vcd וצריבתו..

• פותח הנושא wel
  • פורסם בתאריך

S m e l l y Cat

New member
וואלה...הנה זה שלי../images/Emo108.gif

פה.. הדיוידי הזה בסדר
..זתומרת, הוא טוב
..

Ncoder

New member
רק את יכולה לענות על השאלה ../images/Emo6.gif ...

בקשר לצריבת ה-MPEG "סתם ככה", קחי בחשבון שאולי יגיע יום ובו תרצי לצפות בסרט אצל חבר, במכשיר אחר, וייתכן שאצלו הסרט לא ייראה, עדיף להמיר ל-VCD מהסיבה שהספי ציין ובין השאר מיכוון שב-VCD ניתן לשים תפריטים תמונות וכ"ו ... אם את צורבת לעצמך סרט בלבד ושכולם יקפצו אז תחסכי את זמן ההמרה ל-VCD ולכי על "סתם ככה"
.

Sefy

New member
את "שלך" אני לא יודע.. אבל..

אני החזרתי את ה Lenco כי איכות ה VCD שלו הייתה ירודה לעומת ה Pioneer בן ה 6 שנים שלי

פטרובר

New member
גם לי יש את ה PROSOUND

אין כזאת חברה באמת, על המסך בטלוויזיה כתוב PROSOUND GERMANY ועל הDVD מאחורה כתוב MADE IN CHINE וראיתי בדיוק את אותו מכשיר עם כמה וכמה שמות בכל מקרה , הוא קורא הכל גם MPG אם הוא לא VCD גם תמונות גם תקליטי ויניל (סתם) אבל הבנתם תרעיון

Sefy

New member
אם הוא כמו ה Lenco אז תסלחו לי...

הוא לא שווה את הכסף, וזה באמת מכשיר שאני יכול לומר ש DivX ב TV-Out יראה יותר טוב מ VCD על ה DVD הזה, האיכות שלו גרועה לחלוטין.

Ncoder

New member
זה תלוי ב-Divx ...

אם ה-Divx קודד היטב (מ-DVD), הוא ייראה טוב יותר ב-TV Out מאשר על המחשב, הוא ייראה טוב יותר מ-VCD בשני חלקים שהומר מ-DVD
...

Sefy

New member
לדעתך, לא לדעתי

TV-Out זה לדעתי ולראיתי פשוט התחתית הגרועה ביותר שהמילה איכות לידה זה פשוט עלבון, אפילו אם זה יהיה DVD שמנוגן דרך ה TV-Out

Ncoder

New member
התחתית? ....

אני חושב שהגזמת אבל ממה כבר אפשר לצפות מאדם שמשווה VCD ל-DVD ... בזמן שאני משווה VCD לקלטת וידאו.

Sefy

New member
!Now you are exagarating

I've Never EVER compared a VCD to a DVD! I do compare VCD as being Superior then DivX when played back on the TV! and if you have one of those misreabld DVD Players, I can understand why you compare a VCD to a VHS, quite frankly, I wouldn't compare a DVD to a VCD on one of those Players either!
That's what happen when someone buys a cheap and misreable player, the quality sucks BIG TIME! i've compared 4 BRAND NEW DVD Players of those "Unknown" firms, and NONE of them came even CLOSE to my 6 years OLD Pioneer DVD Player. Want to explain that ?​

Ncoder

New member
ספי - נמשיך מפה ...

לא דיברת עליי אך אני מזכיר שה-DVD שלי הוא LG 4941P והוא זכה רק לביקורות טובות, בכל אופן אני לא חושב שיש הבדל כה עצום בין VCD מנוגן ב-LG או בפיוניר, VCD הוא פורמט כל כך ישן וכל כך מוכר ואני מאמין שכל חברה מוכרת יודעת ליצור חומרה שתדע "להתעסק" איתו טוב - זה לדעתי. למרות שבטלוויזיה ה-VCD נראה טוב יותר מאשר MPEG על המחשב בכל זאת אני מבחין באיכות ירודה בטלוויזיה בהשוואה ל-Divx המקורי שאני מעביר מהמחשב ל-TV. אין לי מה להסביר אני מבין שיש DVD מחברות לא מוכרות ואני מאמין לך שהן עלובות בהשוואה לפיוניר, אבל לדעתי ה-LG שלי בעניין ה-VCD בהשוואה לפיוניר שלך, נותן תוצאות זהות. ואם אני בכל אופן משתמש ב-TV Out על מנת להציג את ה-Divx המקורי (ממנו המרתי ל-VCD) - אני לא אגיד שהאיכות יותר טובה בהשוואה ל-VCD כדי לא להדליק אותך אבל אני ממש לא יכול לומר שהאיכות ירודה בהשוואה ל-VCD .

Sefy

New member
Lets focus on the DVD Players

Quality is in the Eye of The Beholder, and we won't convince no one of anything. So the Issue here will be the DVD Players, and LG aren't a big manufacturer, they buy licences for the Decoding, and although I have not tested LG myself, I don't like any of their other equipment Pioneer and Philips are considered the best when it comes to decoding of VCD movies, you'll be VERY surprised to see what a good decoder can do to a picture! I can even put my rip of Dinosaur on VCD and let you view on the TV and you will BARELY be able to tell the difference​

Ncoder

New member
אז כשיצא לך לבדוק LG תגיד לי ...

וכשיצא לי לבדוק פיוניר אני אגיד לך

למעלה