war4ring אינו האלטרנטיבה היחידה.

elanor

New member
איך הגעת לטייץ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מי לובש טייץ??!!! אנחנו לובשים טוניקות וגלימות ודברים כאלה. אבל טייץ?!

Elven Song

We´re queer, We´re Elves Our sitht delights the nature We´re peer, and hendsom And masters of Architecture We´re bright, and brilliant We´re pure, modest and obidient We walk the forest among the fruits With our lovely hidden big third foot That is for quick injection Queers out for our protection When we walk by The warld gets high To take a gaze at our specture Size, and length and stature With Green and grey and broun and gold And other woners that are of old Oh, lovely is the forest wind For one who walks it from with-in In the secret Valey, between the hills A sacret refuge for our fills When we explore the forest curves One can only sing - We´re queer, We´re elves. We´re queer, We´re Elves Our sitht delights the nature We´re peer, and hendsom And masters of Architecture We´re bright, and brilliant We´re pure, modest and obidient

I believe you ment Archery

Your song is great, inspiring, and has real elvish charecter. But I believe you ment Archery - NOT Architecture. right?

Gills

New member
שתי מילים

לגולאס בסרט. מה לעשות, יש אנשים שחושבים שטייץ יפגמו במאצ´ואיזם שלהם איכשהו. אני לא מבינה את זה. השיר מסכם את הסיבות שלהם בצורה לא רעה. ועדיין לא ענו לי- מי הקפטן של אסגרות´?

lightningbolt

New member
הצעה

הפורום הזה הוא של האתר war4ring כפי שאני רואה כל העניין הזה מתפתח לכיוונים של עוד הרבה לארפים (או לפחות כך אני מקווה) לא כדי כבר לעשות אתר חדש שיכלול ארים בכלליות ולא רק war4ring???

הפורום

והארגון בכלל עובר כרגעים אלו תהפוכות (כמו לדוגמה שינוי הניהול והכיוון של הפורום). אני ממליצה על קצת סבלנות...

כמובן.

יש כוונה מלאה שהאתר ימלא תפקיד אינטגרלי בשביל שחקני משחקי התפקידים החיים. אולם אישית - ואשמח להתיחסויות - אני מעדיף לשמור את המותג War4Ring, ולו רק בשביל המורשת ההיסטורית של נקודת המפנה שהוא נושא בחובו. דמיינו לעצמיכם, דמויות היסטוריות שכמותכם, עוד ישאלו על זה ברבות הימים...

lightningbolt

New member
אבל בכל זאת

אנחנו מדברים בפורום של משחק שהיה כבר... זה יכול לסמל בדיוק את ההפך ממה שרצית

סארומן

New member
מארגנים וקפטנים!!!

מי שרוצה ויכול לעזור בהרמת הגוף/משחקים ספציפיים מוזמן לפנות אלינו (ראדגאסט או אלי. הדואל שלי: jobu14@backweb.com) נדרשים בעלי יכולת הן כמאסטרים והן כקפטנים. פרטים מדוייקים בזמן הקרוב. סארומן.

למעלה