Video Game X גיליון מספר 2!

XplowBoy

New member
תגובות

ובבקשה! תגובות בקשר לקומיקס לא תמשיך תמשיך! או יפה זה טוב!

לינק

New member
טוב ...

יש בעיה עם תמונה 13 שהיא נכנסת ללופ. חוץ מזה, הכל נחמד, רק מפריע לי ששוב האוייב מחסל דמות של נינטנדו, וסוניק הקיפוד של סגה בא להצלה. אבל זה רק כי אני מעדיף את נינטנדו פי אלף על סגה.

XplowBoy

New member
?

תשמע זה לא ממש צריך לעניין אותך אבל אני עובד על עלילה מורכבת יותר ואני לא ממש מתייחס לדמות של נינטנדו או סגה(בגלל שאני אוהב את מגה מן יותר מסוניק אני פשוט לא חושב שמגניב לעשות עלילה על רובוטים ועוצמה זה לא משתלב משהו...) ואתה צודק ניהיה לי בילבול ענק בתמונה 13 ובהמשך... לא שמתי לב לזה... הדבר השחור הזה היה צריך להיות מסביב לשאדוו ואז שטיילס הולך, שאדוו עושה את הטריק הזה שהורג את סוניק בשניה. טוב אני לא רוצה להגלות הכל אבל רק שתדעו, סוניק לא יהיה המנצח בגיליון הזה, אני עובד על עלילה מזה מגניבה! אבל שאני עושה אנימציה בקומיקס זה לוכח הרבה זמ(בעיקר בגלל שזה אנימציה... חחח) בקיצור אנ יישנתי עד עכשיו אז נראה לי שאני ימשיך את זה עוד מעט ביי

eyalgr

New member
אתה צריך לעבוד קצת על דיאלוגים,

כי כשאתה פוגש לוחם חזק אתה לא תשאל אותו "מה אתה עושה פה ולמה אתה נראה כמו שילוב שלי של תום ושל המחשב שלי"

XplowBoy

New member
תשמע...

עם לא שמת לב אני מנסה לעשות את הקומיקס הזה כמה שיותר מגניב! כי לדעתי אפשר לשפר קצת את העלילה של סוניק(אתם יודעים שיהיה אפשר לעשות עוד משהו חוץ מלקפוץ...) וחוץ מזה זה נראה הרבה יותר מגניב ככה! אני כבר רואה את הגיליון החמישי שלי! סופר סוניק וסופר נקולס עומדים גמורים בצד ו"איפר" טיילס נלחם נגד רובוט ענק של דר רובוטניק שמשתמש בכלללל הכאוס אמרלדס!

למעלה