Venus Doom ^_^

TheSini

New member
Venus Doom ^_^

קדימה שירשור דעות. מה אתם חושבים על האלבום לעומת הקודמים? יותר טוב?גרוע לעומת האחרים?לא אהבתם משו ספיציפי? שתפו :)

little WhiSper

New member
בכיפ הייתי עונה על זה

אם היה לי ת'דיסק.

לדעתי..

אישית אני ממש אהבתי את האלבום הזה... והוא יותר טוב מ- darklight.. אבל זה באופן מאוד כללי!!... השירים הישנים לא פחות טובים מהחדשים!!... אוף, מה זו השאלה הזו?? -_- אני מתחילה להסתבך עם עצמי XDD אי אפשר לענות על זה!! זה אכזרי!!

Rose131

New member
^^ [עם ספוילרים לאלבום]

אוקי, מה שבטוח, הוא יותר טוב מDL, הרבה יותר. ככה שזה כבר משמח. אמ.. לעומת הקודמים, אני באמת בספק אם הוא עולה על ארבעת הראשונים. כאילו, לאדעת למה, פשוט יותר התחברתי לקודמים. מה שכן, אני חייבת לציין שSong Or Suicide[חהחה, בראשי תיבות זה SOS] ממש מדהים והקול של וילה שם פשוט ממיס. והכיהכי בקטע שהוא אומר myself לקראת הסוף, פשוט.. כאילו הוא תוך שנייה בוכה ופשוט בא לי ללכת ולחבק אותו. גם sleepwalking past hope ראוי לציון לשבח. כשראיתי שהוא 10 דקות הייתי כזה.. וטפ? בטחיימאס אחרי שתי דקות, אבל הקטע הוא שאני שומעת אותו בלופים כבר כמה ימים וכ"כ לא נמאס. הוא כ"כ מתפתח ומשתנה והוא פשוט..
עוד משהו שממש אהבתי בו זה הסולואים המדהימים של לינדה ושל בארטון שפשוט..
. באמת שומעים את זה די בולט בsleepwalking past hope, אבל לא רק. אז בקיצור, לדעתי חוץ מDL הוא לא מתעלה על הקודמים, אבל הוא אחלה אלבום

Evil Pumpkin

New member
וואו

כ"כ... כ"כ... נכון. גם אני חושבת ככה. משום מה- גם אני התחברתי יותר לדיסקים קודמים של HIM. אני הייתי נותנת לאלבום 8 וחצי מתוך 10. סה"כ? אני חושבת ש-HIM יכלו להשקיע יותר, כי בדוגרי הם להקה דיי וותיקה בעלת ניסיון. למרות שאני חייבת לומר שהוקל לי לאחר ששמעתי את הדיסק. כי הוא יחסית ל-Dark Light, הוא ממש טוב. אחלה אלבום!D:

אם שמת לב... P=

שבשיר sleepwalking past hope תעבירי ל 8 דקות ו-15 שניות... =] יש שם קטע שגורם לך לרצות, לא לחבק אותו... אלא לאנוס אותו!!!!!!! *-* גאאאאדדדדדדדד תעשי את זה עכשיו!!!!!!! XDDDDDD

Rose131

New member
../images/Emo6.gif [ספוילר]

היי, וילה גונח בשירים זה לא חדש, בשביל זה יש את רזורקשן

לפי דעתי הוא לא ממש HIM

אני לא אוהבת את זה שלהקות מנסות להמציא את עצמן מחדש אתם סגנון אחד, אל תעברו למשהו אחר מיינסטרים זה קקי!!

TheSini

New member
לא יודע אם שמת לב אבל...

תיאור 2 האלבומים האחרונים שלהם(אני חושב) הוגדרו כgothic music חד וחלק לעומת האחרים שהם היו Gothic Rock...הם שינו את עצמם והפכו להיות קיצוניים בתחום המוזיקה שהם עושים. אבל זה מה שעושה אותם מיוחדים:)... השיר הכי טוב באלבום לפי דעתי זה passion killing floor ואחריו sleepwalking past hope...והשיר Venus Doom לא מצא חן בעיניי בכלל...ברצינות. האלבום הזה לא התקרב אפילו לציפיות שלי ולא מגיע לקרסוליים של razorblade Romance... סורי על הביקורת הקשה אבל האמת חייבת להאמר גם אם היא כואבת
i love him!!!

זה לא בהכרח נכון...

בן או בת?? Oם טוב, אני אכתוב בצורה ניטרלית XD בני אדם זה הדבר הכי לא יציב שיש... אנשים משתנים, חווים חוויות, עוברים דברים... לפי דעתי זה לא שהם החליטו יום בהיר אחד, לשנות סגנון כדי להכניס "אקשן" לחיים.... שיהיה להם מאגניב...... -_- אם אני מסתכלת בשירים שאני אישית כתבתי לפני 3-4 שנים אני פשוט רואה משהו אחר לגמרי!!!!!!!! כ"כ שונים מהחדשים... וזה לא אומר כלום!! זה בטח לא אומר שהחדשים פחות טובים, בגלל שהשתניתי... זה שונה גם במילים, גם בלחנים... בסולוים... זה קשור בהמון גורמים חיצוניים!!.... מזג אוויר, לחץ קעב כל מיני דברים... גאדד, אני כ"כ חופרת!!! O_O סליחה.... ^_^

TheSini

New member
תחפרי זה לטובה:)

את רואה את זה מנקודת מבט של אומן(זה מה שאני מבין) אז זה אחרת...אני שומע אותם מלא זמן..אני לא זוכר ממתי אבל באמת מלא.אני שם לב לשינוי שם,והוא מפריע לי! אני רוצה את הרעש שלהם,את היכולת שלהם לעשות בלאגן,אני רוצה את השירים שגורמים לך ליפול לרצפה לצרוח ויילה תעשה לי ילד ולמשוך את כל השערות שלך החוצה.זה מה שאני רוצה. אני מצטער להגיד שלא קיבלתי את זה בVenus Doom.... אני בן :) חפשי את התמונה שלי בשרשור אחד למטה:p

צודק... =]

אני לא יכולה שלא לראות את זה מנקודת המבט של האמן... על זה אני בעצם מסתכלת... =] יש משהו במה שאתה אומר... ואגב... Looking good!!! *-*

inbal287

New member
הממ אוקיי

אז ככה. אני ממש לא יודעת מה אני חושבת על האלבום הזה. לא שמעתי אותו מספיק פעמים בשביל שתהיה לי דעה החלטית... מה שכן, ממש כמו נועה, אני חושבת שהוא יותר טוב מDL אבל הרבה פחות טוב מארבעת הראשונים ובכלל לא בכיוון שחשבתי שיהיה.ציפיתי לאלבום בסגנון של LM, וקיבלתי אלבום שהוא רחוק מאוד מהסגנון הזה... עדיין לא מצאתי שיר שאני יכולה להגיד בוודאות ש"וואווווו" [חוץ מSOS, אבל הוא רק דקה וחצי
... אה ולSWPS יש סיכוי טוב להיות השיר הזה]. מה שדי מפריע לי באלבום זה הסגנון הקולי שווילה בחר לקחת... אני חושבת שהוא לא מראה הפעם את היכולות שיש לו, והרי כולנו יודעות שיש לו. הוא משחק יותר מדי על הטונים הנמוכים, ובקושי משלב גוונים אחרים בקול שלו, שזה דבר שאני פחות אוהבת. בקיצור, אני פשוט לא יודעת מה אני בדיוק חושבת על האלבום הזה... אני לא אוהבת אותו באופן מוחלט אבל בהחלט מעדיפה אותו על DL, אבל מה שבטוח הוא בחיים לא יהיה הפייבורייט שלי. כנראה שאת ההיילייט המדהים שהיה להם עם LM [לדעתי], הם לא יצליחו לשחזר שוב
.

TheSini

New member
יש יותר ממין אחד בפורום הזה...

"אני חושבת שהוא לא מראה הפעם את היכולות שיש לו"...

inbal287

New member
אני חושבת שהתכוונת לצטט את הקטע הזה

"והרי כולנו יודעות שיש לו"
. ובכל מקרה, יש רוב של בנות בפורום. ככה שמבחינתי לפנות בלשון נקבה זה יותר מבסדר.

למעלה