useless id

OPERATi0N_iVY

New member
טוב...תגובה על כל הטמטום והבולשיט..

טוב... 1. יוזלס איי די - כולם מתלהבים מהם רק בגלל שהם "ישראלים שהצליחו בחו"ל" (לדעתי)... הם לא מחדשים שום דבר, אין להם שום "צליל מיוחד", הקול של הסולן די מסריח ורוב השירים די בכייניים... גם ה"הצלחה" שלהם היא נושא שאפשר להתווכח עליו - גם אם היו מאיימים לרצוח אותי, לא הייתי חותם בלייבל שחתומות עליו להקות כמו MXPX, ANTIFREEZE, ATARIS וכו´, ושבלינק הוציאו עליו דיסק...והכוונה כאן היא לKUNG FU אם לא הבנתם... אה וכדי שלא תתקפו אותי עם הודעות כמו "יא אפס עם דעות קדומות - יוזלס איי די הם הפאנק הכי מקפיץ שיש" אז שימו לב שאני לא יורד יורד עליהם כ"כ - אני יותר מבטא את איך שהם נראים מהצד... 2. פרט שולי - הליריקס טובים ומי שאומר שזה חרא של בני 13 כנראה פריק מסריח ומטומטם ששומע יותר מדי MXPX ונעלב מזה...

פרט שולי

פרט שולי זאת הלהקת פאנק הכי טובה בארץ ואין מה להתווכח! לא כמו כל מיני וואנביז שמשחקים אותה קשוחים ורציניים ששרים ל המצב הביטחוני בשומרון....

פרט שולי

פרט שולי זאת הלהקת פאנק הכי טובה בארץ ואין מה להתווכח! לא כמו כל מיני וואנביז שמשחקים אותה קשוחים ורציניים ששרים ל המצב הביטחוני בשומרון....

OPERATi0N_iVY

New member
כן...ואם תסתכלו טוב על החולצה...

הורודה של הזה מימין תראו שהיא של אוקסימורון...

^NB^

New member
חפיף אחי, פרט שולי

אהה, פרט שולי, ענקיים... אני אישית אוהב אותם... בלי קשר שאני הסולן, אבל בכל מקרה, מסרים בצורה הומוריסטים זה טוב... ומי שלא חושב ככה הוא סתם פריק הומו שצריך להרוג אותו... כן... להרוג זהו, אני חושב... עד פעם הבאה.... אה כן, לכו לאתר שלנו... יש פורום בן זונה. פרט שולי, אימפריה

badphish

New member
אתה בטח מרגיש

מזה כלי אחרי הדיון הזה אני יודע שאני הייתי

rodney

New member
לגבי פרט שולי

לא יודע אם זה רק אני או שלכולם זה ככה אבל אני פשוט לא מצליח להוריד את השירים שבאתר שמתפרסם כאן הרבה של פרט שולי הייתי מאוד רוצה לשמוע שירים שלהם אז חברה (מי שמחזיק את האתר של פרט שולי) תקנו את הלינקים (אסור לשים רווחים בלינק). אם מישהו יכול להגיד לי מקור אחר לשירים אז אני יודה לו מאוד

^NB^

New member
אתם רוצים גם להוריד שירים?

וואלה יופי יש עוד דרישות? סתם סתם אני יעבוד על זה עכשיו... אני צריך רק שרת לשם אותם...

נדבקתי לשיר שלכם...הוא די דפוק

הא סליחה מאוד :) משהו כזה...כוסיות ...אאמממ אוי אוי אוי בלבוש מינמלי...אוי אוי אוי כוסיות....אוי אוי אוי מין אנלי... ? טוף נגיד ש.... -שרון-

למעלה