אממ, אוקיי..
לדעתי זה אלבום מעולה. לא ברמה של רייזורבלייד אבל עדיין אלבום טוב. תשמעו, אנשים משתנים, עוברים חוויות, וככה גם המוזיקה שלהם משתנה. הם עברו לצלילים יותר.. איך אני אגדיר את זה, לא מיינסטרימים? כי האלבום הזה הוא הכי לא מיינסטרימי בעולם. חוץ מכמה שירים בודדים (וגם בקושי), אני לא מוצאת אף שיר שמתאים כסינגל, למרות שהם די קליטים. צלילים טכניים שכאלה.. גיטרות שונות, שומעים את השוני. כרגע יש לי כמה פייבוריטים משלי, שאני שומעת אותם לרוב, ואת האחרים די הזנחתי (אני צריכה להתעמק בהם יותר בקרוב). הפייבוריטים שלי זה: The Kiss Of Dawn כמובן
הסינגל הראשון והחמוד מהאלבום, עם קליפ מדהים! שיר יפהפה שגדל עליי מאוד. Bleed Well, שיר שמשום מה יש דקה או פחות מדקה של Preview ביוטיוב, של מה שאמור להיות "הקליפ" שלו? לא נראה לי שהוא ייצא כסינגל
מוזר. בכל זאת- עוד שיר מעולה וקיצבי.. Passion's Killing Floor, השיר הראשון שדלף, קצת ירד לי ממנו, אבל בסה"כ שיר חביב. Dead Lover's Lane, וואו. רק בשבוע האחרון ממש התעמקתי בו וגיליתי שזה באמת שיר יפה, אחרי כמה שמיעות, במיוחד סוף הפזמון זה מה שיפה בו. Sleepwalking Past Hope, ה-בלדה באלבום הזה!!! שיר מעלף ופסנתר מעלף. וואו. אחד השירים הכי טובים שלהם בהחלט מבחינתי
למרות שהוא ממש ממש ארוך, הוא שווה כל שניה. אני משלה את עצמי שהוא ייצא מתישהו כסינגל, ואולי יקצרו אותו.. למרות שבטח אין מצב
פשוט זה שיר כ"כ יפהפה וכ"כ טוב. ואלה הפייבוריטים שלי בערך. בכל השאר אני צריכה להתעמק ולשמוע עוד שמיעות כדי לגבש דעה סופית ומוחלטת
אבל סה"כ אלבום טוב, אני לא מאוכזבת. אסור להשוות כל פעם לאלבומים אחרים שלהם כי כל אלבום הוא עולם בפני עצמו, אז נראה לי שזה מיותר.