VR200 - עדכון

thunderbug1

New member
נ.ב.

מצאתי את זה במדריך:
&nbsp
איך להפוך את ה- HOTBOX ממודם לנתב:
&nbsp
1. לוחצים על כפתור הריסט שנמצא מאחורי הנתב במשך 10 שניות.
* לאחר מכן ה- HOTBOX יאפס את עצמו ולאחר האיפוס הוא יתפקד כנתב.
** אפשרות זו ניתנת לביצוע אך ורק אם כלולה לכם בחבילה "הרשת האלחוטית".

rafid1

Active member
מנהל
או... שמתקשרים לתמיכה שמבצעת את זה מרחוק..

okunj

New member
טריפל
אני זוכר שלפני חצי שנה הייתה להם בעיית מהירות והתקשרתי אליהם והם העבירו אותי לשירות לקוחות שכיבו את הרשת האלחוטית מרחוק ואז המהירות פתאום קפצה חזרה ל100 מגה. לא ברור למה זה לא עבד כמו שצריך בתור ראוטר.
בתמיכה אכן איששו את התאוריה הזו - ניתן להפעיל/לכבות מרחוק את אופציית הWIFI (רשת אלחוטית) ורק דרך שירות לקוחות.
מאז אותו סיפור כבר נוצרו שוב בעיות מהירות והחליפו להם את המודם. היום הם גולשים לפי בדיקות ספידטסט ב100 מגה.

thunderbug1

New member
>

כלומר אתם לא יכולים לשנות את מצב ההוטבוקס לבד? טוב לבד או דרכם העיקר שזה אפשרי. העיקר שהחליפו להם מודם שפתר את הבעיות. בזמנו היו לאח שלי המון בעיות של ניתוקים בעיקר (לא הוטבוקס) שנבע מעוצמות גבוהות. הטכנאי הסתכל לפי המכשיר שלו ומבחינתו הכל היה תקין ורצה ללכת אבל התעקשתי שיש בעיה ובסופו של דבר אחרי אותו יום, האינטרנט בלי עין הרע עובד כמו שצריך.

okunj

New member
OK
פתחו בשירות לקוחות את האפשרות. הגעתי אליהם אתמול בערב וניתקתי סוף סוף את הראוטר הישן של אורנג' והפעלתי את הWIFI של הוטבוקס. זהו זה, הכל עובד יופי, והמהירות גבוהה מתמיד :)
לקוח מרוצה לשם שינוי..

thunderbug1

New member
מצויין :)

ואיך אתה מתרשם עד כה מהנתב שקנית?
ואם ייצא לך לבדוק את מהירות ההורדה של הקובץ, אשמח לדעת אם קיבלת מהירות מלאה (כמובן רשת 2.4). בנתיים החזרתי לבזק את הנתב שלהם ואם אחזור אליהם בעתיד או סיטונאי, אני כבר מוכנה :)

rafid1

Active member
מנהל
אולי הוא כבר לא צריך אותו אחרי שההוטבוקס עובד לו פרפקט?...

thunderbug1

New member
ההוטבוקס נמצא בבית ההורים

הנתב-מודם ה- VR200 מותקן אצלו בבית.

rafid1

Active member
מנהל
הבנתי. הורים פיקחים. והתפוח נפל רחוק מהעץ... ;)

okunj

New member
עדכון קושחה
שאלה לי אלייך.. איזה קושחה בדיוק מותקנת אצלך? אני קצת חושש לנסות להתקין את הגרסה הזאת: Archer VR200(EU)_V1_160122
כי מה שיש לי כרגע זה ללא התוספת (EU). דגם לאירופה אולי? גם אם שלי הוזמן משם...
מה שמותקן אצלי כרגע זה: Archer_VR200_v1_150906
מצרף צילום מסך של עמוד הורדות הקושחה לראוטר שלי..

thunderbug1

New member
זו הקושחה שמותקנת אצלי

זה מיועד גם לאנגליה, זה בעיקר מוסיף שפות ממשק ותמיכה באחת הספקיות הבריטיות.
אין שום בעיה להתקין.

okunj

New member
DSL LIGHT OFF
בעיה! החל מאתמול בלילה כבר מספר שעות אחרי שדרוג הקושחה, כשהכל עבד בסדר.. נפל הסינק לרשת ונורית dsl לא עובדת.
ניסיתי כבר הכל חוץ מלשנמך את הקושחה חזרה.
כלום לא עובד! אחרי ריסטרט הנורית נדלקת ומהבהבת לכמה שניות ואז כבית וזהו זה.
מה הולך פה?

thunderbug1

New member
אם הכל עבד אחרי העדכון

אני חושבת שאולי יש תקלת תשתית וזה לא קשור לנתב עצמו.
תנסה להתקשר לספק שאתה איתו (אני חושבת שאמרת שאתה בשוק הסיטונאי) ושיבדקו אם הם רואים תקלה או שיבדקו עם בזק עצמם. לפי דעתי זה לא בעיה בנתב.
אם עדיין היה לך את המודם הקודם יכולת לוודא ולראות אם יש איתו סינכרון

thunderbug1

New member
תוספת

אם איפסת את הנתב כשניסית לסדר, אני מניחה ששוב בחרת את Bezeq_VDSL והכנסת את שם המשתמש והסיסמה של הספק, נכון?

okunj

New member
חזר לעבוד ושוב מת
מאוד מוזר, לא נגעתי בו כמה שעות.. פתאום חזר לעבוד, אבל מהירות נמוכה יותר. עשיתי ריסטרט לראוטר ושוב הוא לא מתחבר. מה נסגר? ? ?

okunj

New member
ועוד משהו..
זה רק צירוף מקרים שהכל החל אחרי העדכון? אפשר בכלל להפליש לו את הרום הקודם?

thunderbug1

New member
ניסית ליצור קשר עם הספקית?

זה נשמע לי כמו בעיה אצלהם/בזק. יכול להיות שהם מנסים לטפל אם הם מודעים לכך (בעיה איזורית למשל) ולכן האינטרנט חזר ונעלם. תברר איתם כי זה נראה כמו בעיה מהצד שלהם.
את הנתב עדכנת כשאתה מחובר עם כבל אני מניחה. אני על הקושחה הזו בלי בעיה כך שנשמע רק צירוף מקרים במיוחד שעבד כרגיל כמה שעות. דבר איתם כדי שיטפלו בזה כמה שיותר מהר במידה וזה הם או בזק.

okunj

New member
טכנאי בזק
כן, הם שולחים לי מחר טכנאי של בזק.
&nbsp

okunj

New member
שוקל שנמוך
בכל מקרה אני שוקל לשנמך את הקושחה לגרסה המקורית

למעלה