חכי אני מתקשרת לשאול אותו
S S u p e r S h e e p New member 22/8/05 #29 איפה בילי שהיה על העטיפה של וורנינג ..??אני שוב נאלצת לשים תמונה, כדי להראות לכל הטייניז שעוד לא הבינו מה היא התקופה הטובה ביותר של בילע
איפה בילי שהיה על העטיפה של וורנינג ..??אני שוב נאלצת לשים תמונה, כדי להראות לכל הטייניז שעוד לא הבינו מה היא התקופה הטובה ביותר של בילע
S S u p e r S h e e p New member 22/8/05 #31 |מאוהבת| איפה טרה העגלגל שבלע תרופות כמו משוגע ופינטז על האחות השקסית?
B BlueBeIl New member 22/8/05 #38 מייק דיבר פעם על איך הם עשו את הקליפ והוא אמר שהמקום הזה היה בית חולים ממש, ושהוא זרק את הפח הזה על החלון אז הוא היה נורא כבד וגם יצאו ממנו כל מיני דברים ממש מגעילים כמו חלקים של שיניים...
מייק דיבר פעם על איך הם עשו את הקליפ והוא אמר שהמקום הזה היה בית חולים ממש, ושהוא זרק את הפח הזה על החלון אז הוא היה נורא כבד וגם יצאו ממנו כל מיני דברים ממש מגעילים כמו חלקים של שיניים...
ת תולעת אינדונזית New member 22/8/05 #40 הנה החיוך השטני שעושה ל-greenday girl סיוטים בלילה... כבר אמרתי שיש לו שפתיים מושלמות? אולי כדי לפצות על השיניים...
הנה החיוך השטני שעושה ל-greenday girl סיוטים בלילה... כבר אמרתי שיש לו שפתיים מושלמות? אולי כדי לפצות על השיניים...
K ketas New member 22/8/05 #43 חחח כשמסתכלים טוב באמת שמים לב שזה אחת מהפעם היחידות שמייק לא עם אותה הבעה חח. אוי הימים הטובים של בילי...לפניי כל הכמיות המסחריות של השחור בעיניים...איפה הם היום?
חחח כשמסתכלים טוב באמת שמים לב שזה אחת מהפעם היחידות שמייק לא עם אותה הבעה חח. אוי הימים הטובים של בילי...לפניי כל הכמיות המסחריות של השחור בעיניים...איפה הם היום?
R rebel girl New member 22/8/05 #10 אמממ..ראיתי בפרסומת שזה ב... ב-28 לאוגוסט בשעה 12:00 אבל כל תוכנית באמ' משדרים שעה מאוחר יותר אז ב-13:00
אמממ..ראיתי בפרסומת שזה ב... ב-28 לאוגוסט בשעה 12:00 אבל כל תוכנית באמ' משדרים שעה מאוחר יותר אז ב-13:00