URI??

NoFearr

New member
עוד מדינה התאפסה מאורי:)

תקיפת טילים בליסטים הטילים נשאו ראשי נפץ גרעיניים - כל טיל נושא 7 ראשי נפץ שוגרו 7,599,000 טילים בליסטים על המדינה KefarCiTy (80073 תוצאות המתקפה הבליסטית רמת הדיוק פגיעה של הטילים בליסטים שלך עומדת על 100 אחוזים מתוך 7,599,000 טילים בליסטים ששוגרו, רק 53,193,000 הצליחו להנעל על המטרות שלהם! מערך הטילים נגד טילים של האויב הצליח ליירט 37,042,660 טילים בליסטים פגעו במטרות שלהם ! הצלחת להרוס 2,262 מפעלים. 0 מפעל עצים 0 מפעל נחושת 0 מפעל ברזל 0 מפעל פוספטים 0 מכרה פחם 0 מפעל גז 0 מכרה כסף 0 מפעל דלק 0 מכרה זהב 0 מכרה אורניום 0 מכרה אבנים יקרות 777 מכרה יהלומים 1 מחנה אימון לחיילים 0 מפעל ארטילריה 212 מפעל לטנקים 0 מפעל לטילים להגנה אווירית 0 מפעל מסוקים 202 מפעל לטילים נגד טילים 0 מפעל מטוסים 0 מפעל ספינות 0 מפעל צוללות 0 מחנה לאימון מרגלים 0 מפעל לטילים בליסטים 1070 מפעל לוויינים אדמה שאבדה: 24334 האדמה אבדה לתמיד עקב שימוש בפצצת אטום !

NoFearr

New member
כבר פירסמת בשבילי...חח

לא שמתי לב אתה זריז:) יאללה RRA לנצח:)

n0 id3a

New member
המספר שלו קרוב לזה שהיה שלי פעם

80993 AGDczForEver !!! ז"ל... אהבתי אותה..
יאללה מלחמה!! להשמיד עוד!!!

NoFearr

New member
חחחח ימעפן זה טרי טרי אני המחסל

זה אומנם הנראה זהה כי אתה לא מבין כמה אנחנו נכנסים בהם

godofgindis

New member
סתכל בדיוק תגובה אחת מעליך

ן6 תגובות-של cohenman אותה תקיפה בדיוק

NoFearr

New member
עוד מפעלךים שירדו לישראל ארמי קבלו

תקיפת טילים בליסטים הטילים נשאו ראשי נפץ רגילים - כל טיל נושא 7 ראשי נפץ שוגרו 2,211,951 טילים בליסטים על המדינה WarBomb (61951 תוצאות המתקפה הבליסטית רמת הדיוק פגיעה של הטילים בליסטים שלך עומדת על 100 אחוזים מתוך 2,211,951 טילים בליסטים ששוגרו, רק 15,483,657 הצליחו להנעל על המטרות שלהם! מערך הטילים נגד טילים של האויב הצליח ליירט 3,386,210 טילים בליסטים הצלחת להרוס 2,500 מפעלים. 0 מפעל עצים 0 מפעל נחושת 0 מפעל ברזל 0 מפעל פוספטים 0 מכרה פחם 0 מפעל גז 0 מכרה כסף 0 מפעל דלק 0 מכרה זהב 0 מכרה אורניום 0 מכרה אבנים יקרות 2000 מכרה יהלומים 0 מחנה אימון לחיילים 0 מפעל ארטילריה 0 מפעל לטנקים 0 מפעל לטילים להגנה אווירית 0 מפעל מסוקים 300 מפעל לטילים נגד טילים 0 מפעל מטוסים 0 מפעל ספינות 0 מפעל צוללות 0 מחנה לאימון מרגלים 200 מפעל לטילים בליסטים מפעל לוויינים

NoFearr

New member
תגובה! ../images/Emo13.gif

אתה בטח אחד מיני רבים שהפלתי רק מאתמול בלילה וזה לא הסוף הפתעות נוספות בדרך ....

חחחחחחחחחחחחחחח

אני לא בכוחות ה20-50 מיליארד כמוך. כל המתאבדים משתי הצדדים הם אנשים די אפסים... חודשים אתם במשחק וכל מה שלמדתם זה לתאבד ?! עצוב

NoFearr

New member
מי אמר שהמחומש חוטף בראש חחח

הם לא יוודעים מה הם התחילו וזה סך הכל בנתיים RRA WOW RE חכו חכו מה מצפה לכם עם השיתופים האחרים חמודים:)

פפייייייייייייייייייייייייייייייייי

ייוואי הרסתם אותי כמה תעשיות מחוסלות לא יאומן חצי משחק בלי תעשיה כבר =/

NoFearr

New member
אתה היית חלק מהמחומש...אתה בטח

יודע איזו טעות הם עשו כשהתחילו במלחמה ועוד בצורה מגעילה ועל כך כולםן מהם יאופסו בתור התחלה ואז נעבור ונשמיד אותם אחד אחד:)

למעלה