Wake Up!

Wake Up!../images/Emo124.gif

מאחר והפורום טיפה מקרטע בזמן האחרון, הנה קצת עדכון לגבי מה שהולך פה...... הפינות שקיימות בפורום:
פינת סופ"ש- אחראית: LimiMimi
החוליה החלשה- אחראית: ®NuLy®
פינת יצירות של הפורום- אחראית: Queen for a day. [מה קרה לפינה אחרי הפעם הראשונה? אולי תבחרי לה יום קבוע שתפתחי את השרשור בשבוע?]
פינת שיר השבוע- אחראית: crazy monkey. [מה קרה לפינה? שבועות שהיא כבר לא הופיעה.] רעיונות לפינות חדשות:
הכר את הפורום- [אני בעד למצוא לזה שם חדש, משהו שיותר יתאים לגאנז....] פינה שבה כל שבוע מישהו מחברי הפורום נשאל ע"י האחרים שאלות בכל נושא שהם ירצו- והוא עונה על הכל. מי שרוצה לקחת אחריות על הפינה, לכתוב פה!
שאלון בראשון- [זה החרוז היחידי שמצאתי
] כל יום ראשון, שאלון אחר לפורום. סתם שאלון כיפי. מי שרוצה לקחת אחריות על הפינה, לכתוב פה!
פינת פירוש שירים- אני חושבת שהייתה פה פעם אחת כזאת. לא צריך ממש להסביר אותה. מי שרוצה לקחת אחריות על הפינה, לכתוב פה! וחוצמזה.....
לגבי המפגש- כמו שהבנתם, התכנון של המפגש נדחה עקב המצב בארץ. אני מקווה שהכל יגמר כמה שיותר מהר ונוכל לחזור לשגרה......
סקר חדש עלה. רוצו להצביע
א-ל-ב-ו-מ-י-ם!! האלבומים של הפורום די ריקים, מלבד האלבום של סלאש שהתמלא בצורה מכובדת. יאללה, אני בטוחה שלכולכם יש תמונות של גאנז על המחשב. כמה קליקים מכל אחד והאלבומים יראו מעולה.
מאמרים, קישורים, מילון מונחים- גם החלק הזה ריק מלבד כמה דברים שאני וערן הוספנו כשהפורום נפתח. יש לכם דברים מעניינים על גאנז? שתפו! זה מוסיף המון.
לוח אירועים- אתם מוזמנים להוסיף את יום ההולדת שלכם ללוח האירועים של הפורום, ככה נוכל לדעת מתי לחגוג למי
. ולסיום... אני רק אוסיף ואומר שאני וערן בוחנים אפשרות של להאדים מישהו בפורום, ויש הרבה מועמדים בינתיים.... יש הרבה דרכים להוכיח את עצמכם כגולשים בפורום, וכל הדברים שכתבתי מעליי הם רק חלק מהם..... אל תשכחו גם לפרסם חדשות, כתבות, שרשורי תמונות, דברים ששמעתם, כל דבר- זה המקום. ואם זה מעניין אתכם, נשתף אתכם- פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: כלי נגינה ונגנים רוק מטאל מטאליקה גרין דיי שיהיה לכולנו סופ"ש שקט ובטוח. אוהבים, שחר וערן.

איזו השקעה../images/Emo70.gif

אומנם אני חדשדושה בפורום, אני אשמח לקחת חלק בפתיחת פינה חדשה
יש לך אחלה רעיונות
בפירוש שירים אני לא אוכל לעזור מפני שאני לא ממש אדע לספר את הסיפור של השיר, לפרש ת'מילים כן אבל לא לקשר בינהן בכתב.. קשה לי להסביר אבל אפחד לא יקח אותה אז אני אתנדב ואשתדל לעשות את הכי טוב שאני יכולה.
אני מעוניינת לעשות את הפינה הכר את הפורום. לגבי שם שיותר יתאים לגאנז.. נמנמ.. אני יכולה להציע.. meet my sweet child o' mine או משהו כזה.. מספיק מקורי
אז מה את אומרת, אני יכולה לעשות את הפינה
בהזדמנות זאת אני מסורת את תנחומי ליושבי הצפון, אני מקווה שהם יהיו חזקים מספיק
כי אנחנו הולכים לנצח וכל הגהנום הזה יגמר בקורב, אם רק נאמין ונקווה חזק חזק.
שבת שלום

טוב...

חבל
עכשיו אני לא רואה דרך להוסיף תמונות.. וגם אני לא רואה איך נכנסים לכל הסרגל אירועים שדיברת עליו, או למילון מונחים ^^ ואגב, קיבלתי פינה מסויימת
ומה את אומרת על השם שהצעתי?

לגבי הוספת קישורים, מאמרים וכו'-

תשלחו לי מסר עם הקישור/המאמר/האירוע שאתם רוצים להוסיף לאנשהו ואני אוסיף. אם אתם רוצים, תפתחו שרשור ימי הולדת או משהו כזה ואני אוסיף את כולם, אין לי בעיה
ולגבי הפינה- שלחתי לך מסר.

LimiMimi

New member
הפינה של ניתוח שירים

זה לא חייב להיות שאת יודעת או רוצה לנתח את השיר. עצם זה שתבחרי שיר, תפרסמי את המילים שלו וגם את התרגום.. לדעתי זה עונה על ההגדרה להיות אחראית על הפינה. את כל הניתוחים והשאר חברי הפורום יכולים להצטרף. הייתי מתנדבת לזה אבל אני מתנדבת לכל דבר, אז אני אשאר בשקט עם הפינה שלי. [אלא אם כן לא יהיו אנשים שרוצים לעשות את זה אז בכיף אני מוכנה]

LimiMimi

New member
והצעה.

לדעתי יהיה ממש טוב לשים את הפינות בטאגליינס. לא השאלונים, יותר בכיוון הפינה There was a time והחוליה החלשה.

crazy monkey

New member
../images/Emo12.gif

סורי פשוט עבדתי ב3 שבועות האחרונים בקייטנה ארורה וכל יום חזרתי מתה אז לא היה לי כוח לפתוח שרשור.. אבל מבטיחה מבטיחה מבטיחה ששבוע הבא היא חוזרת בגדול....

So like a rose

New member
:)

צריך להזיז לפורום הזה ת'תחת, נהיה פה שקט. אני מוכנה להיות אחראית על השאלונים.:)

אבל

כל השאלונים הם מאותו פורום ורק שואלים שם התנשקת? השתכרת? עשית סקס? עם מי? אני מכיר אותו? יש לך חברה? אני חושב שצריך להחליף קצת שאלות :-X צריך מישהו שימציא שאלות חדשות D:

So like a rose

New member
../images/Emo6.gif

אני לא ממציאה שאלונים לצערי, אבל אני אשתדל למצוא שאלונים מגניבים לאו דווקא על "אם אני מכיר את הזה ששכבת איתו". באמשלי.

../images/Emo6.gif צודק.

לי יש די הרבה שאלונים שהם לאו דווקא כאלה, עשיתי פעם פינה כזאת בפורום אחר.... אז מאיה, מעכשיו את אחראית על הפינה, ואם את נתקעת בלי שאלון מקורי- שלחי לי הודעה למסנ' או מסר.

l u d

New member
נו ברור שהאלבום של סאלש התמלא!

לא הייתי מסוגלת לראות אותו ריק בלי למלא אותו בכמעט כל שמונים התמונות שלי (למרות שזה מילא רק חצי מזה כי לא היה לי כח לחכות לזה שעתיים ומשהו)

למעלה