war4ring אינו האלטרנטיבה היחידה.

war4ring אינו האלטרנטיבה היחידה.

שחקנים נכבדים, אני גאה לבשר שכרג חזרתי מישיבה ארוכה ומפרכת, שמטרותיה היו: 1) ליצור גוף שיבטיח את המשכיות המשחקים המאורגנים בארץ, ויעלה את איכותם. 2) ליצור עונת משחקים בקייץ הקרוב. בפגישה נכחו שמוליק קרן, איילת כץ, אמיר ארד, אורן פלדמן, הדר עמר, איה שחם, דיקי, נועה דרור, ועוד רבים וטובים, וכמובן, עבדכם הנאמן. בפגישה הוחלטו שתי החלטות חשובות: 1) מונה גרעין בסיסי לגוף פעיל שיטפל בשימור מקצועיות בתחום הפקת משחקים, גוף שיתמוך ויטפח בעלי יוזמה מכל הכיוונים. 2) הגוף יבדוק את אפשרות הפעילות כצוות פעילי עקמת"י. כמו כן, לאחר פרישה של כמה גורמים לעניניהם האישיים, בפורום מצומצם יותר נשארנו לדב על העונה הקרובה. חבר´ה, לא צריך לחכות עד סוכות, ולק צריך לקפוץ על כל משחק או הזמנה. בשלוש מילים: . . . . בקייץ - יהיה חם!

Mongarele

New member
Oh My

? Was it my name or my hospitality that was forgotten ?Was it not you who left with the entire list of people who took the time to come

או, אני מצטער, אך שים לב,

הזכרתי את השמות הידועים ביותר (בתור כרטיס-ביקור של הפורום), ולא את כולם. בנוגע לארוח - אתה בהחלט צודק. הפגישה אכן היתה אצל קפטין איזנגארד (לשעבר אסגרות´).

סילבן

New member
מה זאת אומרת???

איזנגארד אינה של סרומן - שמוליק קרן? זו אינה עיר בכלל, בוודאי שבתקופת המשחק.

סארומן

New member
ירון מתכנן להיות קפטן אייזנגארד

אם יהיה משחק נוסף. מדובר במצודה (אפשרות לעיר) של אורתנק. סארומן הלבן!!!! (שיהיה שחקן בקבוצה של אייזנגארד)

סארומן

New member
כן...

תבדיל בין השליט in play לבין off play. ירון יהיה קפטין. שליט אוף פלי (ארגון וכדומה) אני אהיה השליט האין פליי (אהפוך את כל האורקים ללבנים!!!)

סילבן

New member
ואני חשבתי...

כי הקפטיינים במשחק ומחוץ לו הנם היינו הך. זוהי שיטת עבודה מעניינת, אתה ממליץ עליה? אם כן, מדוע?

יתרונות וחסרונות:

הפרדת הדמות הדומיננטית In-Play מהשחקן הדומיננטי Off-Play: יתרונות:
כאשר הדמות הדומיננטית נפגעת - הקבוצה ממשיכה לתפקד עם השחקן הדומיננטי.
לשחקן הדומיננטי יש פחות על הראש
לשחקן הדמות הדומיננטית יש יותר מקום לפתח דמות דומיננטית עמוקה חסרונות:
טעון תאום חזק בין השחקן הדומיננטי לשחקן הדמות הדומיננטית, בעוד אדם אחד יותר מתואם עם עצמו (...בדרך-כלל).
שחקן הדמות הדומיננטית מקבל הכל על מוכן וזוכה בתהילה בעוד השחקן הדומיננטי קורע את התחת עם המון לוגיסטיקה
השחקן הדומיננטי הופך להיות רס"ר שרץ אחרי כולם ובסוף שחקן הדמות הדומיננטית עושה מה שבא לו למורת רוחו של הרס"ר- או הופך להיות בובה בידיו.
השחקן הדומיננטי מחליט את מי לצרף לקבוצה ועובד בקשר ישיר עם המסטרים, בעוד שחקן הדמות הדומיננטית שאמור לנהל את קבוצת הדמויות לא תמיד יודע מה קורה בעירו.
כאשר דמותו של השחקן הדומיננטי נפגעת, חוזרים למצב ההתחלתי (שחקן דומיננמטי בדמות דומיננטית), ולא תמיד ערוכים לכך לדעתי - שני הצדדים הם שווי משקל. זה היינו הך, והבחירה היא עניין של הרכב השחקנים בקבוצה. יש קבוצות שראיתי שתפקדו טוב יותר בדרך א´, ולעומתם קבוצות שלא אפשרי תפקודן, אלא בדרך ב´. כך או כך - בהצלחה.

נימריל

New member
../images/Emo41.gifאנחה

אוי אוי נחש וזיקית חוברים יחדיו... רע ומר ליצורי האור... ...

Mongarele

New member
Sarumans Chief Bioligist

The Cameleon Snake... hmmm an interesting Idea for a mutation. Iwill have to try and create it in the dungeons

סארומן

New member
אני לבן!

והוכחתי את זה! נשארתי לבן כל המשחק! אני דורש את פרס הברווז הלבן - שהובטח לי על ידי שליט ריוונדל - הוא אלרונד!!! סארומן הלבן! וירון ואני נעשה דברים מעולים ביחד! הלבן מעולם לא היה לבן יותר עד שאני והוא התחלנו במבצע ההלבנות שלנו!!! סארומן הלבן!

Gills

New member
אם הצלחת להשאר לבן עם כל הבוץ...

אז תישאר לבן בזמן הקרוב לפחות 8*). שאלה בנאלית כלשהו- מי יהיה הקפטן של אסגרות´ במקום ירון? או שהוא הולך לפצל את עצמו? כי יש לי כמה חברים שרוצים להצטרף אבל מסרבים בתוקף להיות אלפים...

Gills

New member
תשאלי אותם, לא אותי

אני חושבת שזה קשור איכשהו לטייץ...הם דווקא יהיו אלפים לא רעים בכלל, לדעתי.

למעלה