמלוני ללמוד קצת עמידה.. זה היה עצוב מאוד אם ברי היה מצליח להפסיד גם את הקרב הזה איכשהו. ללא ספק מורקראפט קצת יותר אדיוט. אהבתי את הקרב של ניר-לודוויג, עוד לפני שהתחיל.. 2 לוחמים בינוניים שאין להם מה לחפש בטופ והם פשוט רוצים להילחם. זאת הסיבה גם שהם נלחמים ב-WW. שניהם יכולים להילחם ב-LW שם נלחמו בעבר אבל זה לא העיקר.. העיקר זה להילחם והאמת, דוקא הולך להם לא רע. במיוחד לניר עם ניצחון יפה. יופי של ניצחון למילר.. הוא תמיד מגיע רעב ומנסה לסיים את הקרב. למרות שהפסיד לבנדו, הוא ללא ספק ה-LW מספר 4 בעולם (אחרי אדגר, מיינארד, בנדו) וראוי שיקבל את ההזדמנות שלו מבלי למרוח אותו כמו שקרה. לגילארד יש חיסרון רציני וכנראה יש רמת רף שלא יצליח להיכנס אליה. עדיין אחד הטובים ב-LW ולוחם שכיף לראות.

udi102

New member
אחלה אירוע ....

לניק דניס יש מואי טאי מרושע ,איזה מרפקים ברוטליים ,KO מדהים ... פאט ברי יצא מבריח על המרפק שהיה כבר סגור ,אחלה שיפור לBJJ שלו,וKO יפייפה (אשכרה טייסון) ,גים מילר אחד הלוחמים שאני יותר והב אחלה נצחון ,אחלה קרב יצא ממצב לא קל שחטף שם ברכיה וכמו עלוקה לקח גב וחניקה על טופ קונטנדר והוא אחרי בנדו בתור על החגורה . באופן כללי אחלה אירוע ממה שראיתי ואחלה פרשנות

אירוע מעולה!

אני לא מדבר על הקרבות שסה"כ היו מבדרים אבל רמת הלוחמים היית חלשה עבור אירוע של UFC. אני מדבר על כל הגשת האירוע שנראה שפוקס הולכים לשפר את הנושא משמעותית! איזה כיף היה לראות אירוע בלי גולדברג והאמת שגם בלי הצעקות של רוגן. בונאר פרשן מעולה! הוא נותן דגש על כל הדברים החשובים כפרשן והוא בחור קליל ואנטילגנט. הלוואי שישאר קבוע. אריאל חלוואני מראיין לוחמים אחרי קרבות ונותן כמה מילים לפני הקרבות. תוספת מעולה לחווית הצפיה! גם המידע שהוא מזרים, גם ראיונות של המאמנים ויחס למועדונים עצמם ולהצלחה שלהם, פשוט מעולה! ראיתי את המקדימים בפייסבוק וכל כך נהנתי מהשידור שפעם ראשונה שאני מזמין את הUFC בכסף. 7$ בשביל שידור האירוע בפייסבוק, היה שווה כל שקל ובסכומים האילו עם אופי השידור החדש אני מאמין שאני אמשיך להזמין גם את האירועים הבאים כל הכבוד לפוקס!

iAsaf1

New member
לא מסכים אם הכל...

גולברג ורוגן עדיפים בהרבה על אניק ופלוריאן!!! דרך אגב בונאר פצצה גם ב WEC הוא היה סבבה הבעיה שהוא היה פרשן אולפן ולא של הקרבות גם פלוריאן בסדר גמור אבל זה לא אותו דבר כמו לשמוע את רוגן נקודה. אם כל שאר הפוסט שלך אני מסכים בהחלט (אפשר להגיד משהו רע חלוואני הוא פשוט טוווב)

mbenyaacov

New member
גילארד....

די מתסכל לראות לוחם עם סט כישורים כה מרשים שמחרבן את הקרבות שלו בגלל מוח שמתחרה במוח של תרנגולת בית מצויה. נראה לי שהנוירונים שלו מתאבדים מרב בדידות. מה נסגר איתו? הקרב היה אצלו בידיים, תרתי משמע. פשוט לא מובן לי הקטע הזה. גם עכשיו אני בתחושה שמתוך עשר קרבות מול מילר הוא צריך לקחת 8 או 9. עוד טמטום אחד כזה והוא מחוץ לארגון. פשוט לא יאמן.

AmitNHB

New member
אני חושב שאירוע כזה הוא בדיוק הסיבה

לירידות במכירות של ה UFC. הקרבות סיפקו את הסחורה אבל זה היה קארד פשוט נוראי. אפילו בשביל FIGHT NIGHT. פעם שהיית צופה באירוע של ה UFC היית יודע שאתה מקבל קרבות משמעותיים לפחות במיין קארד. היום ה UFC אובססים עם הצפה של השוק - שחס ושלום לא יקום איזה ארגון אחר, ובניסיון להגיע לכמה שיותר משקי בית. בדרך הבראנד שלהם מאבד מהעילה שלו עם קארדים חסרי משמעות.

elvis18

New member
אני אוהב MMA ,אוהב יואפסי ...

ואני שמח על כל אירוע שישנו ... יש ביג פייטס כמו יואפסי און פוקס ויש גם קרבות קטנים ,אבל בתור חובב MMA שאוהב נוקאאוטים בריחים וחניקות , אם זה מסופק ברמה גבוהה ,אני לא אתנגד לזה .. להפך אני אעודד את זה .. אם הם משאירים אותי כלקוח מרוצה אחריי שידור של ערב מדהים כמו142 לדוגמא , למה שזה יביא לירידה במכירות ? או פייטנייטס למינהן ,למה שיביא לירידה ? לקוח מרוצה רוצה עוד ולא פחות .. חוצמזה שהם זקוקים לחשיפה וזה אחלה חשיפה ברמה גבוהה ,הרבה מהאמריקאים לא מכירים יואפסי , אין דרך יותר טובה למכור את זה מאשר ערבי קרבות אדירים !

fatnoam

Active member
בנאדם שאוהב כדורגל לא יצפה רק בצ'מפיונס ליג

ואני חושב שמי שאוהב MMA יכול להסתדר עם האירוע הזה. גם אם מדובר בלוחמים שהם די NOBODY לפחות שיהיה אקשן... והיה אחלה אקשן.

AmitNHB

New member
אתה ואלויס צודקים אבל אנחנו, אוהבי ה MMA, לא

הקהל הרחב של ה UFC. אני חושב שאנחנו רואים ירידה חדה באיכות האירוע הממוצע של ה UFC, שהוא תוצאה של ריבוי אירועים במגוון תחנות. לדעתי, זה משפיע גם על האירועים הטובים יותר, אלו עם קרב על התואר שפעם בלי בעיה היו מביאים 500,000 קניות גם בלי לסנר או GSP והיום מביאים 100-200 אלף קניות פחות. זו תוצאה של ירידה באיכות הכללית - היום כבר אין לך את העירבון של קבלת קארד איכותי ברגע שאתה פותח את ה TV ושם UFC.

fatnoam

Active member
לא משוכנע

ברור שיש ירידה כן, אני לא מתווכח עם עובדות. אבל, איכות הלוחם לא תמיד מעידה על איכות הקרב. דמיאן מאיה מול אנדרסון סילבה, שני לוחמים איכותיים שסיפקו קרב איום ונורא. הקרבות האחרונים של GSP היו גרועים מאוד. שני הקרבות של פרנקי אדגר מול בי ג'יי פן לדעתי היו איומים. אני לוקח את גילארד-מילר על פני כל הנ"ל חמשת אלפים פעם. מה אתה חושב?

AmitNHB

New member
אני מסכים עם מה שאתה אומר. גיליארד\מילר היה

טוב מהרבה מאוד קרבות אחרות בפרופיל גבוה וזה בלי שאפילו גילארש\מילר יהיה בכלל קרב כזה טוב
אבל איכות הקרב עצמו היא לא מה שמביא צופים אל המרקע. זה השיווק. עד לא מזמן לבראנד של ה UFC היה שם כ"כ חזק שכל אירוע שלהם היה להיט. למה
כי רב האירועים שלהם באמת היו ככה. אולי הקרבות לא בהכרח סיפקו את הסחורה אבל לפחות על הנייר הם היו מעניינים. היום זה כבר לא המצב בגלל אובר רוויה והצפה של השוק. אתה יודע מה
לפני שנה חשבתי שהכי נכון בשביל ה UFC זה לעשות את מה שהם עושים היום - לערוך כמה שיותר אירועים תחת הבאנר של ה UFC. כי אם הבאנר לבד מוכר, אז למה לא לנצל זאת גם לאירועים זוטרים
אבל היום לאחר 2011 אני מודה ומתוודה שטעיתי. אני חושב שיותר נכון מבחינת ה UFC היה להשאיר רק את האירועים האיכותיים תחת הבאנר של ה UFC ותת בראנדינג אחר לאירועים הזוטרים. או אולי לקרוע להכל UFC, כי הם רוצים שזה יהיה השם של הספורט ולא MMA, אבל להשאיר את האירועים הגדולים ממוספרים ותת איזה שם כולל נפרד לאירועים הזוטרים, נניח UFC strikeforce או ואטאבר... לא יודע
הנקודה שלי היא שאנחנו, אלו שבאמת אוהבים את הספורט, הוא לא הקהל הגדול והקהל הגדול מסנן בלי לחשוב פעמיים. פעם הוא רק היה שומע UFC וזה היה כבר מעניין אותו. דוגמא אמיתית מהחיים - היום חבר שלי שפעם היה רואה איתי כמעט כל אירוע, כבר קשה לי לעניין אותו. הוא ישר שואל אותי - מי בקארד ואם הוא לא שומע לסנר או סילבה אז זה לא מעניין אותו.

elvis18

New member
כתבת את זה ברבע לארבע לפנות בוקר ..

תהיה סלחן עם עצמך ,יש לך נסיבות מקלות

fatnoam

Active member
בוא נמשיך את מה שאתה אומר

מהרגע שבאו המון המון צופים לראות את האירועים רק בגלל הבראנד שהיה כל כך חם, וראו קרבות משעממים, קרבות שהוכרעו ע"י השופטים, ובעיקר מיין איבנטס עתירי ציפייה ומלאי אכזבות - שם איבד הצופה הממוצע את האמון בכל ההייפ שה-UFC בנה לעצמו. אני מודה שאם יהיה אירוע פעם בשלושה חודשים, הוא ייכנס תחת קטגוריה של "דברים שאסור לפספס", ויעשה הרבה יותר קניות, אבל אם איכשהו הוא יאכזב, אז הארגון יאבד עוד יותר מההילה שלו. ריבוי האירועים היא דווקא הדרך של הארגון להישאר יציב לטעמי, בקטע של שזה יבטיח מצב שפעם בשלושה חודשים תקבל אירוע "בלתי נשכח" גם אם בדרך תיפול על כמה אירועים דרעק.

LORSIN

New member
רעיון קצת משוגע אבל אולי יעבוד =

לחלק כל קטגוריה ל3 חלקים. RANKED A RANKED B RANKED C כמובן לפי היכולת והדירוג שלך, אם אתה בשליש העליון - אתה בA כמובן. בכל אירוע הקרבות המרכזיים - יהיה רק משליש מסוים. UFC A 1 CONDIT VS DIAZ ובאירוע עצמו, כל ה10 לוחמים בקרב המרכזי, יהיו מRANKED A אירוע אחר, UFC B 13 SANCHEZ VS ELLENBERGER ובאירוע עצמו כל ה10 לוחמים בקרב המרכזי יהיו RANKED B כמובן שכל אירוע יתומחר בהתאם לרמתו. ואיך זה יוסיף יותר עניין? קודם כל, זה יבטיח שלוחמים ייתחרו מול לוחמים ברמתם. דבר שני, זה יעשה סדר בראש לצופה הUFC הממוצע, מה הרמה של הלוחמים, כמה הם קרובים לתואר וכו'. דבר שלישי, והחשוב ביותר - יהיה הרבהההההה יותר הייפ לקרבות הנמוכים, למה? היום לקרבות לוחמים בינוניים או ירודים, אין כמעט הייפ. אבל ברגע שיהיה חלוקה לדירוגים, יהיה הייפ כי לוחמים יילחמו להשאר בדירוג שלהם, לא לרדת ממנו, ולעלות לדירוגים אחרים. הUFC יהיה להם הרבה יותר קל לקדם קרבות בין 2 לוחמי C, שההייפ יהיה "נלחמים על מקום בUFC" קרב בין 2 לוחמים B יהיה "מי יעלה לטופ של המחלקה" וקרב A כמובן יהיה מי יקבל הזדמנות על התואר, או הקרב יהיה על התואר עצמו. זה גם פחות יוזיל את השם של הUFC, כמו שאמרו פה - פעם הספיק השם UFC כי ידעו שהם יקבלו לוחמים ברמה גבוהה. הUFC אם הוא רוצה לעשות כל כך הרבה אירועים הוא לא יצליח בחיים להבטיח כל כך הרבה לוחמים. אבל ברגע שהוא מחלק בעצמו את האירועיים - הוא שומר על המותג. הוא מודיע "כן, אלו לוחמים רמה C, אולי הם יעופו מהארגון, ואולי יום אחד יהיו ברמה A, אבל זה שיש את השם UFC על המוצר, לא אומר שזה יהיה אירוע כמו אירוע רמה A" עכשיו, חלק יגידו שזה יהיה בלתי אפשרי למלא קארד רק בלוחמים מדרג אחד, ואני ממש לא מסכים. בכל מחלקה יש לUFC כמה עשרות לוחמים - כלומר בכל דירוג משהו כמו 10. אתה צריך כדי למלא אירוע, רק 2 לוחמים מקטגורית משקל מסוימת, מ5 קטגוריות משקל, ויש לך היום 7. (למרות שהייתי מצמצם את זה ל5 או 6). הודעה טיפה מפוזרת.. אבל לדעתי רעיון שיכול לעבוד.

למעלה