wake up!

MomijiSan

New member
wake up!../images/Emo215.gif

אז מה ככה חברייס? התגעגעתיT_T בכל מקרה , עלה בדעתי רעיון לעשות מפגש איחוד כזה חביב [: מן הסתם מי שבאה לקון ניפגש ונדבר אז תשרשרו מי באה לקון , ולגבי מפגש רק של הפורום יש חופש בפסח נכון? אז ניפגש 33> ואני פותחת הודעה מעכשיו כי בכמות ה"הצפות" שבפורום רק מעכשיו השרשור יתמלא
ואם בא לכן הכרות אפילו שאנחנו מכירות P: שם: גיל: באה לקון? בעד מפגש איחוד? אם שינית ניק מה היה הקודם? מסר לאומה! תמונהP: סופש נעים
וכן עדיין יש לי טונות של תמונות מאינוXD

NoAmItA ChAn

New member
אניאני D:

שם: נעם D: גיל: 15. באה לקון? אכן כך D: בעד מפגש איחוד? כמובן! אם שינית ניק מה היה הקודם? לא שיניתי ><; מסר לאומה! שתקו! תמונהP: הייתם מתים XD

Mana Sama

New member
אמג,כפרה שלי 33> געגעתי!

אני בעד מפגש עוד לפני,אבל אתן לומדות XD שם: קסואי גיל: 18 וחצי [אוי,הזקנה..] באה לקון? ברור D: בעד מפגש איחוד? כןכןכן עם כל הותיקים וזה~איזה נוסטלגיה זה יהיה לגרור את כולם למפגש *-* אם שינית ניק מה היה הקודם? לא שיניתי מסר לאומה: ביל תעשה לי ילד *_____* 5^$%^#$%$#^%&! ~זורקת חזיה~ תמונהP: יאללה,שיהיה תמונה..שפם~! D:

PakoLina

New member
כןןןן D:../images/Emo118.gif

צריך לגרור את כל הוותיקים! שם: נעם גיל: 14, עוד מעט, נו. ._. באה לקון? אולי בעד מפגש איחוד? כןןן!!!!! אם שינית ניק מה היה הקודם? לא שיניתי. D: מסר לאומה! @-@;; תמונהP: אני מעוותת. XD

חחחחחחח!

שם: ליסה הכוסית. גיל: חמש עשרה. באה לקון?: כנראה שכן. בעד מפגש איחוד?: כמובן. אם שינית ניק מה היה הקודם?: "ליסה כאן". מסר לאומה!: Easypeasypumpkinsqeezypumpkinpiemuderfucker. תמונהP: זובי. (H)

MomijiSan

New member
נו תגיבו פדלעות;;../images/Emo215.gif

שם:צ'אקי גיל:14 באה לקון?בטחD: בעד מפגש איחוד?אני הצעתי איך לא?! אם שינית ניק מה היה הקודם?נופ מסר לאומה!אני רוצה להיות נעל$#@% תמונהP:תל"עא(תוצאות לא על אחריותי
) סופש נעים

shaoran li

New member
../images/Emo189.gif'ני

שם:מתן גיל:14 הזיקנה בא לקון?נופ;;;;; בעד מפגש איחוד?כן לא ניראה לי שאבוא אם שיניתה ניק מה היה הקודם?שאורן לי מסר לאומה! תתעוררו תמונהP: נופ

ם:

שם: גלי XD גיל: 16 ו 4 חודשים באה לקון? יאפ ^^ בעד מפגש איחוד? יאפ! D: אם שינית ניק מה היה הקודם? לא שיניתי XD מסר לאומה! תשתו שוקו!!!!!!111111 תמונהP: סאי

Lust chan

New member
גלי יא מינוולת@#%<@#../images/Emo135.gif

יום שלם אני מחפשת אותך!! ועד שיש לי משהו בעל משמעות להגיד לך!@# ;__; (עזבי סאי, סאקורה בפרצוף קונאטה D:)

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifאניני

שם: חן גיל: 18 המיוחל!!! (סופסופ) באה לקון? ברורוווררר (פאקצה XP) בעד מפגש איחוד? בטחחח אם שינית ניק מה היה הקודם? ----- מסר לאומה! They said all teenagers scare the living shit out of me תמונהP: בכינו את עצמכם...לא לבעלי לב חלש סופש נעים

mikokikyo

New member
אטאשיDDDDDD:

אמג, כמה זמן לא נכנסתי לפורום TT שם: מאיו D: גיל: 14 ושבעה חודשים בדיוק D: באה לקון? לא יודעת O: בעד מפגש איחוד? כן!!!!!!!111111111 אם שינית ניק מה היה הקודם? לא שיניתיD: מסר לאומה! תהיו אופטימייםDDDDDDDDD: אה, וגם A...C...flamh.... XDDDDDDDDDD תמונהP: סופש נעים
דאייסקי מינה סאן33333333333333333333333>!!111111

mikokikyo

New member
כ"כXDDDDDDD

לכי למה שהגבתי לך בשירשור שפתחת על דברים מצחיקים וזה, יש שם ציטוט גאוני מהמופע עם אחמד (אמנם מהזיכרון, אבל זה בכל זאת לא רעXD) 3>!

למעלה