Update ~ עדכון ~

Skar FaSe

New member
Update ~ עדכון ~

אז ראיתי אותה online ב - Facebook- בשנה וחצי ( יותר) האחרונות, אני כמעט כל- הזמן מתחבא מהצ׳אט (גם- בגללה) אבל הפעם הדלקתי את הצ׳אט - היא הייתה onLine ~- ~ בפעמים הקודמות כשהשלמנו,היא הייתה זאת שיצרה קשר,והתחילה לדבר איתי~
והתרגלתי לזה... אז בגלל זה, לא התחלתי לדבר איתה הפעם - אבל הפעם היא התנהגה שונה. היא לא יצרה קשר אחרי ש(במיקרה) נפגשנו...-
הייתה cool ~ , בפגישה המיקרית כשנפגשנו לפני שבוע וקצת, אבל קרירה אחר- כך. וגם כשכתבתי לה משהו ב - Facebook- סתם הגיבה
קצת קריר (סתאם ״תודה- רבה״) ולא ֿהתייחסה יותר מידי לקטע שנפגשנו אחרי ~ ים זמן....

-מכאן לשם, אחרי שעה online ב - Facebook - ראיתי שהיא לא מדברת אלי - חשבתי שהיא לא רוצה, אבל החלטתי to give it a shot
שיחה איתה - בהתחלה היתה קרירה, חשבתי היא לא רוצה לדבר ואבל כמה משפטים אחרי שאלה : ״ ולאן עוד פעם נעלמת?״ -
אההה יo זמן לא היינו בקשר חוץ מה אינסידנט האחרון עם ה- מנורה״ לפני יותר מחצי שנה ~..so....~ בהתחלה זה עוד היה ככה ״קריר״
ופתאום הייתי צריך לענות לה ״ you welcome" ~ על משהו (אמרה שתבא אלי להסטלבט על הערסל החדש שתליתי במרפסת (בצחוק)
~ והיא הגיבה לי : ״ בפעם הקודמת לא הייתי ~~welcome ~~ בישבילך...״ ושאלתי: ״ מהה?״ ~ ״מתי???״ ~ (הרי לא נפגשנו שנה
וחצי עד לפני שבוע וקצת)
- והיא ענתה : ״ לפני שבוע וקצת ככשנפגשנו.. you took me home in a TAXI אתה אפילו כבר לא זוכר ???"
- me: אבל מה לא welcome -? -
~ היא: ״ הזמנתי אותך לעלות לקפה ~, ~ ולא רצית ~ אתה סרבת ~

מכאן לשם היה כבר מאוחר בלילה, היא התכונה ללכת לישון, וגם אני הייתי בכיוון לחתוך, דברנו שעה בערך ואחר- כך שאלתי אותה:
״ אני יכול לשלוח לך - sms - לפעמים? - והיא ענתה :~״ אתה תמיד יכול לשלוח לי - sms ` ותמיד יכול להתקשר אלי ״ (פעם
באמת יכלתי - ופעם באמת זה היה בא טבעי בלי לחשוב על זה ביכלל דיברנו שעות )
So ~ אולי לא כל- כך רע - אבל הקטע הוא שאני לא מצליח להשתחרר מכל הנגטיבה של הריב ולא מצליח להיות איתה כמו פעם ... - ואני יודע שזה מה זה דוחה.... - - היא מנסה לזרום ואני לא יוצא לי..?. - תקוע לי כל החרא הזה מכל ה בעסה ש היה... - כמו איזה כוסית שנעלבה... - ושום- דבר לא מחפה על זה - לא החד כושר, לא ה -image, החיצוניות וכלום ~ דרך אגב- היא לא אמריקאית (מיזרח ארופאית*) ואצלם זה בולט שהבחורה היא כמו ״בובה״ והגבר - גבר !!! - Also, אני מרגיש לידה כמו 1 שכל החיים שלו גדל באיזה כפר נידח במונגוליה ופעם ראשונה בעיר וכל מה שאני יודע לעשות זה לנקות את הזבל של הפרות ולדפוק עיזים בתחת וזה לא משנה בכלל כמה ~ cool ~ או יוקרתי אני אתלבש או איזה מכונית אני נוסע או או איך נראה הבית שלי - זה בולט! (נזם זהב אאף חזיר
ובמיוחיד עליה זה לא ״יעבוד ״ - היא תיק-תאק עולה על הכל- ולפעמים נראה לי שהיא מכירה אותי יותר טוב מי מה עצמי...
and it sucks BECAUSE - פעם בהתחלה זה לא היה ככה בכלל.... זרם cool ~לגמרי - לא היה את כל זה... - לא יודע מה לעשות...
~ ps מיצי קפיצי - תעשי טובה ועל תגיבי.. שנינו נרוויח מ זה...

רואה 6 6

New member
ראית שאתה יכול לתקשר וזה לא הרג אותך.

אולי דרש מימך קצת כוחות וקצת להתאמץ אבל היא משאירה את הדלת פתוחה וכל מה שנדרש מימך זה ליהיות עקבי.
נגטיבי או לא,תשאיר את הסרטים האלה בצד,הם רק עוצרים אותך מלהתקדם בחיים.

אתה מוכיח בעצמך על עצמך כמה העכבות האישיות שלך מכשילות אותך

אתה כולך מטאפורי ומתמקד על העבר בזמן שהעא כבר שכחה ומראה לך שהיא רוצה משהו איתך.תפסיק לשחק איתה ותתחיל איתה מה שנראה שיעשה לך טוב.

Skar FaSe

New member
אני ריאליי, ומתמקד ב - real Time

אתמל נפגשתי עם חבר, סתם לבירה וביליארד - טיפוס קצת מאצ׳ו כזה ,נראה טוב,שומר על עצמו - שוטר בבולשת, ותוך כדי
לומד באוניברסיטה. עוד איזה שנה וחצי מהנדס. הוא ראה איך הכרנו, וכמעט כל שאחר - כך ומכיר אותה קצת.
ותוך כדי שמדברים, הוא אמר לי : ״אתה זוכר מה אמרתי לך לפני קצת יותר משנה כשהכל היה אפשרי בינכים?? -
- בגדול הוא אמר משהוו סטייל : ״ ילל׳א די כבר, תתאזן על עצמך קצת, חלאס עם החיים הדפוקים האלה,חלאס עם
האלכוכהול והשאר. לך לישון בשעות נורמליות, ~ לך לאיזה סאונה, או משהו תתאורר,תתרענן איזה שבוע -כנס לחנות פרחים
וילל׳א לכיוון״ ~

ו"עברה יותר משנה.. מה עשית עם עצמך מאז? בכיית דינאק - ת׳סתכל על עצמך...תסתכל כמה גועל נפש צברת בשנה
הזאת...~ - הטיפוסים שאני רואה במעצר נמצאים במצב פיסי ומנטלי יותר טוב משלך.
-אז הכל עדיין היא אפשרי וזה היה הזמן לתפוס את עצnך בידיים ~ אבל עכשיו אתה צריך הרבה יותר זמן לזה
- תסתכל לרגע עליה ותסתכל על עצמך... מה אתה רואה? נראה לך הגיוני במצב שבו אתה נמצא עכשיו??? - ו ה 25
דקות שהייתם יחד במונית חשוכה לא אינדיקציה לכלום״ - תסיק את המסקנות״

וכל זה מ בן- אדם שכן ראה משהו קורה
- גם כשדיברנו לפני כמה ימים חתכתי את השיחה איתה כי אני לא מצליח לזרו איתה כמו פעם....

מבלי להעליב- שטויות המיץ עגבניות.

הבחור הזה לא יודע ויכול לדעת דברים. וגם אם אתה במטרו או מונית ומרגיש איתה דברים עד לרמה שאתה כותב את הדברים שכתבת- סימן שהדעה שלו רחוקה מהמציאות וחבל על המילים.אתה לא ריאלי, אתה חרדתי.ומורגש שאם דבר לא טס לך כמו שאתה רוצה, אתה הורס את כל המגדל קוביות כמו הילדים.קח את עצמך באמת לידיים וכשמשהו מולך עובד, אל תהרוס אותו לפחות.פחות זרמת? מאלף סיבות. תתחיל להכניס קצת אור לחושך שבחיים שלך ולך על זו שאתה רוצה. בלי לשחק ובלי לשים לעצמך מקלות.

מבלי להעליב- שטויות המיץ עגבניות.

הבחור הזה לא יודע ויכול לדעת דברים. וגם אם אתה במטרו או מונית ומרגיש איתה דברים עד לרמה שאתה כותב את הדברים שכתבת- סימן שהדעה שלו רחוקה מהמציאות וחבל על המילים.אתה לא ריאלי, אתה חרדתי.ומורגש שאם דבר לא טס לך כמו שאתה רוצה, אתה הורס את כל המגדל קוביות כמו הילדים.קח את עצמך באמת לידיים וכשמשהו מולך עובד, אל תהרוס אותו לפחות.פחות זרמת? מאלף סיבות. תתחיל להכניס קצת אור לחושך שבחיים שלך ולך על זו שאתה רוצה. בלי לשחק ובלי לשים לעצמך מקלות.

אתה שובר לי ת'לב

ואני מגיבה כי נראה לי שאתה לא מבין כמה עצוב לי לקרוא את ההודעות שלך בשנתיים האחרונות.
&nbsp
אם חבר טוב שלך אומר לך את כל זה-
מה זה אומר??
אם הוא אומר לך שטיפוסים שהוא רואה במעצר נראים יותר טוב ממך..
&nbsp
החיים שלך שווים הרבה יותר מזה!!!! תתעורר!!!

אתה מוכיח בעצמך על עצמך כמה העכבות האישיות שלך מכשילות אותך

אתה כולך מטאפורי ומתמקד על העבר בזמן שהעא כבר שכחה ומראה לך שהיא רוצה משהו איתך.תפסיק לשחק איתה ותתחיל איתה מה שנראה שיעשה לך טוב.

איך אפשר לעזור לך?

אני לא חושבת שיש משהו שאנחנו יכולים לכתוב שבאמת יעזור לך. אתה תקוע על הבחורה הזו מה שנתיים כבר?
כל פעם שהיא נותנת לך הזדמנות אתה בורח.
אתה מחשיב אותה לאיזשהי מישהי סוג' א' כאשר אתה סוג ג' ואיך מישהי כזאת תהיה עם מישהו כמוך? עם זאת אתה לא באמת עושה כלום לשפר את המצב שלך.
אז מה יש לנו? אתה תקוע במחשבות על העבר, ואיך פעם זה מאוד זרם ואז אתה קילקלת את זה ועכשיו כל פעם אתה רואה את אותו התסריט של פעם זה היה כל כך נהדר, וכל קל וזה פשוט זרם. ועכשיו זה לא זורם. כמובן שזה לא זורם כמו פעם! אתה לא נותן לזה סיכוי לזרום, אתה מדבר איתה שעה ובורח. בשביל שזה יזרום כמו פעם אתה צריך להשקיע בזה יותר, להיות שם יותר וזה לא יכול לזרום אחרי יום אחד...
אבל אתה לא מוכן לזה. אתה מתחיל לחשוב איזו מופלאה היא ואתה לא מצ'או ואתה לא זה ולא זה ולא זה ולא זה.
&nbsp
תתחיל לשפר את הביטחון העצמי שלך שנמצא על הקרקע. ותפסיק לחשוב שיש כזה הבדל בינך לבינה. אם היא כל פעם מסכימה לתת לך הזדמנויות אז מן הסתם היא מעוניינת בך והיא לא חושבת על איך היא כזאת נהדרת (היא לא ברמנית או משהו כזה?) ואתה כזה לוזר...
&nbsp
אבל כמו שאמרתי, אי אפשר לעזור לך. אתה לא באמת מוכן לעשות כלום. אתה לא מוכן להתקדם איתה, אתה לא מוכן לשפר את המצב שלך ואתה לא מוכן לנתק איתה כל קשר כדי שתוכל להתקדם....

Skar FaSe

New member
נשבע לך ש - אני לא מבין אותך... ~

~ למה את פאקינג מציעה פאקינג לנתק כל קשר עם בחורה שאתה אוהב, בזמן ש - את בעצמך כותבת באותה ההודעה, שזאת נראית
לך כמו הזדמנות -
כמה שורות מעל (פלוס בשורה השניה)
לדבר כמעט שעה זה מעט ? זה לברוח??

אולי כי יש לך קריאה סלקטיבית

לא אמרתי לך שזאת נראית לי כמו הזדמנות - אמרתי שכל פעם שהיא נותנת לך הזדמנות אתה בורח (היא פאקינג אמרה לך תעלה אליי לדירה ואתה ברחת... ). זה לא שאני אומרת זו ההזדמנות שלך לעשות משהו אלא אני פשוט כותבת מה קרה - היא נתנה לך הזדמנות.
&nbsp
לא הצעתי לנתק קשר - לא הצעתי לך כלום. כתבתי שאין טעם לעזור לך כי אתה לא מוכן לעשות כלום. אתה לא מוכן להתקדם איתה, אתה לא מוכן לנתק קשר ולשכוח מזה ואתה לא מוכן לשפר את המצב שלך.
&nbsp
הדבר היחיד שבאמת הצעתי לך בהודעה שלי זה לעבוד על הביטחון העצמי שלך.

Skar FaSe

New member
- לא יודע איך להסביר את זה~

&nbsp
אני לא יֿכול להיות איתה כמו פעם - לא יוצא לי !

היא יודעת להתחיל ״דף- חדש״ על אנרגיות טובות - אני לא !
גם כשראיתי אותה וכשנפרדתי מימנה מתחת לביניין שלה ניסיתי להתנצל על העבר - בהתחלה היא אמרה ״ הכל טוב ואין
על מה להתנצל״ ( חארטה) - - ואאמרתי לה ״ הייתי אידיוט ו... - היא הפסיקה וקטעה אותי ואמרה לי ״תשכח הכל״
בגלל כל הנגטיב הזה מאיך שהכל קרה אני לא מצליח אפילו לדבר איתה - ואין מה לנסות בכלל כשתקוע בך כל כך
הרבה זבל! - כשדבררנו היא כזאת חייכנית קולית מתפקדת מרגישים את הוייב שלה ואני.... אייפה אני ואיפה היא
ועל לנסות בכלל להפגש אין מה לחשוב בכלל
וכל הקטע עם הביטחון העצמי זה MEGA B*U*L*S*HT - זה פשוטו כמשמעו לשקר לעצמך !!!
- עובדים על הבטחון העצמי אחרי ( או בזמן - ותוך כדי) שעובדים על עצמך אחרת זה חארטה - מגדלי באוויר
כמו המכוערות האלה שמשכנעות את עצמן שהן יפות - תדמייני את דובי גל עם - carmen electra - angelina jolie
ותגידי לו שיעבוד על הביטחון העצמי שלו - נראה לך הגיוני???

&nbsp

יש לך מספר אופציות

1. להמציא מכונת זמן לחזור אחורה לזמן שבוא לא פישלת והכל יהיה סבבה
2. לדבר איתה כאשר אתה נפגשים במקרה ואז לנתח כל מקרה כזה ולחשוב האם הפעם לעשות משהו או האם זה אבוד כי פעם זה הלך כל כך חלק ועכשיו זה פשוט לא זורם ואז לשאול את האחות התאומה שלה אם ללכת על זה או לא. ולבדוק כל תמונה בפייסבוק שלה וכל סטטוס ולראות את המשמעות הנסתרת שם.
3. לגדל ביצים ופאקינג לנסות לדבר איתה לא פעם בשנה ואולי אפילו להציע לה להיפגש ופשוט לזרום איתה ולראות מה יהיה (שזה אומר לא ללכת לקנות מנורות ב3 בבוקר כאשר אתם מתכתבים)
4. להבין שהעובדה שהיא כאילו כמעט דוגמנית וכל כך מעל הליגה שלך שאין לך מה להציע לה אז מה הטעם לנסות משהו, למצוא כמעט דוגמנית אחרת ולהתקדם עם חייך.
5. להישאר בדיוק איפה שאתה - תקוע - לא לעשות כלום חוץ מלחשוב על זה שנתיים נוספות איך פעם זה היה כל כך טוב ואיך פישלת פעם אחרי פעם והיא אמרה לך שתפסיק להתנצל אבל לא אתה ניסית, והשיחות לא זרמו ואז הייתה דקה שכן זרם אבל אז נזכרת שאתה צריך לקנות גרביים והלכת ואמרת לה שנירדמת וכו' וכו' וכו'
&nbsp
בחירה שלך.

סליחה שאני מתפרצת...

אתה סתם תקוע.. יקרו לך עוד הרבה רגעים לא נעימים בחיים. אתה לא יכול לתקוע את כולם בך ולזכור אותם ולחיות לפיהם, זאת גישת הפסד.היא מכניסה בך ווייב חיובי? תאמין לזה. תנסה לשאוב את זה ממנה, שגם לך יהיה ואולי לא תהיה כזה אצור הרמטית ותתחיל בצעד חיובי בחיים שלך, בשביל עצמך.היא מלמדת אותך משהו נכון וחכם לחיים, הגישה שלה בריאה. היא תהיה מסוגלת תמיד לבנות ולשמור משהו בחייה וגם להנות ממנו. נכון שנתקעים על כל מיני דברים, אבל גם צריך לבחור על מה נכון להתקע כדי להשיג את מה שאתה רוצה לפחות. פה, בזה שאתה נתקע, אתה לא משיג כלום אלא רק מפסיד.תלמד מכל הזוגות בהם הגבר כזה מופנם, עצור ואצור ובת הזוג שלו בדיוק ההיפך, מלאת חיים.למה הוא צריך ורוצה אותה? כי היא משלימה אותו ועוזרת לו להכניס בעצמו דברים שהוא לא מצליח.הזוגות האלה הכי מאושרים, גם כחברים וגם כבני זוג. תוציא לאחד כזה את הבת זוג זה כאילו הוצרת לו את האוויר לנשום.תלמד מהם בחוכמה. צא מהפאסימיות.

Skar FaSe

New member
קצת חוזר על משהו אבל לגיטימי

אם לאחר הנתק אתה מבין שאתה רוצה את הבחורה, ושההבחורה הזאת חשובה לך, שווה לחשוב מחדש על הסיבות שגרמו לנתק, להבין את הנקודה העיקרית של הקונפליקט! - ולהראות לבחורה שעכשיו הכל השתנההכל יהיה אחרת ! ולא לחזור על השטויות שהיו קודם !
תן לה את ההרגשהת והביטחון שהיא לא טועה, או מסתכנת בזה שהיא נותנת לך צ׳אנס ~ שלא תרגיש טפשה !!
- לכל בן- אדם יש בעיות ב-חיים, לפעמים אבל בחור נורמאלי לא יתן לשום קושי לדפוק לעצמו את ה - חיים במיוחד כשמדובר בבחורה
שהוא אוהב ומרגיש היא אוהבת אותו!

- לא ישמתי פאקינג כלום מ כל זה!
עברו כמעט שבועיים מאז שנפגשנו במקרה - ומאז דיברנו רק פעם אחת! ( ביום רביעי) + כמה Like׳ים ששמתי לה -
ב - Facebook - ו הודעה קצרה ליום הולדת ב - Facebook - ו - Timing ~ זה factor
- וזה יהיה מאד נאיבי לחשוב שהיא לא קולטת עיניין...... לא חושב שיש סיבה להיות אופטימי....

שוב, לא כולם רואים את העולם כמוך.

אי אפשר לדעת מדוע היא מתנהלת ככה.אתה באמת יכול להחליט על נפשו של אדם? קצת יומקני הייתי אומקת.רתה יכול לרוץ עם זה, סבבה. מישהי אחרת לא רצה עם זה, תנסה להבין את זה.מקסימום, מדברים.

Skar FaSe

New member
- האם אלה תירוצים הגיוניים?

כל פעם מופיע לי תירוץ שנראה לי רלונטי
כשנפגשנו, זה היה בערך שישה ימים לפני היום - הולדת שלה. וחשבתי, שאולי לא כדאי להציק לה עד אחרי ה- יום -הולדת שלה ו
כשדיברנו אחרי והיא שאלה: - ״ולאן נעלמת עוד פעם?״ - עניתי לה: ״חשבתי שהיה לך שבוע עסוק יום הולדת וזה...״
- אבל כתבתי לה הודעה: ״ Happy Birthday!" ב - Facebook -

- ויום אחרי שדיברנו, היה כאן חג ( Thanks giving ) - חשבתי ~ שאולי לא כדאי לדבר איתה בגלל שחג מסיבה
עסוקה, עיניינים ...
- יומים אחרי החג, הגיע ה - week - end - ~ סוף שבוע - וגם חשבתי לעצמי .. - week - endו- יש לה תכניות,מבלה
עיניינים - אולי לא כדאי להציק לה ב week - end - - בזמנו כל זה לא הפריע לי איתה - הסתכלתי על
ה week - end - כמו הזדמנות להפגש

littlerunaway

New member
לא הגיוניים ולא נעליים.

זה בדיוק מה שזה, תירוצים...
מה כבר מיוחד ביום הולדת שעסוקים מדי לענות לשיחה בכל השבוע שלפני?
לא נתקשר אף פעם לאנשים בסופי שבוע כי אולי הם מבלים?
קיצר, תירוצים...

noamlah

New member
העניין יותר מורכב מהשאלה אם זה אפשרי איתה או לא

כמו שכתבתי לך בעבר אתה נהינה מהדרמה הזאת
היא מרתקת אותך, יש פה איזה מתח מיני שלא מתממש, טלנובלה של ממש שהצופה בה (שבמקרה שלך הוא גם הבמאי והמפיק) שואל את עצמו כל הזמן מתי הם יתנשקו?, מתי הם ייפגשו?, האם הם יהיו ביחד או לא יהיו ביחד?
אתה יודע שברגע שמה שיקרה ביניכם יתממש גם תיגמר הטלנובלה. אתם תחיו את חיי השגרה שלכם, אתה לא תיראה לה כמסתורי שבורח כל הזמן והיא תצטרך לראות את האני האמיתי שבך שאולי היא לא תאהב אותו
גם אתה לא תיראה אותה יותר כמגע דוגמנית: אתה תריח את הריח הרע שלה מהפה, אתה תיראה אותה הולכת לשירותים, תיראה אותה ביום שיער רע במיוחד. כבר לא תהיו "אהבה מעבר לפינה" אלא תהיו יותר "נישואים פלוס" או לפחות זה החשש

אתה יודע מה, יכול להיות שכל מה שאני כותב למעלה זה שטויות, אני רק כותב את האינטואיציה שלי
אבל מה שכן אני יודע הוא שאנחנו (בני אדם) יצורים רציונאליים ולא נכניס את עצמנו למצבים רעים אלא אם אנחנו מרגישים איכשהוא שאנחנו מרוויחים מהם
גלה מה אתה מרוויח מזה שאתה משאיר את הסיפור באוויר ולא מחליט החלטה ותבדוק אם הרווח הזה שווה את זה שלא תהיו ביחד

למעלה