UFN 13! - ההייפ! (אין ספויילרים)

shacta man

New member
המעמד בקארד לו זוכים לוזון, מיינארד ודיאז

נובע אך ורק מהעובדה שהם יוצאי TUF. הUFC רוצים לקדם לוחמים כאלה ולכן מקפיצים אותם בדרוג שלהם לקרבות מול לוחמים שגדולים עליהם בכמה מידות או מול יריבם נוחים יחסית. ללוזון אין מה לעשות במיין איבנט, גם לא של UFN. גם לא לדיאז, למרות שהוא זוכה TUF ובלתי מנוצח עד כה. מסכים אתך חלקית בקשר לגווידה. הוא לא קרוב אפילו לקרב על התואר. אבל עדיין, שורת ההשגים שלו (למרות המאזן השלילי) והיריבים מולם הוא נלחם מגמדת את זו של לוזון או דיאז (לדוגמא). הדרוג שלי: 1 פן 2 שרק 3 פלוריאן 4 הוארטה הסיבה היחידה שלו שפלוריאן ממוקם לפני הוארטה היא כי האחרון נמצא בשנת שבתון. אבל המיקום לא באמת משנה כי הארבעה האלה ילחמו בינהם על התואר בשנה הקרובה. 5 סטיבנסון 6 גריפין 7 אדגר 8 טיאגו טבארז סוגרים את הרשימה: 9 גויידה 10 הרמס פראנקה (שצריך להיות ממוקם גבוה יותר אבל נמצא כאן בגלל ההשעיה).

favor

New member
בגדול, הדירוג שלך לא שונה משלי../images/Emo58.gif

אתה אומר שבגלל שהם יוצאי TUF הם נמצאים איפה שהם בחסד ולא בזכות וזה אחד הדברים הקשים ביותר ששמעתי. שמע, אין מה לעשות.. אחד הדברים המדהימים ב-TUF והסיבה הגדולה להצלחה זה הלוחמים הגדולים שיוצאים משם. תאמין לי שהם בוחרים כל לוחם ולוחם בקפידה רבה ויודעים למה. בוא נשווה לוחמים.. אם תאמר לי למה טבארז ולא דיאז אני אשתוק אבל אתה לא מנמק. ג'ו לוזון עשה דבר גדול שניצח שם כמו ג'נס פולבר, בזכות ולא בחסד. אני מאוד אוהב את היכולות של טבארז ואת הנחישות שלו אבל שורה תחתונה הוא עדיין לא מספק את הסחורה, גם הפסד לגריפין וגם קרב אחרון לא כ"כ משכנע. מאזן: 1-3, איפה הוא עוקף את נייט דיאז שניצח את ה-TUF 5 ואחרי הניצחון המדהים שלו על פלגרינו אתמול (קרב השנה שלי עד עכשיו) בתוספת הניצחון המדהים שלו על רובינסון (כבר ניצח 2 לוחמים לא קלים בכלל), תוסיף לזה מאזן כולל של 0-4 ונייט דיאז הוא הלהיט החדש של המחלקה. פרנקה? אף אחד לא לוקח אותו ברצינות כי הוא כבר לא חלק מהארגון, ה-UFC שיחררו אותו. אז בגדול אתה מסרב לתת קרדיט ולהאמין בלוחם אחד שניצח שם גדול ועוד 2 קרבות בהכנעות משכנעות ועוד לוחם בלתי מנוצח. במקום זה אתה מכניס לרשימה לוחם צולע (גווידה), לוחם לא מרשים (טבארז), לוחם שפוטר (פרנקה) ומסרב להכניס את בוגרי TUF בגלל שההצלחה שלהם לא אמיתית. אגב, למה מיינארד לא ברשימה אם הוא ניצח את אדגר, ואדגר ממוקם מס' 7?

shacta man

New member
בפשטות

יש לי בעיה לקדם לוחמים רק עפ"י מספר מאד מצומצם של קרבות. לוזון ניצח את פולבר, כל הכבוד לו, אבל הניצחון הזה מעיד יותר על פולבר מאשר על לוזון. מעבר לכך, מאז הניצחון הזה הוא הפסיד לגמבוריאן בTUF ולפלוריאן ובין לבין לא ניצח לוחמים חשובים במיוחד (בלשון המעטה). אני לא מוכן לשפוט לוחם עפ"י קרב אחד ובמיוחד כשמדובר בקרב של שתי שניות. זו אגב, הגישה שלי גם כלפי פורסט גריפין אם כי לפורסט מגיע הרבה יותר קרדיט. אגב, ניצחון בTUF הוא דבר מכובד בפני עצמו אבל לטעמי לא מדובר בהשג בעל חשיבות יתרה. בסך הכל מקפצה לUFC, מקפצה משמעותית אבל לא יותר מכך. סתם לדוגמא, מאק דנזיג הביס את טומי ספיר בגמר. נו אז? טומי ספיר זה אותו אחד שהושפל בUFN האחרון. דיאז ניצח את גמבוריאן. עזוב לרגע את זה שגמבוראין פרק את הכתף, מי זה בכלל גמבוראין? לTUF מגיעים חברה עם הרבה פוטנציאל אבל בו נודה על האמת, רובם לעולם לא יגיעו לUFC, הם פשוט לא באותה רמה. לכן לנצח שם, פרט לכבוד ולחוזה, לא ממש מעיד על הלוחם או צריך לקדם אותו בצורה מטאורית. בסך הכל נותן הזדמנות...

favor

New member
הידעת ש-70% מלוחמי ה-UFC יצאו מה-TUF

"לTUF מגיעים חברה עם הרבה פוטנציאל אבל בו נודה על האמת, רובם לעולם לא יגיעו לUFC, הם פשוט לא באותה רמה." אז לא הבנתי את המשפט הזה. TUF 1: סטפן בונאר, מייק סוויק, פורסט גריפין, דייגו סאנצ'ז, ג'וש קושצ'ק, כריס ליבן, קני פלוריאן, נייט קיורי. TUF 2: ג'ו סטיבנסון, לוק קומו, ג'וש בורקמן, מרקוס דיוויס, ג'ורג' גורזל, מלווין גילארד, קית' ז'ארדין, ראשד אבנס. להמשיך? חכה.. תומי ספיר עשה בסך הכל 2 קרבות. להזכירך 2 האנשים שניצחו אותו בעצמם בוגרי ה-TUF. למרות זאת אני חושב שיש לוחמים טובים יותר ממנו מהעונה השישית כמו קופנהאבר וסאנדרס. לא באמת חשבת שהם כבר הולכים להתחרות על התואר.. נכון? ולמה מספר מצומצם של קרבות? נייט דיאז: מאזן יו אף סי: 0-4, סך הכל קרבות: 11. טיאגו טבארז: מאזן יו אף סי: 1-3. סך הכל קרבות: 11. לג'ו לוזון יש בקריירה כבר 20 קרבות. אגב, לוזון הפסיד לגמבוריאן ב-TUF (שם הקרבות שלהם לא נחשבים כרשמיים) לפני הניצחון שלו על פולבר.

Alon316

New member
../images/Emo38.gifיוסטון אלכסנדר נגד ג'יימס אירווין

הקרב במחלקת המשקל הקל-כבד

Alon316

New member
יוסטון אלכסנדר

יוסטון אלכסנדר עשה את הופעת הבכורה שלו בUFC 71 כאשר נלחם נגד קית' ז'ארדין וניצח אותו בנוק אאוט תוך 48 שניות! לאחר מכן ניצח את אלסיו סקארה בUFC 75 גם כן בנוק אאוט. הקרב הבא היה נגד טיאגו סילבה ששם הפסיד בנוק אאוט טכני. ללא ספק, היה ברור שיוסטון חייב לשפר את הביצועים שלו על הקרקע ועכשיו יש לו את האופציה לחזור ולהוכיח את עצמו. קצת פרטים: שם מלא: יוסטון אלכסנדר גיל: 36 גובה: 183 ס"מ משקל: 93 ק"ג נולד: סיינט לואיס אילנוי, ארה"ב. רקורד: 8-2-1 (הסדר משמאל לימין - נצחונות, הפסדים ותיקו)

Alon316

New member
ג'יימס אירווין

ג'יימס הופיע לראשונה בUFC 51 שם הפסיד בנוק אאוט למייק קייל. הוא המשיך להופיע בUFC לעיתים רחוקות עד שחזר לאחרונה בUFC 65 שם ניצח את הקטור רמירז בנוק אאוט טכני. הוא הפסיד לאחר מכן לטיאגו סילבה בנוק אאוט טכני בUFC 71. וניצח בפסילה את לואיס קיין בUFC 79 כתוצאה מפגיעת ברך לא חוקית של קיין. ללא ספק, הקרב הבא של ג'יימס יהיה ללא ספק קרב חשוב שבו יצטרך להחליט איך הקריירה תמשיך. קצת פרטים: שם מלא: ג'יימס אירווין גיל: 29 גובה: 188 ס"מ משקל: 93 ק"ג נולד: הנטינגטון ביץ' קליפורניה, ארה"ב. רקורד: 13-4-1 (הסדר משמאל לימין - נצחונות, הפסדים ותיקו)

Alon316

New member
../images/Emo38.gif|קרבות מקדימים

הקרבות הבאים ישודרו רק במידה ויהיה זמן לאחר שהקרבות לעיל ישודרו.
קרב במשקל קל-בינוני - אנתוני ג'ונסון נגד טומי ספיר
קרב במשקל קל-בינוני - ג'ורג' סוטירופולוס נגד רומן מיצ'יאן
קרב במשקל קל - קליי גווידה נגד סאמי שיאבו
קרב במשקל קל - מנוול גאמבוריאן נגד ג'ף קוקס
קרב במשקל קל - מרכוס אאורליו נגד ראיין רוברטס
קרב במשקל קל - ג'וש ניר נגד דין תומאס זהו! מקווה שנהנה כולנו מהאירוע. עושה רושם שיהיה אחד הפייט נייטס הטובים יותר שהיו. מצטער שלקח קצת זמן לכתוב את הכל, אני עושה את זה תוך כדי לימודים
אז תגובות ניתן לשרשר כבר עכשיו.

dor244

New member
איזה השעה ממש מטורף../images/Emo51.gif

אירוע פשוט מדהים השאלה הגדולה שנשארה האם פלוריאן מסוגל לפן או לשרק?

גיא ע

New member
../images/Emo47.gif איזה השקעה!!

תודה רבה רבה. לצערי, כנראה שלא אצליח לראות את זה עד יום ראשון... אני מקווה שטים בוטש (שראיתי אותו מפסיד באיזה קייג' רייג') הראה שההשלכת היריב הפסיכית ההיא לא מקרית ושאלכסנדר התאמן טוב על הקרקע...

favor

New member
ב-IFL

היה לו הפסד למיצ'ושנקו, אחד הטובים בעולם בלייט הביווייט.

favor

New member
../images/Emo58.gifמענקים לאירוע

קרב הערב: פלוריאן נגד לוזון (בחירה פוליטית, דיאז-פלגרינו היה טוב יותר) נוק אאוט הערב: ג'יימס אירווין (בצדק) הכנעת הערב: ניק דיאז (קרב השנה והכנעת השנה עד כה)

talhorm

New member
דעות בקצרה ../images/Emo58.gif

אירוע מהנה מאוד בסך הכל, אבל לדעתי מזגטי הרס קצת, כי זה עכשיו סימן שאלה גדול אם באמת יוסטון יכל להמשיך או לא, ואם פריסיאן יכל להמשיך או לא, אני יודע שהכי חשוב זה הבריאות של הלוחמים, אבל הם נלחמים, ושופט טוב צריך לדעת גם באיזה נקודה להמשיך את הקרב ולא לעצור אותו, הוא היה צריך לתת לארווין עוד 3 שניות לפחות כדי לראות מה קורה, אותו דבר עם אלבז, אפילו במיוחד עם אלבז, כי קארו פריסיאן יכול להכניע, למרות שהוא לא עשה את זה הרבה זמן, אבל יכול להיות יש סיכוי שאם הקרב היה ממשיך פתאום משום מקום פריסיאן היה תופס אותו בהכנעה, או שאלבז היה נותן עוד 2-3 מכות חזקות שאז היינו רואים בבירור שהוא המנצח. לא יודע, ביאס אותי מאוד כל הקטע הזה... ובטח שזה מבאס את הלוחמים שלא רק הם הרגישו שהם יכלו להמשיך, גם הצופים הרגישו ככה. נייט דיאז כ"כ הפתיע אותי!!! הייתי בטוח שפלגרניו לוקח את הקרב הזה, טריאנגל שני ברצף בUFC ועוד מול 2 לוחמים טובים, מדהים. מאוד מעניין מי היריב הבא שלו. דרך אגב, מומלץ לראות את הקרבות המקדימים האחרים, מרכוס אורליו ניצח בארם באר מדהים.

doom23

New member
דעות

אחלה ערב של קרבות ... קצת התאכזבתי מיוסטון ובוטץ ציפיתי שהם ינצחו ... פלוראין גם עשה קרב יפה איזה מרפקים יש לבחור הזה כמו סכין חח אהבתי את נטריאנגל של דיאז בסו, הרים ידיים לפני שהבחור נכנע חח סך הכל מהנה היה

AmericanDragon

New member
יש מצב לראות את הקרבות איכשהו בלי להוריד?

הכוונה למוקדמים כמובן

למעלה