Underrated Songs

flowerboy69

New member
השיר הופיע

בהרבה בוטלוגים.אבל עדיין לא הבנתי כי זה מעניין אותי-לאיזו גרסה התכוונת של קלפטון ששר עם וטרס?

Fatach

New member
מסכים עם רוב הרשימה...

מוסיף לזה את IF ו HIGH HOPES של ציפציץ שהם מעולים לדעתי...וגם COMING BACK TO LIFE... בקשר ל NOBODY HOME - השורה שאמרת פשוט עושה את השיר! זה כ"כ נכון, אפילו למדתי לנגן אותו בפנתר
לא מצליח לחשוב על עוד שלא אמרו כבר... אגב, יש לי המלצה בלי קשר: ביצוע של Shine On You Crazy Diamond של Transatlantic - הרכב על המורכב מ: Neal Morse (Spock's Beard), Roine Stolt (Flower Kings), Mike Portnoy (Dream Theater), ועוד אחד ששחכתי את שמו כרגע (אני כופר)... בקיצור זה ביצוע ממש יפה, תנסו אותו... מהאלבום Bridge Across Forever (זה רצועת בונוס)...

"paint box"

ו "embryo"(בגרסה הארוכה של ההופעה) שני שירים טובים שנכנסו רק באוספים המוקדמים ולא זכו להיות בתוך אלבום אולפן.

אכן, שירים מצויינים

שמקומם באנתולוגיה המקיפה של הפלויד (שתצא בשנת 2345). ראו את השרשור שהתחיל Shakty בעניין.

flowerboy69

New member
it would be so nice

אני מאוד אוהב את השיר הזה יש בו איזה קסם מיוחד בעיני

One Echoe

New member
כל הדויז'אן באל...

לא מוערך מספיק... לדעתי לא מעריכים את הדרך שהלהקה עשתה... אחרי כל המהלומות שהיא עשתה, להוציא אלבום כזה, מבחינתי זה מדהים..

Mr cave

New member
לא מוערך...

פינק פלויד עשו כברת דרך מרשימה, והמון(המון המון) ממה שיצרו לא מוערך, כמובן שכל מה שצויין כבר גם נכון אז אני אשמח אם מישהו ינסה להרכיב פלייליסט של שירים לא מוערכים של פינק פלוייד... אני פשוט לא יודע מאיפה להתחיל

למעלה