WAN ורינה - אתן לא שמות לב שאתן

סולטנית

New member
WAN ורינה - אתן לא שמות לב שאתן

חסרות לכמה אנשים פה ?- שנשלח צוות חיפוש ??? השמיעו קול.

למה טוב שכך?????

במה הן מפריעות לך????????????. בלעדיהן הפורום רדום. את לא רואה שהפורורם רדום הן מאוד מאוד אבל מאוד מאוד מאוד חסרות לי ולעוד הרבה מאוד חברות וחברים

ADINA1952

New member
נכון זיוי שיחיו הקנאים

ויסבלו מהקינאה, הן חסרות, וחסרות מאוד,

שימו לב!

זהו פורום חברתי ואפשר לכתוב בו על המון דברים. אני מבקשת בכל לשון של בקשה להמנע מלהעליב גולשים אחרים
. זה לא נעים לקרוא את זה. אם לדעתכם מישהו לא חסר בפורום המנעו מלכתוב זאת. אתם יכולים להתלונן, לקטר ולכתוב ככל העולה על רוחכם רק אנא אל תעליבו. טל

ADINA1952

New member
רנה הכל בסדר?

אנחנו שמחים שחזרת אילנו, בקרוב אצל WAN מחכים לה, יום נעים

סולטנית

New member
יופי שחזרת - רק שתהיו בריאים - אני

קוראת בפורום את הבדיחות שפרסמת, תודה שאת נותנת לאחרים לעלות חיוך על הפנים ולצחוק - תודה מכל הלב.

מאקי

New member
אפשר הסבר לאנשים עובדים??

אני מעונינת לדעת מה קורה... ואיפה WAN?????????? ולמה מוחקים את זיוי...

laleniya

New member
../images/Emo2.gifאין צורך להתאמץ גם אני ../images/Emo27.gif

הלכתי ולא אחזור מי שסותמים לו את הפה ומוחקים הודעות שלו כן מחקו גם את שלי וגם את מה שכתבה זאת שעניתי לה אין לי מה לעשות איתכם שלום ולא להתראות בפורום מתכונים חברתי להתראות במתכונים הפורום הזה נראה לי בדיוק כמו בתמונה והמבינה תבין BAYYYYYY

סולטנית

New member
לטל של שחר - מאוד חבל מה שקורה פה

פנינה עזבה להיות מנהלת, סותמים לאנשים את הפה - באמת - לא יאומן, בבקשה תני לפורום לזרום בלי מחיקות בלי חסימות ואני קוראת לכולם, אם משהו מפריע לכם - אל תגיבו, תעברו הלאה, ספרו בדיחות, פרסמו דברים יפים, תמונות ומה שבא, עיזבו את הרשעים והם יעזבו לבד אם לא נתייחס אליהם. מקוה WAN תחזור כי באמת היא מביאה חיים לפורום וההפסד שלנו.

באמת חבל!

אבל כשמעליבים את מאקי או את וואן או כל חבר אחר, סליחה, אני מוחקת.

ולצורך העניין, גם אם יעליבו אותך

אני אמחק. אלא אם כן את מעדיפה שכולם יראו איך יורדים עליך... את יודעת זה קורה.... אם לא תרצי אז...."לא אסתום את הפיות" כמו שאת קוראת לזה.

למעלה