useless id

warrior hippie

New member
useless id

תגידו, מה יש לכולם נגד useless id? אפילו useless id חושבים בעצמם שהם חרא! אני שמעתי חלק מהשירים שלהם והם... טוב שכחתי איך הם ואני די עייף אז אני אגיע ישר ללב הבעייה: אנא חוו דעתכם עליהם (ניתן למצוא אותם ב-mp3.com) ושפטו...

warrior hippie

New member
בבקשה תגיבו בשם אלוהים!!!

אני סתם מוסיף את ההודעה הזאת כדי למשוך תשומת לב ושתענו כי נראה שאתם פשוט מסרבים להמשיך לגלגל את מעגלי הקארמה שאני תמיד מנסה להתחיל -יום טוב ושאנטי שמח נ.ב:נזכרתי ש-useless id די טובים, אם יש למישהו סבלנות לפאנק מלודי רכרוכי, למרות שזה לא ממש הסגנון שלי אני די מחבב אותם

voodoo

New member
מי חושב שיוסלס להקה חרא ?

לדעתי יש להם אחלה שירים ( לא ממש טובים ) אבל כאלו שאפשר להעריך, וממתי יוזלס מנגנים פאנק מלודי ??!

Sham 69

New member
USELESS ID

אני דיי אוהב אותם להקה טובה ויש להם כשרון לנגן ולכתוב פאנקרוק

Useless......

אחות של אחד מהם חברה שלי (בלאושטיין)...רק שכחתי אם הוא הבסיסט או הגיטריסט... הם נחמדים,לא התעמקתי בהם יותר מדי... לימור

^NB^

New member
שיר של פרט שולי

כן... יש כזה שיר לך לאתר ותקרא אותו

voodoo

New member
ושיר מלא טאקט ומחשבה הוא ...

אני לא הייתי מתלהב יותר מידי במקומכם...

KamikazA

New member
useless ID

הם אחת הלהקות הכי אהובות עליי (אם לא הכי) יש לי את שתי הדיסקים האחרונים שלהם מקוריים וכל השאר באמ פי

warrior hippie

New member
קצת על היכולת הלירית של פרט שולי...

חבר´ה הגעתי להחלטה ש-useless id הם אחלה להקה (מחיאות כפיים בבקשה) ושהיכולת הלירית של פרט שולי אינה עולה על זו של חבורת ילדים צפונים בני 13 שרוצים להיות ראפרים, בקיצור, הכתיבה שלהם נוראית (יכולתי להסביר את כל זה במילה אחת אבל למען הנהלת הפורום אני אשמור על הרמה הספרותית שלי) אני ממשיך לדפדף לי באתר שלהם, כל בדיחה קטנה שהם מנסים להשחיל לשם מיותרת. אני בינתיים לא הורדתי שום שיר ולא נראה לי שאני מתכוון להוריד, זהו. נשברתי, הטמטום של האתר שלהם מתחיל לחלחל לי לראש, אני חושב שאלך עכשיו ואקרא תהילים כי אם האתר שלהם זה מה שמייצג אותם אז יעזור לי ה´ אלוהי ישראל (ובודהא, לא לשכוח את בודהא כמובן...) לילה טוב ושלום על ישראל!

Chot

New member
אויש באמת

אתה מתייחס לשירי פרט שולי כאל שירה, או ספרות יפה, או איך שלא קוראים לכל החרטה הזה? נומ נומ עברה שעה וארבעים אוי אוי תתקשר כבר להורים! יפיפה. למרות שזה לא שלהם.

Chot

New member
די די

מספיק. אתה יכול לעזור לי למצוא פינה שלווה באינטרנט שיספרו לי שם על death by stereo? כאללהה טובייםם נורא

^NB^

New member
פ-ר-ט ש-ו-ל-י!!!!!

אוקיי להקה ענקית הומור ענק מסרים הרבה יותר גדולים ומי שלא אוהב את זה הוא סתם עוד פריק הומו שצריך להרוג אותו אז בכל מקרה, ברק מאירי שולט וזהו אהה כן, אוי!

Sham 69

New member
היי .. בלי לכלך על היכולת הלירית

של פרט שולי מה קרה לך? יש להם ליריקס גאוניים פרט שולי הלהקה הכי טובה בארץ

warrior hippie

New member
אני מצטער

אבל בין אם הם צוחקים או רציניים זה פשוט לא עובד... או שלא הבנתי את הבדיחה או שההומור שלהם ברמה כזאת שאני עוד אזדקק למיקרוסקופ כדי לקלוט אותו...

Sham 69

New member
מה?! ..

לא רק שיש לפרט שולי מסר חזק וברור בשירים הם גם מעבירים אותו בצורה הומוריסטית (או איך שלא כותבים את זה) - ולזה קוראים גאוניות .. ואם אתה לא יכול להבין את המסר בשירים שלהם כנראה שאתה קצת .. כי הילד הכי עקום בשכבה שלי הבין את המסרים שלהם .. (במחשבה שנייה .. הוא סתם פריק הומו שמתלהב מהמלים)

למעלה