Uncharted 4, איוול סיימת אותו כבר? אני בפרק 9

Uncharted 4, איוול סיימת אותו כבר? אני בפרק 9

לוקח אותו לאט וממש מתקמצן על כל פרק במשחק כאילו זו איזו קופסת ממתקים שאני מפחד שתגמר.

אני בכנות לא יודע איך נוטי דוג הולכת להתעלות על המשחק הזה.הגרפיקה ממשיכה לשבור שיאים, המשחק רק נראה יותר טוב ככל שמתקדמים והשימוש בחבלים כזה כייפי.

האקשן טוב, ברמות.

19Shinigaby77

New member
תסמוך על נוטי דוג

אם יש חברה שיכולה תמיד להפתיע ולשמור על איכות זאת נוטי דוג, אין ספק שכעת הציפיות מ THE LAST OF US 2 יהיו בשמיים ואנשים לא יהיו סלחניים ממשחק עם ציון 10

אני לא רוצה tlou 2 אני רוצה משחק עם אקשן מדהים כמו un4

:) נוטי דוג כבר אמרו שהם שוקלים משחק מדע בדיוני/ו/או משחק פנטזיה בנוסף לזה שהם שוקלים את TLOU2 האמת? לא רוצה אף אחד מהרעיונות האלה, אני רוצה עוד משחק אקשן טהור כזה, רק עם דמויות אחרות וקונספט אחר.
חשבתי שבא לי משחק מדע בדיוני, אז חשבתי. :)
נוטי דוג זהב, אבל קשה לי להאמין שיהיו שוטרים שמגיעים לרמה של uncharted 4 בדור הזה, כולל הם עצמם, וואו.

evilplate

New member
אני בפרק 10 משחק בקצב צב כמוך

גם אני לא רוצה שיגמר :(
&nbsp
וכן החבלים מוסיפים המון לקטעי פלטפורמות, זה לא שעכשיו היא מאתגרת יותר מדי אבל בזכות החבל הקטעים האלו הרבה יותר מגוונים וכיפיים.
&nbsp
לא יודע אם היתה מגבלה טכנית בדור הקודם לחבל (ברור שהיה לג׳יפ ולגודל של הסביבות ברמת הפירוט הזאת) אבל חבל שזה לא היה סוג של סמל של דרייק שמלווה אותו עוד מהמשחק הראשון, זה מוסיף הרבה ומסוג הדברים שלא ברור למה לא עשו את זה קודם בסדרה.
&nbsp
ואי בטח לשחק עכשיו את הישנים זה מה זה מבאס אחרי החדש, גם ירי גרוע, גם פלטפורמה די משעממת, גם סביבות מסדרוניות יחסית.
&nbsp
הדבר היחיד עד לשלב הזה שמרגיש קצת ״פחות״ כביכול מהקודמים זה ב set pieces, הם הרבה יותר צנועים עד כה ופחות בומבסטים (למרות שאני יודע שמחכה לנו אחד מרשים מאוד בהמשך, מה שראינו בדמו של E3 עם המרדף), אני יכול להבין את הראש שלהם, באנצ׳רטד 2 ו 3 כבר היה בניין מתפרק, מטוס מתפוצץ, ספינה טובעת וכו׳, קצת קשה להגביר מעל זה בלי שזה יהפוך לפארודיה אז הם קצת הורידו מהספקטקל ועשו את זה יותר מחובר לקרקע יחסית, לפחות עד עכשיו.

גם אני בפרק 10. ספוילרים לפרקים 1-9

1. הקטע עם קראש היה ענק! הם אפילו הכינו את מסך הטעינה של הPS1 חבל שלא הכניסו את כל המשחק לתוך uncharted 4 התלהבתי ממש מהקטע הזה, אפילו ב"ביצת פסחא" נוטי דוג קבעו סטנדרט חדש

2. אני די בטוח גם כן שהחבל היה אפשרי בדור הקודם, אולי פשוט התחרות שטומב ריידר הציב להם ב2013 גרמה להם להתאמץ לחשוב איך הם יכולים להיות צעד מעל טומב ריידר בגיימפלי :)

3. בנוגע לישנים. הם מרגישים כמו סייפון פילטר 1 בהשוואה לUncharted 4.
הפלטפורמה כאן ממש כיפית לי אז לא איכפת לי שיש המון ממנה עד לשלב הזה, וראיתי אנשים שזה מפריע להם. הדבר היחיד שמפריע לי זה שסם, הורס אפילו
את טיפת האתגר שיכלה להיות ותמיד מסביר לך תוך דקה מה לעשות

אבל לא נורא, אני אוהב את זה שסם נמצא כל הזמן, המשחק מרגיש ממש כמו הרפתקה ששני אחים קרובים עוברים ביחד וזה כייפי, אני אוהב מאוד את ההרגשה הסינימטית כאן.

בנוגע לset pieces אני מסכים בהחלט, לא ראיתי פה בנתיים דבר אחד שמתקרב
לשלב הרכבת בUncharted 2, תהיתי אם רק אני מרגיש ככה.

קצת גורם לי להתבאס שלא התאפקתי ושצפיתי בכל ההדגמות הארוכות של uncharted 4 בE3 וכאלה.

אבל לך תדע אולי יהיו set peces בהמשך שיעיפו לנו את המוח ויכנסו לרשימת הWOW המטורפת.

אה ואיך עכשיו אנחנו אמורים להתלהב מטומב ריידר שירגיש לנו ממש משחק של האדם הקדמון בהשוואה לUncharted 4? כל מערה כל אזור קצת מיוער נראה שנות אור מסביבות מקבילות בטומב ריידר, שזה כמו, לחזור לדור הPS3 באמצע הדור הזה
.

(במיוחד שuncharted 4 מרגיש כרגע פי 100 "משחק הדור הבא" לעומת כל משחקי הדור הנוכחי שיצאו, שהם עדיין בעיני סובלים ממשבר זהות של cross gen "

אפילו באטמן ארקהם נייט, שהיה נהדר אדיר, והעיר שלו היתה מדהימה, עדיין הוא השתמש במנוע האנריל 3 של הדור הקודם לקח אותו לשיא בענק, אבל עדיין.

evilplate

New member

הקטע של קראש היה ענק!

חשבתי שהם הולכים לעשות מחווה קטנה בקטע של סרטון מעבר, זה היה מגניב רצח שאשכרה קלטתי שאני משחק בזה, והדיאלוגים שלהם בזמן שאתה משחק מעולים ומרגישים כל כך טבעי, נוטי דוג אלופים פשוט.

כן זו נטייה מעצבנת שלהם לשים דמויות משנה שעוזרות לך לפתור בעיות בלי שאתה מבקש (ולמרות שכיביתי את הרמזים) אבל לפחות בפאזלים עד עכשיו הוא שותק, באנצ׳רטד 3 גם את זה הם טרחו לגלות.

גם באנצ׳רטדים הקודמים אגב אתה כמעט תמיד עם עוד דמויות.

אנצ׳רטד באמת מרגיש מהבודדים ואולי אפילו היחיד שנותן הרגשה של דור הבא על הקונסולה, הוא החבילה השלמה, האורדר אולי נראה כמו דור הבא אבל הוא משחק כמו משהו שהיה ביזיון גם בדור הפס2, ארקהם נייט באמת משחק מאוד יפה אבל שוב, לא מרגיש שונה מהותית מקודמיו חוץ מהגראפיקה, רק המכונית היא משהו שלא היה אפשרי במשחק הקודם ובשביל רבים טוב שכך.

אולי רק הוויצ׳ר 3 כזה אבל הוא באמת קצת קלאנקי ולא מרגיש מספיק טוב (וגם פחות יפה לטעמי מבאטמן, האורדר ומשחקים אחרים שנמצאים בטופ הגראפי) למרות שהוא מציג עולם ברמה שלא היתה בעבר.

אבל אנצ׳רטד 4 באמת מרגיש סוג של חבילה שלמה, גם הגראפיקה הכי יפה אבר (זה מדהים שאפילו בסביבות קטנות הוא יותר יפה מהאורדר שמתמחה בסביבות כאלו, הדירה של דרייק בהתחלה נראית כמו סרטון מעבר שאתה שולט בו, והנשף בבית המכירות באיטליה עם העשרות בני אדם שאתה מסתובב סביבם יותר מרשים מכל מה שראיתי מהאורדר בהפרש גדול, כשהסתובבתי שם גם היתה לי אסווסיאציה להיטמן ששיחקתי בבטא שגם שם יש המון בני אדם שאתה מסתובב לידם רק איפה זה ואיפה זה גראפית... אשכרה הבדל של כמעט דור ביניהם) וגם הוא מרגיש כל כך טוב ובסקייל הרבה יותר גדול ומרשים וברמות ליטוש שלא הכרנו.

DF אמרו בעצמם שמדובר במשחק שגם plays כמו הדור הבא ולא רק נראה כזה כמו הרבה משחקים אחרים בדור הזה.

לא בדיוק חחחח

לפחות מהניסיון שלי סם לא בדיוק שותק בפאזלים היה את הפאזל הזה בפרק 9 שאתה צריך לסדר את אלה שצלובים ליד ישו.

אז סם ישר אומר לי "לך תמלא מים בדלי הזה" או כששמתי את הדלי למעלה "יופי זה הפעיל מנגנון בדלת זה אומר שאנחנו צריכים להשאיר את הדלי למעלה" גם אני כיביתי את הרמזים.

כאילו, תירגע אחי חחחח, מבין את ההתלהבות היית בכלא שנים על גבי שנים ואתה רוצה להרגיש האח הגדול שמטיף ומסביר, אבל תן לי לשחק.

לזכותו הוא אמר דברים כל כך ברורים מאליהם שהוא לא באמת גילה לי את אמריקה או משהו.

זה נכון שדרייק אף פעם לא לבד גם במשחקים הקודמים, אבל לא יודע יש משהו שונה פה :) הדיאלוגים יותר טובים והדינמיקה בין סם לדרייק משעשעת אותי וזה כתוב יותר טוב, העלילה מרגישה אמיתית יותר.

אם אני חייב לציין דבר אחד קטן שמפריע לי במשחק זה שהייתי רוצה יותר אקשן וקרבות ממה שיש כרגע. כרגע זה לא מפריע לי כי המשחק חדש לי, אבל כשאסיים אותו בפעם השניה זה יותר יפריע לי, כי קטעי חקירה פחות מהנים מקרבות בפעם השניה.

אל תטעה לא הייתי רוצה שהם יורידו שום קטע פלטפורמה אבל שיכניסו גם עוד אקשן, דווקא כי מנוע הקרב כל כך מספק וטוב, וכי החבלים ממש מוסיפים גם לאלמנט הזה של הקרבות.

בנתיים זה נראה שהיחס בין האקשן לחקירה הוא הרבה יותר לטובת החקירה מאשר האקשן ושוב עם מנוע מדהים כזה זה קצת פספוס.

אני עדיין נהנה בטירוף מכל רגע ורק מחכה מתי אוכל לשחק שוב ואני אוהב לחקור כל חלק הכי קטן במשחק וכל אזור הכי קטן ובגלל זה אני גם לוקח לאט :)

חייב לציין לזכות נוטי דוג שהתחלתי לצפות באנשים משחקים "קוונטום ברייק"
מתוך ידיעה כמעט מוחלטת שלא ייצא לי לשחק בו גם ככה בדור הזה.

ושם הקרבות באמת נדירים ממה שראיתי וחבל.

כן הדירה של דרייק היתה נראת OMG אפילו רובה הצעצוע היה נראה OMG.כולל הקליעים שלו חחח.שעברתי שם במראות וראיתי את ההשתקפות של דרייק נזכרתי שבאורדר הם אפילו לא הצליחו לעשות השתקפות של מראות ונתנו לזה איזה תירוץ עלילתי חחחחחחח.

הבית ספר למפתחים שנוטי דוג הרביצו עם המשחק הזה זה לא יאמן!! אפילו הנהיגה בג'יפ שחשבתי שאשנא את החלקים האלה ממש כייפית לי ואני אוהב לעצור את הנהיגה ולחקור טיפה כמה שאפשר.

אני מת כבר לראות מה הסוף מעורר המחלוקת כל כך :)

evilplate

New member
צודק הוא באמת מדבר גם בפאזלים

אבל כנראה לא הפריע לי ובקושי שמתי לב כי זה באמת מובן מאליו, החידות סכ״ה די פשוטות עד עכשיו ככה או ככה.
&nbsp
גם אני נהנה מאוד מהאוירה ביחד עם האח וסאלי, הדיאלוגים ממש טובים, עלייה ברמה מהמשחקים הקודמים.
&nbsp
אני חושב שדווקא יש מינון לא רע של קרבות בפרק 8-9, והפייסינג אחלה עד עכשיו אבל סכ״ה אני נהנה מכל המרכיבים במשחק ולא יפריע לי אם יהיו גם יותר קרבות, הם מהנים מאוד.
&nbsp
בקשר לאורדר, אין להם תירוץ עלילתי, רצו תיאוריות שאולי הגיבור ערפד ולכן אין השתקפות אבל בסוף זה היה בולשיט וסתם מדובר במשחק מעפן ומוגבל במיוחד שכל דבר שקצת מורכב מדי נחתך בשביל שהחדר הקטן שאתה מסתובב בו יהיה יפה, המשחק הזה זו הדוגמא הכי גרועה לאיך לעשות משחק דור הבא.
&nbsp
אני מחכה לקטע שאלנה תופסת אותו במדגסקר, עכשיו יש יותר הקשר למה שקרה שם בטריילר של E3 ואנחנו קרובים לזה מאוד, מעניין אותי אם זה יהיה הסוף של מערכת היחסים ביניהם ולכן חלק חשבו שזה מעורר מחלוקת.
&nbsp
&nbsp

מעניין

אחרי כל מה שהם פאקינג עברו זה יהיה דפוק אם היא תעזוב אותו, מי לא משקר לפעמים לאנשים שהוא אוהב חחח. בכל אני מקווה שהיא תתחיל לתפוס יותר נוכחות בסיפור, כי בקושי ראינו אותה.

ורק כי אני אהבתי רצח שלאלנה יש פאקינג סוני אריקסון ולדרייק יש איזה פלאפון משנת 2006? חחח.

לא זוכר אם זה היה ככה גם בקודמים לא זכורות לי סצנות של שיחות טלפון.
כן הסמול טוק שלהם בג'ייפ, סאלי דרייק וסם, קורעים אותי מצחוק לפעמים.

אני לא אתייחס למשהו פרטני כי אני לא יודע איפה אתה, אבל בכללי סאלי קורע עם היציאות שלו. אני אוהב את ההרגשה הזו שזה איזה 3 גברים שרק רוצים להגיע לאוצר ראשונים.

גם הכושית התחבבה עלי למדי בתור יריבה, עכשיו אני די בהלם מכל הרעש שעשו עליה בזמנו "דרייק מרביץ לאישה שחורה שאפילו לא מדובבת על ידי אישה שחורה!"

הייתי רוצה יותר קרבות בפרקים 8-9 אבל היי אולי נוטי דוג יודעים הרבה יותר ממני מה אני צריך :)
, אולי נוטי דוג לקחו את הביקורת הזו ללב על uncharted 2 שהרגשתי בו שנלחמתי הרבה יותר. הכוונה שלי אולי אם באמת הייתי מקבל עומס של קרבות, אולי הייתי מתגעגע לקטעים השקטים, ונוטי דוג יודעים איך לעשות את זה ככה שבנתיים כל קרב שהיה לי היה memorable

על האורדר, וואט דה פאק? אז הם אפילו לא נתנו לזה תירוץ עלילתי? דאמט איתם.
לפאקינג היטמן 1 בשנת 2000 היתה השתקפות ריאליסטית בכל מראה, לפחות ממה שאני זוכר ואולי היו עוד ה לפני זה ששכחתי מהם.

בנוגע לחידות אני מצד אחד שמח שהן פשוטות רצח כי אתה יודע אין לי ראש להרבה חידות חחח אבל שיתן לי קצת קרדיט שאני יכול לעשות את החידות לבד :)
לזכותו הוא לא הרס לי את כל החידות.

evilplate

New member
באמת מעניין באיזו שנה מתרחש המשחק, לא גילו לנו

מצד אחד אלנה משחקת בכלל בפס1, מצד שני כן יש סלולרים והכל, לא יודע אם התקופה עכשווית והם בכוונה בקטע היפסטרי רטרו שכזה או שהתקופה קרובה יותר לתחילת שנות האלפיים או אפילו סוף שנות ה 90.

די בטוח שבקודמים זרקו שנה מדויקת מתישהו וככה אפשר לחבר בערך 1+1 (המשחק הזה 15 שנה אחרי שסם נכלא והוא נכלא לפני כל האנצ׳רטדים הקודמים) אבל אני לא זוכר.

זה חייב להיות בשנת

2007 ומעלה כי לאלנה עדיין יש סמארטפון עם מסך טאץ זה מה שהצחיק אותי שדרייק לא מחובר למציאות ועדיין מסתובב עם הטנק הזה, חבל שלא עשו לו נוקיה 6210 זה בכלל היה הורס מצחוק.

אלנה בטח מהאנשים האלה שהקונסולה היחידה שהיתה להם בחיים זה PS1 ומגסון.
(היי, יש כאלה)

אני כמובן זורק תיאוריות מהתחת שלי, כי גם אני בטוח שנתנו תאריכים ושנים מדויקות
בקודמים ואני לא זוכר כלום.

זה סרט פופקורן, פור גאד סייק

בכלל דרייק הוא כזה אולד פשן כמו סאלי
אולי דרייק אמר לאלנה שלהכניס PS2 ומעלה לבית זה יותר מדי בשבילו.

אבל היי הם הזכירו לי שקראש זה משחק נחמד למדי, אני לא מתלונן.
בחרו שלב טוב.

evilplate

New member
זה השלב הכי אייקוני!

הסלע שרודף אחריך :)
&nbsp
הצלחת לסיים בלי ליפול?
&nbsp
אני נפלתי פעם אחת בבור האחרון שנייה לפני הסיום, איזה עצבים, מעניין אותי איך היא מגיבה אם אתה שובר את השיא שלה.
&nbsp

חחחחחח גם אני!!!! כוסעמק.

זה בדיוק מה שבאתי לשאול אותך את זה נפלתי בול שם גם. קיוויתי בתמימותי שיתנו לנו לחזור לשם הברגע בפרק שקט ולשחק שוב :( הייתי צריך לזכור שבuncharted ברגע שדברים משתגעים אין חזרה אחורה.

טוב נו, יש לנו מה לעשות בפעם השניה שנשחק חוץ מלשחק על crushing אתה בטח משחק על זה עכשיו? אני משחק על נורמל הקודמים לא איתגרו אותי על הארד או משהו פשוט gaf חפרו שהמשחק מספיק מאתגר על נורמל לא יודע למה הקשבתי להם.

אגב, שמעתי גם שאנשים אומרים שאם אתה עושה on בתפריט לauto aim אז הקרבות אפילו יותר מהנים, אני שונא auto aim אבל תהיתי איך אתה מעדיף את זה.
לא ניסיתי עדיין איתו.

evilplate

New member
אני משחק על נורמל וזה אכן קל

לא יודע למה המליצו על זה כרמה מאתגרת, מה שכן אני זז כמו ג׳וק שמרוסס בפליט שם, ככה שיש יתרונות לרמה הזו שמאפשרת לשחק יותר חופשי ולהיות נייד.
&nbsp
הם גם אכן פוגעים יותר טוב מבעבר והמסך נהיה אפור יחסית מהר ככה שזה נראה לי נכון שהוא יותר מאתגר מהמשחקים הקודמים ברמה בזו אבל בתכל׳ס זה עדיין לא מאתגר יותר מדי, במיוחד כשיש שטחים גדולים יותר ואפשר לברוח, להתחבא ולחזור למצב התגנבות ככה שיש דברים שגם מקלים ביחס לקודמים ששם ברגע שגילו אותך כל הצבא המקומי התביית עליך.
&nbsp
כמובן שאשחק בו שוב והפעם על הארד.
&nbsp
ולא ניסיתי כיוון אוטומטי, אני משחק עם הדיפולט, איך לעזאזל זה יכול להיות יותר כיף? תנסה ותגיד מה זה עושה ;)

חחחח בuncharted 2 הצלפים עשו לי סרטן על הארד אבל רק הם

דאמט, הוא לא היה מאתגר או משהו אבל רק הם עשו לי סרטן, .היתה לי איזה פעם אחת שהשתגעתי כמעט

מצאתי איזה צלף מעפן עם 5 כדורים בול ולא הבנתי מה נוטי דוג רוצים ממני שמו אותי באיזה מקום עם ים צלפים עם לייזרים ששוחטים אותי חשבתי שנוטי דוג מטרילים אותי עד שמצאתי איזו עמדת צליפה משלי והתחלתי לשחוט אותם.

אני זוכר שזה היה באחד מהקטעים האלה שאלנה נמצאת איתי.

ודאמ אהבתי את הדימוי עם הפליט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה אשכרה ככה יאו!

אבל כמו שאתה אומר יש לזה את ההיתרונות של זה, כי יש קצת ירידות פריים שהמסך נהיה אפור חוץ מזה? ההרגשה שלי שלא תמיד רמות הקושי הגבוהות באמת יותר כיפיות כי אם כל מה שהמחשב עושה זה לדרוש ממני לתפוס cover כל שניה
כדי לחדש בריאות, אז זה לא אתגר, זה תרגיל בהתשה.

לא אומר שכל משחק יודע לעשות רמת "נורמל" כייפית ומספקת, אבל יש משחקים שלא יודעים לעשות גם על הארד.

אגב "חידוש הבריאות בdoom נשמע גאוני!" לא מבין את המבקרים

כאילו גם הבנתי שיש לך חבילות בריאות אבל גם המשחק מחדש לך את הבריאות בתנאי שאתה הורג מפלצות בדרך מסוימת, ככה עושים מערכת חידוש בריאות שהיא נהדרת, בצורה כזו שמתגמלת אותנו על זה ששיחקנו יותר טוב. לא על זה שהתחבאנו מאחורי ארגז ולא עשינו כלום.

evilplate

New member
גיף מגניב מאנצ׳רטד 4, ללא ספוילרים חוץ מאיזור (פרק 7)

מדגים עד כמה המנוע הפיזיקלי של המשחק מדהים:
&nbsp
http://i.imgur.com/cP2xQME.gifv
&nbsp
אבל הפיזיקה מרשימה בכל דבר, גם כשדברים מתפרקים וגם בדברים קטנים כמו הג׳ריקן של הג׳יפ מאחור שנע לפי התנודות של הרכב, הכל מרגיש כל כך חי במשחק ועוד בגראפיקה כזאת הם פשוט שברו את כל הציפיות שהיו מהם.

הגיף הזה אגב הגיע מרדדיט והוא קיבל יותר מ 1700 תגובות ב 3 שעות מרוב שאנשים התלהבו ממנו :)

הולי שייט

איזו השקעה מטורפת לפרטים הקטנים מה זה.חייב להודות שאני יורה בכל דבר שאני רואה כדי לבדוק תגובות פיזקליות חחח. לא רק בuncharted 4 בכל משחק אני עושה את זה. ידעתי שיום אחד זה ישתלם לי בזבוז הכדורים הכפייתי הזה שלי.

אני כל כך אוהב את נוטי דוג.על זה שהם מוכיחים שיש חוויות שאפשר לקבל רק מTPS לינארי.

שהייתי נער גם אז TPS היו בשלישית הטופ של הז'אנרים האהובים עלי אבל הייתי מתבאס שהם נגמרים לי בסופש אחד.

הקצב האיטי הזה שאנחנו משחקים את uncharted 4 פלוס זה שיש לי בקלוג ענקי של משחקים אחרים, רק גורם לי להנות מuncharted 4 יותר.

כי יש לנו איזה 200 משחקי עולם פתוח בבקלוג אבל uncharted 4 יש לנו רק אחד.

אני רואה אנשים בGAF אומרים שהם מתים לסיים כבר את uncharted 4 כדי להגיע לדום, או לחילופין אנשים שעצרו לשחק בפרקים מוקדמים כי דום סחף אותם.

והאמת שאני בטוח שדום משחק טוב, אפילו טוב מאוד, ושהוא עוד משחק שהמבקרים לא מעריכים סתם.

אבל עדיין הייתי כזה W T F אנשים? כל הדור הזה צעקתם שאין אקסלוסיבי מפיל לסתות, ואז מגיע משחק מולטיפלטפורום מהנה למדי ואתם עוזבים את un4 בשבילו?
או ממהרים את החוויה כדי להספיק לשחק בכמה שיותר משחקים? חחחחח

evilplate

New member
יש אנשים שאיך שיוצא משחק חדש הם מחליפים אליו

נראה לי אתה אחד מהם :p
&nbsp
וכן אני בטוח שדום מעולה למי שאוהב את הסגנון לפי האהבה של הקהל, 82 ממוצע זה יפה מאוד למשחק בסגנון הזה, הרי ברור שהיום למשחק בסגנון אולד סקול כזה יהיה קשה לקבל תשיעיות כמו פעם.
&nbsp
זה במובן מסויים כמו ש Until Dawn עם ממוצע 80 והוא אהוב רצח, פשוט משחק אימה טראשי בסגנון דייויד קייג׳ הוא משהו שכולם מצפים שיקבל 50 וכשהוא קיבל 80 זה רק אומר עד כמה הוא ממש טוב תחת התנאים האלו.
&nbsp
כנ״ל דום אני חושב, משחק בלי ממש עלילה שרק יורים בשדים במבוכים, לא משנה כמה הוא טוב קשה לראות אותו מסיים על 9+ היום.
&nbsp
מה גם שחלק הורידו לו על מולטי גרוע שזה בכלל מפגר בעיני, אם הקמפיין טוב אז פשוט תתעלמו מהמולטי כאילו הוא בא בלי, בכל מקרה זה לא מותג שמזוהה עם מולטי במיוחד כמו קוויק ואנריל, פיגור.

כל אחד שונא את המראה שלו (mirror ) תשאל את הכוכב בthe order

אני מבטיח לך שאפילו הוא שונא את המראה שלו.

אני באמת אחד מהאנשים האלה שנוטשים משחקים ישר שמגיעים משחקים יותר חדשים, אבל בטח תסכים שגם כשאתה נוטש משחק, אתה צריך לעשות נטישה בסטייל עם כבוד עצמי.

לנטוש (זמנית ) את R@C ואת LIS בשביל פאקינג Uncharted 4 זה הרבה יותר מכובד
ומוצדק מלנטוש את Uncharted 4 בשביל Doom 4 כמו שהם עושים שם בGAF.
המבקרים כאלה מעפנים ויומרנים, לדעתי לא יקרה שום דבר רע אם פעם בשנה שנתיים יהיה לנו משחק מId software שעושה כבוד למורשת שלהם.

נגיד קוויק אחר כך. צודק שזה לא לא יקבל ציון 9 אף פעם, אבל זה מעצבן.

כי הם בעצם אומרים למפתחים "לא משנה כמה המשחק שלכם כייף"
אם לא תציגו כל הזמן "התקדמות ושינוי" אתם תתחילו ב8 ומטה בברירת מחדל.

בגלל זה נכון מה שאתה אומר תחת כל ההגבלות של המבקרים הוא מקבל 8 ועוד עם המבקרים הקשוחים של הדור הזה.

כן, די מפגר שהורידו לו נקודות על המולטיפלייר, נראה לי שדום יותר מפורסם בגלל המודינג שלו, לא? וגם את המורשת הזו הבנתי שID software כיבדו בהחלט והוציאו עורך שלא נופל בתחכום שלו מהעורך של סופר מריו מייקר :)

אני תוהה אם לקנות את זה אחרי uncharted 4 או לא כי בכל זאת שמעתי שיש המון קטעי פלטפורמה, וקטעי פלטפורמה בשוטר גוף ראשון זה... מיגרנה.במיוחד עם הפלטת צבעים הזו של דום.

למעלה