WAN ורינה - אתן לא שמות לב שאתן

סולטנית

New member
צודקת מקבלת את דבריך בברכה

וראוי להוקרה שאת שומרת על שפה נקיה בפורום ומוחקת מה שצריך. אני מקוה ש- WAN תחזור ותעשיר את עולמנו בדברים מענינים ולא נצטרך לעקוב אחרי כתביה ב''מרוקו''.

r66

New member
אנחנו מכירות אישית

אחת את השניה ועד שהגעת (מי מכיר אותך בכלל???) היה כאן נעים. אז מי כאן......"והגועל והרמה של האנשים מאחורי המחשב "

מאקי

New member
ככה

WAN גולשת בתרבות מרוקו. פנינה חסמה אותה במתכונים.. והיא חשה מאוימת בהתנהלות הקיימת.. רינה עסוקית ????????????\ ושבת שלום תודה על הדאגה והפרגון

ADINA1952

New member
מאקי שבת שלום

מדוע WAN חסומה? היא האחרונה שצריך לחסום, שבת שלום

מאקי

New member
עדינה גם אני חושבת ככה.. אבל אנו

היחידות שחושבות ?????????

מאקי

New member
מילא חסמו...

עוד אמרו לה שלא יקרה כלום אם לא תכתוב בכלל.. עכשיו מה זה אומר ?????????? שWAN מפריעה למישהו בכתיבתה בתצלומיה ומתכוניה. למה??? האמת ממש לא מענין אותי. אבל מפריע לי שהפורום מתנהל כך שהנהלת הפורמים מקבלת תמונת מצב שאיך לומר... לא ממש משקפת. אם WAN מיותרת... שיועילו ויאמרו זאת ויתכבדו לשאלה באם להותיר כאן את קנינה הרוחני או לא. אם זה לא ככה .... אז מישהו לא ממש אומר את הכל. לחבורת המלעיגים פה יש יד בכך הן בשטיפת המוח והן בלחץ... הרי לשיטתם הייתי אמורה לשבת בשקט ולראות את "חברתי" עושה לי יחסי ציבור... בכל זאת בלהט של רגע עשתה מעשה.. למה?? לאלוהי הניקים פתרונים. ורק לידיעתך עדינה.. זה בסדר שלבנאדם אחד יש כמה ניקים... יכול להיות שזה תואם לפרופיל שלו... אבל הייתי מצפה מהראש שהתואר יהלום את מעמדו שבת שלום מאקי

תפסיקי לסכסך גיברת מאקי

אין לך מהשהו אחר לעשות? דווקא בעיתון שבת יש כתבות מעניינות מאוד לכי תשכילי קצת לא יזיק לך

אז ככה-

האם את מעלה בדעתך שפנינה הייתה חוסמת מישהו סתם (בניגוד לטל של שחר שחוסמת ומוחקת לפי מצב רוחה באותו רגע)? פנינה שמקדישה את ימיה כלילותיה לטובת הזולת? מתעלמת מבעיות אישיות ומתרכזת בטובת הכלל- היא הייתה חוסמת מישהו לחינם? אלא מאי- WAN וחברתה מאקי חרגו מכללים ולכן נחסמו. שימי לב שעכשיו הן עברו לפורום מרוקו ומעבירות איתן כל מי שרק מוכן להזדנב אחריהן... פירוט תבקשי ממאקי או מWAN ולא תקבלי כנראה. אז זהו. מהיכן שאני מסתכלת אני מקווה לא לראות אותן יותר.המשך יום נעים

מאקי

New member
חמודה את כרגיל ארסית ומגעילה...

יחד עם שאר הניקים שאת וחברותיך מעלות פה ושם.. WAN חסומה אז לא כותבת ואני כותבת ... שאשאל אותך מתי ולמה??? רין איפה האצבע שלך??????????

מגעילה- אני???

נו טוב, הייתה לי מורה טובה....חחחחחחח שלא לדבר על שרשורי הארס של החסומה.חחחח בקיצור- מזימות הרשע נחשפו והאחיות נחשפו כמנסות שוב (!!!!) להדיח את ההנהלה. וגם אם הקיבוצניקית מצקצקת בלשונה לא נרתע מלאמר את האמת והחיים יפים גם לכלבים שבא יומם

כל חסרי חוט השידרה ודגי הרקק

הזדנבו אחריה. מאקי תמשיכי לחתור תחת פנינה שלא עשתה לך כלום בתקווה לתפוס את מקומה כמנהלת הפורום לדעתי לאחר שפרצופך האמיתי התגלה אף אחד לא יהיה מוכן שתהייה מנהלת פורום ולו הזותר ביותר. חתיכת מחרחרת ריב איפה שיש מריבה את מתייצבת. אז מאיפה שתסתכלי על החיים הם לא יהיו לך ממש יפים אלוהים לא הולך עם מקל ביד, יש לו סבלנות

מאקי

New member
קודם כל בהצהרה..

תקראי את מילותי... אין לי שום רצון לחתור תחת פנינה .. להיפך היא אישה מדהימה בעלת כישורים.. שנית מעולם לא רציתי לנהל את פורום מתכונים.. אלא לגלוש בו.. חבל שאת מה שבראשך הינך מיחחסת לאחרים לגבי אלוהים... אני מציעה לך.. מהכרות עם הדת שהשמרי בלשונך.. הוא לא חבר שלך.. מצד שני .. החיים שלי באמת יפים.. ולגבי המקל.. אם מצאת את מעין העלומים.. אז זכאית לפרס נובל.. תפתחי פורום לזה טוף?? אני מקווה שילדיך יש להם עוד צד.. שבת שלום דש לסמי

מאקי

New member
זה לא אני. להיפך.

אני כותבת על פנינה רק טוב מי שעושה את זה דחוף תעבירי להנהלת הפורמים. זה מעשה נבלה. כשיש לי מה לומר אני אומרת היכן שצריך וממש לא במסרים חתרניים. חבל שזה ככה.. תודה שסיפרת לי שמישהו כותב כך. זו הזדמנות פז לומר שוב.. פנינה הינה אחלה של בנאדם. הם שניהם אנשים מדהימים שיצא לנו להכיר. ואת בכלל ישהת איתם? אכלת איתם? ארחת אותם? לא נראה לי שפנינה היתה מעלה על דעתה דבר כזה. אמא של ניסים ועידית תודה שנתת לי אפשרות לומר זאת שבת שלום מאקי

r66

New member
../images/Emo24.gif תתרגעי vקשה ותתעלמי

את לא חייבת לאף אחד הסבר מי את ומה את ולא חייבת הזדמנויות. אנחנו שמכירות אותך ואת WAN יודעות את מה שנכון, אז למי את מסבירה??? אה??? למי??? לזו?! = "והגועל והרמה של האנשים מאחורי המחשב ..."

ADINA1952

New member
גברת אמא נכבדה

אני אחת מדגי הרקק אותן כינית, אני לא מתביישת לומר שעברתי לתרבות מרוקו אחרי WAN ואין לי מה להתבייש, יש הרבה מה ללמוד מהאישה הזו, ואני מציעה גם לך לעבור לשם, אולי תשכילי גם את מעט, בינתיים WNNרחוקה מכל חתרנות לתפוס מקום של מישהו, ניראה לי שמישהו מרגיש פה מאוים שבת שלום מדג רקק

מאקי

New member
עדינה.. לפני שנעשה כבר מחר

אז ליל מנוחה...חלומות פז.. ושהדגים לא יעשו לך רעש
.. שבת שלום מאקי

למעלה