יאפ.
ק קקי מאסטר New member 21/7/06 #22 מומולדת? =\ זה צורם לראות את זה. זה צורם כמו לראות "חחחחח מה קורה אנשושים????????????????" :-|
א אסתריקהההה New member 23/7/06 #33 כי זה מעצבן רצח ובאותה הזדמנות תפסיקו לכתוב יאפ ונופ וכל שאר העיוותים הדפוקים האלה.
א אור גולן New member 23/7/06 #35 האמת שלא זכור לי שכתבתי את זה אבל למה לי להפסיק לכתוב את זה.. מה אני אעשה שככה אני מדברת
L l u d New member 23/7/06 #38 את באמת חושבת שאם מישהו יאמר לי לא לדבר בדרך כלשהי אני באמת יפסיק? שכל אחד יעשה מה שבא לו ושיאמר מה שבא לו, כי זה לא ממש אמור להזיז למישהו אחר! אתם מתלוננים על שטויות!
את באמת חושבת שאם מישהו יאמר לי לא לדבר בדרך כלשהי אני באמת יפסיק? שכל אחד יעשה מה שבא לו ושיאמר מה שבא לו, כי זה לא ממש אמור להזיז למישהו אחר! אתם מתלוננים על שטויות!
L l u d New member 23/7/06 #40 אני בנאדם שכלוא בעיר מבודדת רחוק מאוד מכל אדם שאני מכירה (חוץ משתי הסבתות שלי שגורמות לי לאבד את השפיות שלי לאט לאט)!! זה די גורם לי לאבד את החוש הומור שלי לצערי.
אני בנאדם שכלוא בעיר מבודדת רחוק מאוד מכל אדם שאני מכירה (חוץ משתי הסבתות שלי שגורמות לי לאבד את השפיות שלי לאט לאט)!! זה די גורם לי לאבד את החוש הומור שלי לצערי.
® ®NuLy® New member 22/7/06 #24 ../images/Emo205.gifח"ח../images/Emo45.gif מוכנה גם לקחת את שאלון בראשון אם עדיין לא לקחו את הפינה הזאת...
../images/Emo205.gifח"ח../images/Emo45.gif מוכנה גם לקחת את שאלון בראשון אם עדיין לא לקחו את הפינה הזאת...
® ®NuLy® New member 22/7/06 #25 ../images/Emo205.gifויש לי עוד רעיון כל שבוע אחד מחברי הפורום פותח שרשור עם שם של שיר והמילים שלו וכל השאר צריכים לכתוב קטע או שורה שהם אוהבים או מזדהים איתה/איתו/איתם/איתן
../images/Emo205.gifויש לי עוד רעיון כל שבוע אחד מחברי הפורום פותח שרשור עם שם של שיר והמילים שלו וכל השאר צריכים לכתוב קטע או שורה שהם אוהבים או מזדהים איתה/איתו/איתם/איתן
S So like a rose New member 23/7/06 #32 אני כבר אחראית על פינת השאלון. :\ למרות שלדעתי לא יפריע אם שתיים ינהלו אותה. תנו לי לדעת.
ש ש ח ר ו נ ת New member 23/7/06 #34 הו גאד, נכון. אני מבולבלת היום.... תסלחו לי, זה הבלאגן מסביב. אז הפינה השניה. שוב מצטערת....
® ®NuLy® New member 23/7/06 #36 ../images/Emo205.gifבעע ראיתי רק עכשיו וכבר פרסמתי את השאלון הראשון נתחלף רק להשבוע ואחרי זה אני את הפינה של השיר ו-So like a rose (שוב לא יודעת ת'שם סורי ) את השאלון
../images/Emo205.gifבעע ראיתי רק עכשיו וכבר פרסמתי את השאלון הראשון נתחלף רק להשבוע ואחרי זה אני את הפינה של השיר ו-So like a rose (שוב לא יודעת ת'שם סורי ) את השאלון