~ אולי זה לא אומר כלום
אבל ניראה לי שהיא מרגישה את ה - vibe - ה - רע שלי... - אתמול דיברנו בטל׳
-לא דיברנו בערך - 5 - ימים , ואולי קצת זה יותר מידי זמן להעלם ~ היא גם שאלה בפעם שעברה:״לאן עוד פעם נעלמת?״ -
אבל אז היא הייתה כייפית כזאת בשיחה -
ואתמול היא לא הייתה כל- כך כזאת זורמת כמו לפני שבוע, כאילו מרגישה את ה״נגטיב״ אצלי- לא יודע... וגם אני מרגיש כמו טוטאלי דגנרט לידה ... כאילו איפה היא ואיפה אני........... - פעם בכלל לא הרגשתי ככה איתה...
אני קולט שיכולות להיות ים סיבות.,,אני משווה את זה לפעם הקודמת שהתנתק לנו הקשר, וכשאז -
זה התחיל בצורה אחרת לגמרי... - אז היא באמת סלחה בכינות,והתנהגה לגמרי כאילו לא קרה כלום - כאילו לה התנתקנו בכלל...
- ניסתה להעביר את ה״קשר״ מה - Facebook - לטלפון -ומהטלפון ללהפגש - פתחה את הקלפים..
אמרה לי במפורש שהכל אפשרי! שלא יהיו לי אשליות, או ספקות, או סימני שאלה - רצתה לגרום לי להרגיש נח והרגשתי
שהיא מוכנה להכל !
אבל עכשיו זה לא מרגיש ממש ככה... ואולי בגלל ים סיבות -היא לא נשמעת אותו דבר, היא לא מדברת אותו דבר
היא לא נותנת להרגיש שמשהו אפשרי כמו אז...
- אולי כי אז זה היה עדיין טרי.. [חודש וקצת, אחרי שהיינו נפגשים] והיה עוד את הרגש ניצוץ,ואת ההרגשה של משהו
לא ממומש, ושל משהו שחבל לפספס - אבל היא התאכזבה.
אולי כי עבר הרבה זמ,ן ואולי כי זה לא ״טרי״ כי עברה שנה . - ואולי כי היא החליטה להתנהג אחרת עכשיו ולהיות
פחות קלה ( כי אולי לא הערכתי את זה אז) - היא לא אומרת לי שהכל אפשרי, היא לא יוצרת את הקשר כמו אז - אם אני לא מתחיל לדבר איתה, היא לא יוצרת קשר כמו אז - לפני שבוע כשדיברנו אז היא באמת הייתה כייפית, ואתמול בטלפון לא כל- כך... - לא היה רע, אבל נראה לי שהיא מרגישה את הוייב והדכאון ו
~ לא יודע....
תודה על ה ״טיפ״ אניוואי
-