wake up!

../images/Emo15.gif אני

שם: ניצנע גיל: 15 וחצי באה לקון? מרצה בקון, אז מן כסתם כן. בעד מפגש איחוד? למה לא? הימים הטובים! אם שינית ניק מה היה הקודם? הייתי אלונית ונשארתי כזאת. מסר לאומה! "לחיות זה לא בריא, מתים מזה" תמונהP: הזילו ריר, אבל תזכרו שמי שייגע בו ימות בייסורים. הדבר הזה שייך לסיישרו.

Lust chan

New member
וואי שנים לא הייתי כאן XD../images/Emo135.gif

הגיע הזמן לשנות את זה!!1 אני מקווה >__<; (אסור לתת למקום הזה סתם למות TT!) שם: גלצ'אן גיל: עוד פחות מחודש 15 XD איזה אושר. באה לקון? ברור. אבל אתם מודעים לזה שיכול להיות שנצטרך להבריז מבצפר כדי לבוא, נכון? XD בעד מפגש איחוד? בכיף D: אני מתגעגעת למפגשי פורום 3> TT אם שינית ניק מה היה הקודם? GalaxyAngel. היו ימים XDDD מסר לאומה! הידיים של מאיו ממליטת ילדים~! (ידיי ג'וניור) וחוץ ממאיו אף אחד לא יבין את זה, אבל.. פרט שולי תמונה: ..שיהיה XD

kordilia snake

New member
'ני Oס שם:עדי גיל:16 באה לקון?לא בעד מפגש איחוד?לא אם שינית ניק מה היה הקודם?בלטריקס לסטריינג' מסר לאומה! 'ני עייפה? תמונהP: אין עיל המחשב על זה תמונות שלי :(

BlackEyedSpirit

New member
-מופיעה-../images/Emo29.gif

המתים קמים לתחייה ואני איתם~ XD שם: ברו~ גיל: עוד שלושה שבועות 16 באה לקון? כנראה בעד מפגש איחוד? למה לא אם שינית ניק מה היה הקודם? עזבו. XD מסר לאומה! אמממ... XD טוקיו הוטל FTW? [איפה הנאצה איפה XD] תמונהP: שיהיה XD מלפני איזה חודשיים-שלושה אבל אני נראית בול אותו דבר.

AsagiSama

New member
../images/Emo187.gif O:

שנה טובה!!!!!!!11111
*פקאצהפקאצהפקאצה*
שם: אור
באה לקון: לא. עונשמזדייןשלשנהבלימפגשים. >:
בעד מפגש איחוד: ברור, בתקווה שאני אצליח לשכנע את ההורים שלי להגיע אליו.
אם שינית ניק מה היה הקודם: לאזוכרת O:
מסר לאומה:אם תדברו לברזים בשפת הרובוטים, הם יעבדו! מנסיון "*אמג ברז* אני: ביפבופ באב ביפובאב יוליה: ביפביפבופבאבבובובפאב *ברז נדלק* אמג דיברנו אליו בשפת הרובוטים והוא נדלק!"
תמונה:

חחח נו בשביל הנוסטלגיה../images/Emo13.gif

שם: ליר גיל: עוד מעט 17 באה לקון? אממ... לא
בעד מפגש איחוד? יאללה למה לא אם שינית ניק מה היה הקודם? שיניתי אבל ברגע זה ממש נזכרתי בססמא הקודמת ולא יכולתי שלא להסחף בגלי הנוסטלגיה ולשנות ולו רק לכמה ימים
מסר לאומה!- בהצלחה לכל אלה שהיו בשביתה ועשכשיו משלימים שעות כמו מטורפים... (בי"ס עד 8 בערב??? WTF??) אני אתכם, הכל ייגמר בקרוב! היו חזקים! תמונהP:-

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif שנים.. פאק.

שם: הדס/מישל. גיל: 16. באה לקון? ממש לא. בעד מפגש איחוד? כן. לדעתי לא צריך לעשות מפגש איחוד בקון, יש כמה אנשים שכבר לא רואים אנימה ולא באים למפגשים שכאלה. אני בעד מינוס 4.

למעלה