unlock of Treo דרך הרשת - יש מצב?

zoti

New member
העידכון האחרון של סינגולר משתווה

לעידכון האחרון של המכשיר הUNBRANDED. לרוב, ההבדלים היחידים הם בכמה עידכונים קטנים של תוכנות ספציפיות לספק השירות הסלולרי. העידכונים החשובים מוכנסים בכל גרסאות הרום.

noamro3f

New member
כעיקרון (תלוי במחיר ובמצב) יש עניין

אבל איך ? מי? מה? אחריות ? לאיזה פרק זמן?????

zoti

New member
כמו שכתבתי.

אחריות לא תהיה. הדבר היחידי שאני יכול להבטיח זה בדיקה של המכשיר לפני המשלוח.

amic

New member
רק בקשה אחת -תהיו גברים

ותספרו לנו בסוף מי הרויח וני נדפק וכמה עלה לכם כל העסק הזה. הצלחה לא תהיה לכם

zoti

New member
הנה אני גבר.

למה אצל ישראלים תמיד צריך להיות מישהו שנדפק? אני הרי לא דודה של האגודה למען החייל. ברור הרי שאם אני מארגן קניה כזו אני עושה את זה בשביל רווח כספי. בנתיים יש התעניינות של כמה אנשים.

בועז18

New member
תשובה - מה שחשוב

לפחות לי - זה שבמידה ו"זאתי" גר במרכז, אז במידה והכל יוכל לצאת לפועל, אז שכחלק מהעסקה אוכל לבדוק את המכשיר עם קבלתו, בנוכחות "זאתי". אפשר יהיה לעשות בדיקה עם ה- SIM שלי ישירות. זה מעיין בדיקת תקינות בסיסית בנוכחות כל הצדדים, שיכולה לספק בטחון מסויים לרוכש מראש אם במעמד זה יבוצע התשלום, או חלק ממנו (חלק גדול, אם לא כולו, לדעתי). ככה אני יכול להיות שקט שלמרות שאני לא מכיר את "זאתי" בשלב זה, כמעט כל התשלום יבוצע בפגישה זו ולכן אני לא לוקח כמעט סיכון ושם כספי על קרן הצבי (סליחה "זאתי" - עוד לא מכיר אותך). מצד שני, תשלום חלקי מראש יוכל להבטיח לזאתי שהוא לא לוקח סיכונים מיותרים גם כן.

atzmony

New member
אייך בכל מקרה אתה מתכון להביאם לארץ

במישלוח זה לא ישתלם לנו ! לקנות בEBAY אין לי בעיה(320$ אצל ספק אמין) הבעיה היא אייך להביא אותו לארץ

libal

New member
לא לשכוח שיש עליהם מכס לא קטן אם

אני לא טועה יחד עם המע"מ משהו בסביבות 35% .

zoti

New member
כמו שזה נראה כרגע זה לא יצא לפועל

הצעות המחיר שאני קיבלתי בהחלט לא משתלמות.

למעלה