Vegetable

Latisia

New member
בלר מעולים והוויט סטרייפס גרועים...

היתה תקופה שדווקא חיבבתי אותם אבל הם בכלללא משו. אני לא מבינה ממה אנשים מתלהבים. דווקא הסולן שלהם נחמד והוא מנגן דווקא לא רע בכלל אבל המתופפ כזו גרועה. היא גרמה לי פשוט לא לרצות לשמוע אותם. :/ הם נשמעים לי סתמיים כאלה ואני לא אומרת את זה כמישהי ששמעה רק את seven nation army כמו שכבר כתבתי אהבתי אותם פעם. לא יודעת לפחות זו דעתי...אין כוונה לפגוע באף אחד (=

kittycatbone

New member
תאמת שאת הוויט סטרייפס

אני מכירה פחות מאשר את בלר (לא שיש ביניהם קשר כל כך אבל דיברנו עליהם
) אבל ממה שאני כן מכירה, שזה בעיקר השירים המוכרים, אני מאוד אוהבת אותם דווקא! אני חושבת שבתור להקה שהיא סה"כ 2 אנשים הם ממש מעולים. זה גם מאוד מקורי כאילו.. הרעיון של להקה עם כל כך מעט אנשים... וזה גם נותן צליל מסויים וייחודי לשירים שלהם, מאחר והם רק קול, גיטרה ותופים. בקשר למתופפת, הייתי אומרת שאני חושבת שאת טועה ושהיא טובה וכל אלה, אבל כמו שאמרתי, אני לא מכירה את הלהקה כל כך טוב שאני יכולה ממש לומר.. חוץ מזה שממה שאני שומעת, היא פסדר גמור

חרטושה

New member
אני עכשיו, ע-כ-ש-י-ו

שמה אצבעות באוזניים בשביל לא לשמוע אותך אומרת את זה. לה-לה-לה אני לא מקשיבהההה לזה
אני אוהבת אותם ואת התדמית שלהם ואת זה שהם סקוטים. דווקא לסטרייפס יש כמה יציאות טובות, אבל לא תמיד. בלר היה נחמד כשהיה. להקה של אלבום וחצי. תמיד אפשר להתנחם בגורילז.

חרטושה

New member
אגב, רציתי לומר שקליניק

מצוינים. אני לגמרי מאוהבת בסולן של הפרנץ פרדיננדים. כזה מאמוש.
כל היום אני שומעת לסרוגין אותם ואת אינטרפול. המוח שלי הפך לעיסה.

vegetable man

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

עשיתי אחד ועוד אחד בראש ואכן מצאתי שגם השיר Take me out החרוש של הפרדיננדים, אז המניות שלהם עולות אצלי
. קליניק
אינטרפול

senior dingdong

New member
גם בVEGETABLE

לדעתי הגירסא של ITCH טובה יותר.... ואני מסכים שזה אחד השירים הטובים באלבום.... וחבל שלא ממשיכים לפי הסדר.

למעלה