WAR! FUCK THE SYSTEM

Just Adi

New member
בלעע אנשים תכתבו גם../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

מק

היום קרה לי משהו מגניב... ../images/Emo168.gif

היום בבוקר עשיתי גיוסים לחוג מדצים שאני מדריך, ועברתי בשעתיים בחמישה בתי ספר, ואז אני כזה מגיעה לבית יושב בספה בסלון, פותח 24 וככה פתאום אני שומע כזה "את כל מה שנשאר מהכח שנגמר..." (של בוטן) חחח וזה כזה היה מתאים...

ShadowiT

New member
אני פעם אחת..

סתם ניגנתי בגיטרה את בוקר טוב עולם, כל מה שנשאר, ועד העונג הבא. ואז אחרי זה שיעמם לי הלכתי לראות 24 ואחרי איזה שתי שירים היה את בוקר טוב עולם, כל מה שנשאר ועד העונג הבא, בסדר הזה.... זה היה מוזר

אני ישנתי יום אחד...

עם טלויזיה פתוחה מולי.. וכשנרדמתי הייתי לבד בבית ונכנסו בינתיים אבא שלי ואחותי ועשו רעש ואני לא הרגשתי כלום, לא התעוררתי. פתאום אני כאילו מתוך שינה שומעת את שנים חסומות.. ואז פתחתי את העיניים והיה את הקליפ של שנים חסומות.. חח התת מודע שלי אמר לי להתעורר לראות :)

jingle bell

New member
אני אני אני ../images/Emo6.gif

אני מצוננת! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן גמאני מצוננתתתת....

וגמלי היה קטע מצחיק אתמול היה לנו מבחן בספורט - מתח. תמיד אני עושה ככה, 15 שניות לכל היותר.. ואיזה בנות מהכתה שלי התאמנו על ריקוד עם השיר :All about jaz ואני כזה מחזיקה מחזיקה מחזיקה.. פתאום הם אומרים all מתחילה להחליק about כולי אדומה כבר בקושי מצליחה להחזיק ת'צמי jazzzzz... וזה מילה ארוכה כזאת, ובסוף יש כזה כמו "בום", שאומר שסיימו ת'שיר. בדיוק שהיה ת'בום הזה נפלתי על הריצפה ולא זזתי חחחח אפילו המורה צחקה

S H I L G I

New member
חח מזכיר לי../images/Emo122.gif

שהשהייתי ממש קטנה אז שיחקתי עם חברה ברביות וכתבתי משו עם עט והוא נפל לי ובשניה שהוא פגע ברצפה היה בום ואז הסתכלנו מהחלון וראינו שאיזו מכונית התנגשה שם בעמוד חשמל

S H I L G I

New member
חח מזכיר לי../images/Emo122.gif

שהשהייתי ממש קטנה אז שיחקתי עם חברה ברביות וכתבתי משו עם עט והוא נפל לי ובשניה שהוא פגע ברצפה היה בום ואז הסתכלנו מהחלון וראינו שאיזו מכונית התנגשה שם בעמוד חשמל

jamesT

New member
בחנוכה

הייתי בטיול והתעסקתי עם מישהי בלילה וביוק שמו לנו את משתוללים בכפר של שוטי הנבואה

jingle bell

New member
בגלל זה מעכשיו שרים את זה ../images/Emo6.gif

משתרללים בכפר... ואמממממ השיר הזה שאת התכוונת אליו לא היה all that jaz של הסרט שיקגו?

jingle bell

New member
דנעעעעעעע ../images/Emo6.gif

זה שיר ממש מגניבבבבבבבב יש לי את כל השירים של הסרט במחשב אם את רוצה תתחברי אליי אני אשלח לך... 201305796

jingle bell

New member
עדי עדי עדי עדי ../images/Emo6.gif

קראי את זה בקול החושני שלי (לא שאת מכירה את הקול אבל תדמייני) and all**that**jaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzz! כולל הריקוד והתנועות הנועזות חחחחחחחחחחח זה מצחיק...

חחח תודה בובה ../images/Emo110.gif

אבל גמלי יש את כל השירים... אין זה הסרט הכי ענק שראיתי נראה לי.. וזה היה קורע איך שנפלתי.. חח דרמטיות

למעלה