Underrated Songs

Underrated Songs

===שירים לא מוערכים מספיק=== אילו שירים אתם חושבים שהם לא מוערכים מספיק מכלל אלבומי פינק פלויד. ונדון בזה טיפה. 1- Fearless - הכי אנדרייטד, והוא שיר מצויין. 2- Pigs On The Wing- פעם ראשונה ששמעתי אותו חשבתי שזה WYWH בגלל הגיטרה הקלאסית שבהתחלה, שיר רגוע ושקט. אחלה. 3- Waiting For The Worms - אישית, השיא של האלבום מבחינת מוסיקלית. 4- What Do You Want From Me - סבבה של מנגינה, הגרסה בפולס מדהימה. 5- One Of My Turns. 6- Have a Cigar - ביקורתי וחזק. (הגרסה עם קלפטון היא מצויינת). 7- Nobody Home - הכי אוהב את - got a 14 channels of shit on the TV to choose from. יפה יפה. 8- A Pillow Of Winds - שיר שהליריקה שלו ביחד עם המנגינה המקסימה נותנים תחושה של עולם אחר. מרגש. וזהו אם יש לכם מה להוסיף נשמח לדון בזה

Hurakano

New member
מסכים ../images/Emo45.gif

חוץ מכל אלה שהזכרת : 1. Cymbaline - שיר נורא יפה, מלודי, וגם המילים יפות 2. Biding My Time - הסולו ממש ממש חזק...
3. Seamus - שתי דקות של פארודיה, אבל עדיין, יש בו משהו ממש טוב P-: 4. Sorrow - אהבתי את הסגנון שלו 5. Young Lust - שיר חומה טיפוסי, רוק משובח, פשוט, הלהיט המושלם ! :)

הן התייבשו, והוא חזר ללבוש אותן

אכן רשימות מכובדות. הייתי מוסיפה לזה את High Hopes ואת If, שני שירים שקטים ויפים ומרגשים, שבד"כ לא שמים לב אליהם.

holo

New member
If

לאחרונה הוא נדבק בי חזק.. אגב, כל הרשימה למעלה לדעתי מוערכת כאן..

תגיד לי..

מי יכול לוותר על פורום כזה?!?! עם כמות מידע עצומה כמו שיש פה ועוד בעברית. הללוייה בן אדם. בקיצור לא החזקתי מעמד רק לצפות מבחוץ אז חזרתי.. וכנראה שזה כמו כל מוסיקה פינק פלויד, סם טוב שממכר אותך להיות שם עוד עוד ועוד... עמו אנרג'ייזר... אפשר להגיד, עד שהתייבשו חזרתי לנעול אותם. המלצות לסוף שבוע: U2 רוק משובח ממליץ על sunday bloody sunday מי שלא שמע כל הכרטיסים למופע בדבלין בעוד ארבעה חודשים כבר נמכרו... פשששש. ענק... תהיתי אם היו דברים כאלה עם פינק פלויד?!! אם מישהו יודע. רוצה להוסיף גם את burning bridges ו -coming back to life שאני אוהב. אחלה סופשבוע שיהיה לכולם.

flowerboy69

New member
טעות לחשוב ככה

high hopes לא מוכר הרבה אך הוא הלהיט של האלבום ויצא בסינגלים בכל העולם כמעט ונחשב בחוגי המעריצים בחול כאחד השירים הטובים אי פעם של הלהקה השיר if נעלם בין השנים אך בשנות השבעים המוקדמות היה חלק מכל הופעה של הלהקה וכמו כן בשנות השמונים ווטרס שר אותו בסיבוב ההופעות של ה pros and counts שלו בגרסה יפה עם זמרות ליווי.

השאלה היא מהו שיר Underrated

ומה אינו. נראה לי ששירים שבוצעו ע"י הלהקה בהופעות בתחילת שנות השבעים, הואפלו בפופולריות מאוחר יותר ע"י DSOTM והאלבומים שאחריו. רוב האוהדים השטחיים של הלהקה כיום, לא יידעו לזהות את If או את Careful with the axe שלא לדבר על Green is the colour או Cymbaline - שגם הם נוגנו אלפי פעמים בהופעות, באותה תקופה. High Hopes הוא אכן שיר פופולרי בקרב אוהדים, והוא בהחלט אחד הטובים שלהם, לטעמי. האם הוא מוערך דיו? יותר מדי? פחות מדי? לדעתי, פחות מדי. אבל יש גם מי שחושבים אחרת (ראו כאן בשרשור). מה דעתכם?

flowerboy69

New member
זה לא כי לא מעריכים אלא כי

משמיעים ברדיו רק את מה שיותר מוכר ואהוב והרי לא כל מי שאוהב את הדרק סייד יקנה את אחד האלבומים הקודמים כי המוזיקה שם שונה.בהופעות careful היה שיר חזק מאוד עם תופים חזקים צרחות והמון רעש אני לא חושב שhigh hopes לא מוערך מספיק נראה לי שזה יותר בארץ ככה באירופה זה היה להיט חזק מאוד

כל הפיינל קאט.

לא מוערך מספיק לטעמי. אבל אם מדברים על שירים ספציפיים - אז The Trial מהחומה .... וציף .. לפי דעתי High hopes מוערך יותר מדי. on the turning away לא מספיק מוערך.

איפה...?

היי הופס אחד הטובים שלהם ונכנס ברשימת העשרייה לדעתי. שיר טוב מאוד, שמע אותו עוד פעם עם הליריקה על המסך ותחושב על זה אוד פאם. בקשר לפיינל קאט, דכאוני מדיי, ווטרס מתמרמר יותר מדי על החיים. יש בו (כמה) שירים טובים, אבל, לדעתי, הוא במקום הנכון. לדעתי!!! כן?

thezanani

New member
../images/Emo45.gifמסכים לחלוטין!!../images/Emo45.gif

"on the turning away" - פ"פ נטולת הקפאין הווטרסי המר-חמוץ שלה,נשמעת פחות מיסטורית ואלמותית, אבל על השיר הזה אני לא אצליח להגיד מילים רעות. אה בעצם אמרתי,ווטרס. בעע הסולו ארוך במיוחד כיאה לדוד אחרי האמא-רוג'ר שלא נתנה לו לעוף אך נתנה לו לשיר חצי שורה. אה והוא גם למד לעוף. אני חייב להפסיק עם כפלי המשמעויות האידוטים האלה. "waiting for the worms"- משהו לפני אמר שזה השיא של החומה. קצת יומרני שיש לך באותו צד את CN, אבל גם איתו א"א שלא למצוא את עצמך טובע בשלולית הרוק שאתה הזלת. הרצועה הזאת כ"כ מורכבת שאתה שומע בה עוד ועוד ועוד דברים חדשים כל פעם. וגם הסטיות לרגע שלוקחות אותך לזכרונות של פינק מחוץ לחומה. מדהים. לגבי היי הופס. שיר אדיר,אבל אנחנו מדברים פה על אנדר-רייטד. קשה לקבע אותו ככזה כשהוא נס הדגל של הדיויז'ן בל. עוד כמה משלי: soycd החלק השני.מדהים שכשאתה אתה מדבר על שיין און אף אחד לא חושב שהתכוונת לחלק השני. יש בו(לפי דעתי האתנית שכן עליתי מסודן לארץ ישראל ואני יודע לעמוד על שלי!) את התיאום היפה ביותר של גילמור-רייט העלמות ווטרס בע"מ. ואת MLOR בכלל. מי צריך את רוג'ר?

C מוסיקאלי

שיר אהוב, WFTW המון עוצמה ורכות יש בו. לגבי CN שיר מצויין אבל דיברתי על האנדרייטד. רוצה להוסיף את לוסיפר סאם, כל כך מזכיר לי את "ספרות זולהג€"ג€ איפה הוא היה בהופעות? flowerboy69 בשבילך

israeli saiko

New member
נצל"ש

אפשר לדעת מה בדיוק הטענות נגד ווטרס? שמתי שלא הכי מתים עליו בלשון המעטה :) כאילו חופשי כל אחד בדרכו קוטל אולי את היוצר הכי רציני של הפלויד, אחרי בארט. דוגרי. שגילמור הנהיג את הפלויד, זה לא היה אותו הפינק פלויד הידועים, לא יעזור. זה גירסא יותר פופית וחסרת משמעות של פינק פלויד לדעתי, יותר קלילה, יש פה ושם יציאות כמו learning to fly וכד', אבל לא התחברתי להמון דברים. לגבי ווטרס - על פיינאל קאט, אפשר עוד להתווכח, למרות שהיו שם דברים נחמדים. אבל אנימלס? החומה? יצירות מופת אחת אחת, השיר Trial זה גאונות מוזיקלית, וכל אלבום אנימלס גם כן (כבר כתבתי עליו קודם.) ברור שהכי טוב זאת התקופה, שכולם היו מאוחדים. אני אישית, מתחבר יותר לפסיכאדליה, ולאקספרימנטל שהם עשו (אני בא מרקע מוזיקלי מסויים), לא משנה מאיזה דיסק, אלו תקופות של שיתוף הפעולה שהביא לאלבומים כמו דארק סייד, וWYWH. (אלבומים נחמדים, למרות שדארק סייד זה יותר מדי מילים בשבילי, אל תהרגו אותי :)) אבל, אם לוקחים את התקופות אחרי, אני מעדיף את ווטרס בתור "מנהיג" מאשר את גילמור. נ.ב אם אפשר, בלי הודעות כמו - ווטרס הוא אישיות מגעילה, הוא העיף את רייט, וכל שאר האשמות. מבחינה מוזיקלית נטו, למה גילמור עדיף.

תיזהר עם הגרזן ההוא,יוג'ין

מיוחד,עוצמתי,ומעניין.קטע שיש בו מן השפוי ומן המטורף בעת ובעונה אחת. אחד מהפייבוריטים שלי,ללא ספק.

flowerboy69

New member
אני חושב שאתם יותר מידי מסתכלים

על הפורום הזה ועל האתרים הרגילים מה קרה לך?השיר הזה היה בכל הופעה של הלהקה עד שנת 74 נדמה לי. בכל הופעת הצדעה עושים אותו לגבי הפיינט קאט שהוזכר פה והוא האלבום שאני הכי אוהב נראה לי שיותר מידי מתיחסים למסביב שלו ולא למוזיקה כי הוא דיסק מרגש מאוד ושיר הנושא נמצא אצלי במקום הראשון יחד עם comfotambly numb

הם שרו ביחד..

את השיר.. אבל עזוב עם או בלי קלפטון השיר הוא שיר טוב, שלצערי לא נכנס להופעות, לאוספים וכדומה.

למעלה