Uncharted 4, איוול סיימת אותו כבר? אני בפרק 9

evilplate

New member
מסכים איתך אבל מצד שני

יש בטח רעב גדול לחלק למשחקיות אולד סקול שכזאת ב AAA, ועוד מסדרה כזאת אייקונית שהיתה חלק מהילדות שלהם, אפשר להבין את ההתלהבות.
&nbsp
גם מסכים שזה מסריח שמשחקים כאלו מראש לא יכולים להגיע ל 9, כאילו פאק איט שיביאו למבקר שאוהב את הסגנון לבקר אותו ולא לאיזה שחקן קונסולות שמכיר רק COD, זה מרגיש שרק בגלל שזה ״כולה״ אקשן אולד סקול זה לא יכול לקבל גבוה יותר.
&nbsp
גם וולפנשטיין האחרון נחשב למשחק טוב בז׳אנר (למרות שהוא פחות בסגנון של דום, אין שם מפה שמסתובבים בה ומתקדמים בה לאט עם מפתחות כמו פעם, המבנה שלו כמו רוב השוטרים עם שלבים שמסיימים) והוא יושב על איזה 79.
&nbsp
סתם זה קצת מבאס בשביל המפתחים לקרוא תגובות כאלו נשפכות של חובבי הז׳אנר, על איך ש ID חזרה לגדולתה ובסוף מדביקים לו איזה 8 שזה לא רע אבל לא מעביר את גודל האירוע :)

וולפנשטיין עשה לי פלשבקים לhalf life 2 בקטע טוב :)

במיוחד עם זה ששניהם חורשים על הרובוטים המעופפים ההם ובכלל יש הרגשה דומה, כאילו וולפנשטיין זה Half life 2 בלי רובה גרביטציה :) יש שיגידו Half life 2 מסורס אבל אני נהנהתי אש.

אני זוכר בזמנו שיצא Medal of Honor: Allied Assault
(איזה ענתיקה! לקחתי אותנו ל2002 לרגע) הוא גרם לי לרצות וולפנשטיין חדש ריאליסטי יותר, והתחלתי לפנטז לאיפה אפשר לקחת את המותג בזמנו.

וולפנשטיין הזה של 2014 די ענה לי על הפנטזיה ההיא.

זה באמת מבאס בשביל המפתחים, זה כאילו יוצא מצב שיש "גיימרים אליטה"
קבוצה קטנה ושתלטנית של מבקרים (שהם כולה גיימרים)

שמחליטים למפתחים איזה משחקים לפתח ויוצא מצב שהמפתחים צריכים להתחשב בהם יותר מכולנו ולקלוע לטעם המסוים שלהם.

אני מקווה שדום יהיה הצלחה כזו גדולה, שID software תוכל לשים אצבע משולשת למבקרים.

כאילו, שיסלחו לי כל אוהבי dark souls ובאטלפילד וכל זה אם את המשחקים האלה
אפשר לסבול כל שנה, ודארק סולס 3 יושב על ממוצע 90! כאילו שהוא עושה משהו חדש עם הסדרה בכלל, זה אותו משחק בערך רק יותר מלוטש.

החידוש היחיד בסדרת סולס היה בלאדבורן והגיע לו הממוצע הגבוה.

זה מבאס גם כי לפעמים בא לי להתפרק על איזה שוטר "דבילי" (למי לא?) והאמת
שיש לי זכרונות ילדות חזקים מדום, שיחקתי אותו לראשונה איזה 6 שנים אחרי שיצא.

אבל הייתי בן 11 אז הוא מספיק חלק מהילדות שלי וכל היציאה שלו עושה לי פלשבק לתקופה הפשוטה והכיפית הזו (שבטח לא נראתה כזו כייפית לכרונו בן ה11 אבל עכשיו היא כן)

evilplate

New member
וואי גם אני מרגיש ככה

בזמנו לא היתה לי סבלנות כל כך למשחק בסגנון הזה של דום, כאילו ברור ששיחקתי בו ועברתי כמה שלבים, מי לא? הדבר הזה היה על כל מחשב אפשרי והירי היה כיפי מאוד אבל אחרי כמה זמן איבדתי סבלנות ונטשתי, בחיים לא סיימתי משחק בסדרה, כנ״ל דיוק ניוקם בזמנו שגרם לי להתחנן לאמא שתקנה מחשב רק בשבילו אחרי שראיתי את המוכר בבאג משחק שם וחשבתי שזה נראה אמיתי, גם היה לו צ׳יט לכל הנשקים והוא עשה לי הדגמה שהעיפה לי את הראש, אחרי שקנו לי מחשב שיחקתי שעתיים ולא נגעתי בו יותר (ילד קקה מה לעשות)
&nbsp
בקיצור אחרי כל החפירה הנקודה היא שמשום מה גם לי בא על דום, קודם כל הוא נראה די מדהים על הפס4 בשביל 1080P ו 60 פריימים נעולים, id שיחקה אותה פה אחרי שהיה לה דור מסריח עם idtech 5 נראה שהם חזרו לצמרת הגראפית בדור הזה עם idtech 6, אבל זה בעיקר כי הירי נראה כיפי ומספק רצח ולא יודע למה, בא לי להסתובב במבוכים ולפוצץ לשדים את הפרצוף, לאסוף מפתח ולראות איזה יצור מחכה לי בחדר הבא, סתם בלי לחשוב יותר מדי או להצטרך להכנס לאווירה או משהו, נטו כיף טהור.
&nbsp
אבל אני לא אסכן מחיר מלא עליו, להיות קקה להורים יכלתי כדי שיקנו לי מחשב בשביל לזרוק משחק אחרי שעתיים, לעצמי אני לא מסוגל :p

חחח אני סיימתי את doom 1 עם קודים :) איזו תקופה.

תקופה כזו שצ'יטים היו נראים לנו כמו איזה קסמים אה? :) "כל הנשקים" חחח זה היה הכי כייף בלי בולשיט לעבור את כל המשחק עם כל הנשקים מההתחלה.
האמת זה היה הכי מהנה בארץ לשחק ככה.

דיוק ניוקם... אני מקנא בך המחשב שלי היה מתרסק לחלוטין כל פעם שניסיתי להפעיל את דיוק ניוקם, כל פעם שהוא וטומב ריידר היו עוב דים אצלי הייתי מתפלל לאלוהים שווינדוס 95 לא יקרוס לי.דום 1 אבל, דום היה בשבילי שיא האלימות הדם היה נראה

אמיתי כדורי האש שהיו יורים עליך ודאמ זה פשוט היה כייף, אבל כן גם לי לא היה חשק לשחק אותו "לפי החוקים " חחחח

בגדול זו ההזדמנות שלנו לחזור לתקופה הזו, זה ככה :) והפעם לשחק כמו שצריך.
וכן ID עשו כבוד לעבר ולמסורת שלהם בכל היבט אפשרי, כולל הגרפיקה.

חחחחח GAF היו אומרים שאם אתה לא קונה את זה אתה "גיימר קקה" אבל דאמט. תודה שאם ID היו עושים לזה מחיר affordable כמו של R@C בסביבות ה40 דולר, היינו קופצים על זה!.

עטלפוני

New member
זה נכון האמת לכמעט כל משחק, במיוחד בדור הזה

(החשש שזה ימאס מהר) אני שם לב שכל משחק מושק עם רכבת הייפ מטורפת, אנשים משחקים חצי שעה רצים לפורומים ולרדיט ומפרסמים פוסטים על זה שהמשחק ענק ומדהים ובלה בלה בלה. למדתי שזה דועך להרבה משחקים מאוד מהר. תמיד כדאי לחכות קצת ולראות אם ההייפ נשאר ומוצדק או שכולם עברו למשחק החדש ששוחרר.
&nbsp
אני יכול להעיד על "הצד האפל" שעד כה המשחקים היחידים שעדיין מקבלים פידבקיים חיוביים זה פורזה הוריזון 2 והמולטי של היילו 5, כל השאר נעלמו.
&nbsp
אני מת לשחק את דום, אבל לא ב 60 דולר. גם חושש ממצב שזה אולי ימצה עצמו אחרי 3-4 שלבים. סביר שלקראת אוקטובר הוא יהיה ב 30-35 ואז אפשר לנסות.

אני בעד נטישות לגמרי, אם לא נהנהים , משחקים זה לא עבודה :)

נגיד זה שקניתי את פולאאוט 4 במחיר מלא, זה לא אומר שאני צריך לשבת עליו עכשיו 120 שעות אפילו שאני לא נהנה ממנו :) אם אני אסיים אותו בכוח זה אומר שאני שם
את "חבל על הכסף" מעל הכל.

זה כאילו שאני אומר שהכסף שנזרק יותר חשוב מההנאה שלי או הזמן הפנוי שלי :)

מי שלא נהנה אפילו מהמשחקים הכי מוערכים בדור שינטוש בלי למצמץ.

מה שגורם לי להרמת גבה, זה שכל הדור אנשים חיכו למשחק כמו Uncharted 4.
חיכו למשחק שיתן להם wow בגרפיקה ובגיימפלי, חיכו לאקסקלוסיבי מיינסטרימי
לא נישתי שיצדיק את הקנייה של הPS4 ואז בום... דום מגיע וחלק גדול נוטשים את uncharted 4 בשבילו.

שוב, ראיתי אנשים שטוענים שUncharted 4 נמאס עליהם כבר, שיש חלקים גדולים
שהוא כמו סרט אינטרקטיבי והם צריכים יותר גיימפלי במשחקים שלהם.
אין לי משהו רע להגיד עליהם כי אם לא נהנהים אז שלא ישחקו בכוח,
(אבל אני תוהה מה הם ציפו שיהיה בuncharted ? )

התלונה שלי היא בעיקר לאנשים שחיכו לאקסלוקסיבי כזה בלי סוף, שפתחו שרשורים של "בזמן הזה כבר היה לנו גירס באקסבוקס בלה בלה בלה"

ושמגיע משחק כמו שהם ביקשו הם עוזבים לדום. זה רק מרמאה כמה צדקנו
(וכמה הdata צדק) שהרוב המכריע של הגיימרים לא קונה קונסולות בשביל אקסקלוסיבים.

אפשר להבין למה על היילו 5 ופורזה יש עדיין דיונים ובאז ורעש, יש להם מולטיפלייר,
זה לא כמו משחקי סינגל שאחרי שכולם משחקים ומדברים עליו אין כל כך מה לדבר עליו שוב גם אם הוא היה מדהים :)

עטלפוני

New member
ברור, אישית נטשתי את alien החדש, ממש לא אהבתי.

האווירה שם לחלוטין, אבל המשחק יותר מדי לא ברור. רכשתי כי אנשים עפו על המשחק הזה, אבל הפסקתי לשחק בו אחרי שלב 3 ואין לי עניין לחזור ולנסות שוב. יותר מדי חשוך, ולא כזה כיף (מבחינת מיקומי שמירה למשל).
&nbsp
למזלי קניתי אותו במבצע וזה עלה 24 דולר, אם הייתי משלם 60 זה היה יותר מבאס. אז משחקים שאני לא בטוח לגמרי מה דעתי לגביהם, אני מחכה לסייל. אם לנטוש משחק, לפחות שלא יעלה הרבה :)
&nbsp
פורזה הוריזון 2 רכשתי גם במחיר מוזל 24 דולר, כי משחקי מרוץ ממצים את עצמם עבורי די מהר וחששתי מאותו דבר, אבל במקרה הזה דווקא קרה הפוך וחרשתי עליו המון.
&nbsp
לגבי un4, באמת שאני לא מבין למה לנטוש, זה פאקינג פרק 4 אתם אמורים לדעת מה מקבלים, לא ? כנראה שגם פה הפרסום עבד שעות נוספות ואנשים קנו כי "הם חייבים". אני יכול להבין למה גיימר ג'נרי יחשוב "אולי משהו לא בסדר בי שאני לא באמת מחכה ל un4? כולם מדברים על זה ומהללים, אז נקנה", כשבפועל הוא רוצה לשחק דום, והשני לא מעניין אותו באמת.
&nbsp
לפעמים זה קשה להודות שמשהו לא פופולרי לא מדבר אליך. המחשבה הראשונית יכולה להיות שהבעיה היא בך, ולא באחרים או במוצר, כשלפעמים זה פשוט סתם לא מה שחיפשת.
&nbsp

כל מילה בסלע
כולל הקטע על alien בטח ארגיש דומה.

למעלה