Upsets בMMA?

AmitNHB

New member
תראה הכל יחסי.

גם PRIDE של אז ושל היום זה שמיים וארץ מבחינת רמה. אני מבין שזו הייתה תוצאה לא צפוייה אז, אבל בטח לא כמו רנדלמן\קרוקופ, וויליאמס\קולמן וכו'...

razcoren666

New member
TEXAS CRAZY HORSE

אני לא יודע אם ראית את הקרבות המדוברים, אז בכל מקרה אני מעלה בקרוב קובץ של שני הקרבות האלו של הרינג, ואתה וכולם תוכלו לשפוט לבד.

razcoren666

New member
The Giant Killer

העלתי קובץ RAR של הסיומות של שני הקרבות: הרינג-אריקסון הרינג-קאר למי שמעוניין ולא ראה את הקרבות עצמם, חייבים להעריך את הית' על העובדה שהוא עלה בזמנו מול הלוחמים הכי מרתיעים שהיו.

AmitNHB

New member
תודה על הסרטונים.

הרבה אנשים לא מסכימים איתי אבל לפי דעתי הרינג עדיין ב 5 הבכירה של המשקל הכבד. אחרי 3 הגדולים והמנצח בקרב בין מיר לארלובסקי, שאמור להיות מתי שהוא בקרוב...

razcoren666

New member
הרינג

תראה, הית' היה אחד מהלוחמים שהכי אהבתי. הוא הביא התלהבות ואנרגיות לזירה שאתה כמעט ולא רואה היום. אבל בסופו של דבר, הוא פשוט הבין שהוא לעולם לא יהיה מתמודד לאליפות בפרייד וכנראה העדיף להיות "ראש לשועלים במקום זנב לאריות".. ועבר לזירת ה MMA של K1. אבל מה, גם שם לא ממש הלך לו, וספג הספד ממש מכאיב ללוחם K1,סם גרקו, בגלל אחת הפציעות הכי מוזרות שראיתי אי-פעם בקרב. לדעתי לא נראה אותו יותר בפרייד, הוא ניטחן ע"י כל אחד מהשלישיה הבכירה, וע"י מינוטאורו גם פעמיים, ככה שקשה לי להאמין שהוא יחזור.

razcoren666

New member
Vovchanchyn vs Yvel

למי שרוצה העלתי את הקרב ביניהם. ההפתעה בקרב היתה כמובן "עבודת הקרקע" של איגור שהיה נחשב לסטרייקר טהור. תהנו

גדול! סירטון חזק מאוד!

יופי של קרב של איגור ווצ'נצ'ין! איזו התחמקות יפה מהמגל, ושליטה יפה על הקרקע.

למעלה