יווווו עכשיו את אומרת לי?
V vanna New member 12/3/06 #24 כה לא אספיק ואין לי מושג איפה זה... באילו עוד מקומות חוגגים? בסוף אני אתיבש בבית... לא שתיכננתי לחגוג גם לא קניתי תחפושת אבל עכשיו השיחה הזאת עשתה לי חשק לחגוג...
כה לא אספיק ואין לי מושג איפה זה... באילו עוד מקומות חוגגים? בסוף אני אתיבש בבית... לא שתיכננתי לחגוג גם לא קניתי תחפושת אבל עכשיו השיחה הזאת עשתה לי חשק לחגוג...
ק קושקושית מתולתלת New member 12/3/06 #29 נוווווווווווו בואי נמצא פיתרון ונזמין את כולם אני יפתח שירשור חדש. איפה את גרה? בקשר לתחפושת יהיה בסדר מה את דואגת...? ואם לא יצא נצא יום חמישי!
נוווווווווווו בואי נמצא פיתרון ונזמין את כולם אני יפתח שירשור חדש. איפה את גרה? בקשר לתחפושת יהיה בסדר מה את דואגת...? ואם לא יצא נצא יום חמישי!
ק קושקושית מתולתלת New member 12/3/06 #32 אויי קצת רחוק אני מהמרכז... יש לי רעיון קצת יותר מתוכנן... בואי נקבע כולנו איפה שהוא ונתכנן כמו שצריך
אויי קצת רחוק אני מהמרכז... יש לי רעיון קצת יותר מתוכנן... בואי נקבע כולנו איפה שהוא ונתכנן כמו שצריך
V vanna New member 12/3/06 #33 אוף ידעתי שכולכם מהמירכז ורק אני מאיזה חור בצפון במירכז אני מכירה רק את ת"א וגם זה לא את כולה...
ק קושקושית מתולתלת New member 12/3/06 #34 שטויות אז נקבע בתל אביב.... אני בטוחה שיש עוד המון מהצפון נכון חברה??
E Elius22 New member 12/3/06 #23 יש מסיבה או שרק פקה פקה פה ../images/Emo3.gif אם יש מסיבה אני בפנים...
מ מר קו23 New member 12/3/06 #30 אני חושב שלצאת בראשון יכול להיות מקורי בגלל שאף אחד מהפורום לא גר שם.....