Update ~ עדכון ~

noamlah

New member
ובלי קשר בן אדם

יש לך כישרון כתיבה ממש טוב, התיאורים שלך את האנשים ואת הסיטואציה כתובים כמו בתסריט, נצל אותו למטרות טובות שירימו אותך למעלה

Skar FaSe

New member
- אני לא סובל את זה!

&nbsp
אני לא סובל את כל המצב הזה - זאת לא טלנובלה, ולא סרט זאת מציאות שעושה רע !
בא לי להיות ולהתנהג כמו שאנשים נורמלים מתנהגים בקשרים נורמלים.
- אני נראה לה כמו פחדן,כמו ליצן, וכמו דפוק - ולא כמו מיסתורי!
-היא ראתה את האני האמיתי שבי כשהכרנו, וכשנפגשנו, וכשהיינו נפגשים בהתחלה
ו כל מה שיוצא לי מאיך שזה קורה, מסתכם בתסכול, מרמור, דכאון, ולא יודע מה אבל בכיוון לנגטיב

זה לא אומר כלום. זה אומר שהיו שיחות

בהם הרגשת באינטימיות ואולי הרגשת בימים קצת קשים.תפסיק לחפור כל כך הרבה ותעשה משהו. אתה גרוע ממני.

Skar FaSe

New member
~ אולי זה לא אומר כלום

אבל ניראה לי שהיא מרגישה את ה - vibe - ה - רע שלי... - אתמול דיברנו בטל׳
-לא דיברנו בערך - 5 - ימים , ואולי קצת זה יותר מידי זמן להעלם ~ היא גם שאלה בפעם שעברה:״לאן עוד פעם נעלמת?״ -
אבל אז היא הייתה כייפית כזאת בשיחה -
ואתמול היא לא הייתה כל- כך כזאת זורמת כמו לפני שבוע, כאילו מרגישה את ה״נגטיב״ אצלי- לא יודע... וגם אני מרגיש כמו טוטאלי דגנרט לידה ... כאילו איפה היא ואיפה אני........... - פעם בכלל לא הרגשתי ככה איתה...
אני קולט שיכולות להיות ים סיבות.,,אני משווה את זה לפעם הקודמת שהתנתק לנו הקשר, וכשאז -
זה התחיל בצורה אחרת לגמרי... - אז היא באמת סלחה בכינות,והתנהגה לגמרי כאילו לא קרה כלום - כאילו לה התנתקנו בכלל...
- ניסתה להעביר את ה״קשר״ מה - Facebook - לטלפון -ומהטלפון ללהפגש - פתחה את הקלפים..
אמרה לי
במפורש שהכל אפשרי! שלא יהיו לי אשליות, או ספקות, או סימני שאלה - רצתה לגרום לי להרגיש נח והרגשתי
שהיא מוכנה להכל !

אבל עכשיו זה לא מרגיש ממש ככה... ואולי בגלל ים סיבות -היא לא נשמעת אותו דבר, היא לא מדברת אותו דבר
היא לא נותנת להרגיש שמשהו אפשרי כמו אז...
- אולי כי אז זה היה עדיין טרי.. [חודש וקצת, אחרי שהיינו נפגשים] והיה עוד את הרגש ניצוץ,ואת ההרגשה של משהו
לא ממומש, ושל משהו שחבל לפספס - אבל היא התאכזבה.
אולי כי עבר הרבה זמ,ן ואולי כי זה לא ״טרי״ כי עברה שנה . - ואולי כי היא החליטה להתנהג אחרת עכשיו ולהיות
פחות קלה ( כי אולי לא הערכתי את זה אז) - היא לא אומרת לי שהכל אפשרי, היא לא יוצרת את הקשר כמו אז - אם אני לא מתחיל לדבר איתה, היא לא יוצרת קשר כמו אז - לפני שבוע כשדיברנו אז היא באמת הייתה כייפית, ואתמול בטלפון לא כל- כך... - לא היה רע, אבל נראה לי שהיא מרגישה את הוייב והדכאון ו
~ לא יודע....
תודה על ה ״טיפ״ אניוואי

-

למעלה