Venus Doom ^_^

Rose131

New member
אפילו לא דקה וחצי../images/Emo6.gif

ו.. SWPS זה... מהזה?

inbal287

New member
בלי הW../images/Emo122.gif

sleepwalking past hope... ומשום מה חשבתי שזה sun במקום ההופ
.

milkshakit

New member
נשבעת לך שלא העתקתי את הכותרת שלך ../images/Emo6.gif

זה יצא לגמרי במקרה XD
ובקשר למה שאמרת - מבינה אותך. ומוזר, כי האלבום הזה ממש אבל ממש הזכיר לי את לאב מטאל. יש שם כמעט את אותו צליל הגיטרות (חוץ מהמלודיות שהן שונות לחלוטין, וסגנון השירים עצמו). אבל חוץ מזה הגיטרות ממש זהות, תשימי לב. במיוחד בשיר האהוב עלייך, סוויט פנדימוניום, הוא מאוד מאווווד מזכיר את ונוס דום.

milkshakit

New member
אממ, אוקיי..

לדעתי זה אלבום מעולה. לא ברמה של רייזורבלייד אבל עדיין אלבום טוב. תשמעו, אנשים משתנים, עוברים חוויות, וככה גם המוזיקה שלהם משתנה. הם עברו לצלילים יותר.. איך אני אגדיר את זה, לא מיינסטרימים? כי האלבום הזה הוא הכי לא מיינסטרימי בעולם. חוץ מכמה שירים בודדים (וגם בקושי), אני לא מוצאת אף שיר שמתאים כסינגל, למרות שהם די קליטים. צלילים טכניים שכאלה.. גיטרות שונות, שומעים את השוני. כרגע יש לי כמה פייבוריטים משלי, שאני שומעת אותם לרוב, ואת האחרים די הזנחתי (אני צריכה להתעמק בהם יותר בקרוב). הפייבוריטים שלי זה: The Kiss Of Dawn כמובן
הסינגל הראשון והחמוד מהאלבום, עם קליפ מדהים! שיר יפהפה שגדל עליי מאוד. Bleed Well, שיר שמשום מה יש דקה או פחות מדקה של Preview ביוטיוב, של מה שאמור להיות "הקליפ" שלו? לא נראה לי שהוא ייצא כסינגל
מוזר. בכל זאת- עוד שיר מעולה וקיצבי.. Passion's Killing Floor, השיר הראשון שדלף, קצת ירד לי ממנו, אבל בסה"כ שיר חביב. Dead Lover's Lane, וואו. רק בשבוע האחרון ממש התעמקתי בו וגיליתי שזה באמת שיר יפה, אחרי כמה שמיעות, במיוחד סוף הפזמון זה מה שיפה בו. Sleepwalking Past Hope, ה-בלדה באלבום הזה!!! שיר מעלף ופסנתר מעלף. וואו. אחד השירים הכי טובים שלהם בהחלט מבחינתי
למרות שהוא ממש ממש ארוך, הוא שווה כל שניה. אני משלה את עצמי שהוא ייצא מתישהו כסינגל, ואולי יקצרו אותו.. למרות שבטח אין מצב
פשוט זה שיר כ"כ יפהפה וכ"כ טוב. ואלה הפייבוריטים שלי בערך. בכל השאר אני צריכה להתעמק ולשמוע עוד שמיעות כדי לגבש דעה סופית ומוחלטת
אבל סה"כ אלבום טוב, אני לא מאוכזבת. אסור להשוות כל פעם לאלבומים אחרים שלהם כי כל אלבום הוא עולם בפני עצמו, אז נראה לי שזה מיותר.

LoveYourHate

New member
אם הייתי יכולה לענות על זה הייתי ראשונה בשרשו

+ר אבל לצערי אין לי את הדיסק עוד.. הטאוור ליד הבית שלי מסריחים ואני ושונאת אותם.1!!!
שנהה לוקח להם להביא לי אתהדיסק שאמרו לי בסניף אחר ש"צריך לבוא עוד השבוע" נקווה שיבוא ..

Blade Of Fire

New member
אלבום מצוין

מה שקורה כשוילה יוצא מהבועה שלו של ליצור כל הזמן אותה מוזיקה והולך על מוזיקה הרבה יותר כבדה, ומדגיש את הקול העמוק שלו במקום הקול אחוז הביצים

מדHIMה

New member
אני אהבתי אותו ^^

לא קניתי עדיין אבל כל הזמן שומעת אותו במייספייס שלהם שמתן לב שהקול שלו קצת השתנה ?

vikush666

New member
אני אישית מאוד אהבתי את האלבום

שלושת השירים שפשוט לא יוצאים לי מהראש זה: VENUS DOOM THE KISS OF DAWN PASSION"S KILLING FLOOR אבל, אני חייבת לציין, שאת DARK LIGHT אהבתי יותר.... אולי פשוט עדיין לא התרגלתי לאלבום החדש.... ד"א: זה הביקור הראשון שלי בפורום הזה, ניראה לי :)

Suicide Silence

New member
../images/Emo101.gifלא משתווה לה-אלבומים של הימ,

אבל בכל זאת, הרקבה יותר מוצלח ולא-קליט מDL.

ImNOTokay1

New member
אמממ,עד היום...

האלבום של הימ שהכי אהבתי והתחברתי אליו היה Dark Light,אבל היום שמעתי את האלבום החדש-וונוס דום ויש בו משהו כלכך מיוחד לדעתי.
פשוט התמכרתי אליו,לא הייתי צריכה אפילו לשמוע אותו בלופים,על השמיעה הראשונה התאהבתי בו
אלבום מעולה ומוצלח לדעתי,פחדתי להתאכזב ממנו ואני שמחה שזה לא קרה.
אהבתי את זה שיש באלבום הזה שירים קצת יותר ארוכים,יש יותר גיטרות ובחלק מהקטעים וילה קצת צועק [?!
] וזה ממש מתאים לו
אני חושבת שזה הבנאדם היחיד בעולם שעישון עושה לו טוב
כמובן שזה לא בריא וידה ידה ידה,אבל זה עושה את הקול שלו מחופספס כזה ואפל
אלוהים כמה אני חופרת,בקיצור,אלבום מוצלח מבחינתי. הווו ואני חדשה כאן
פתחתי שירשור של חדשה לפני מספר דקות XD

למעלה