webcomics

Cartman

New member
אוף טופיק אבל מעניין

חבר שלי שעשה סיור במכון ויצמן סיפר לי שכבר יש פיתוחים בנושא האנטי גראביטי. הוא אמר לי שיש כבר הובר בורד כזה, כמו בבחזרה לעתיד 2 (לא במכון ויצמן, אבל המדריך שם סיפר לו על זה). זה משהו עם אלקטרונים שדוחים אחד את השני, משהו מבולבל כזה. בקיצור, הנקודה שלי היא שעוד מאה שנה זו תהיה טכנולוגיה יום-יומית.

comicsgirl

New member
נצל"ש

אני מנצלת את השירשור כדי לבקש ממכם להסתכל על הציורים שלי ולהגיב עליהם...

Scum Bunny

New member
אנטי גרביטציה דווקא חוקרים

מסתבר שאם מעבירים זרם חשמלי בסליל ממוליך-על נוצר שדה דחייה, ואת הטכנולוגיה הזו חוקרים הן הרוסים והן האמריקאים (היה על זה מאמר ב-BBC לא מזמן).

ננסק

New member
קראתי על זה גם.

מסתבר שגילו את זה כבר לפני עשרות שנים. שכחתי את קוראים לזה... Floater? משהו כזה. והבנתי שאם מריצים על זה חיפוש אפשר למצוא כמה עשרות אתרים שמדריכים אותך איך לבנות כזה. אפשר לבנות את זה מדברים שקונים בחנות חומרי בניין.

comicsgirl

New member
אהמ...

משום מה מזכיר קצת את הפאואר ריינג´רס...
(מגה-זורדים מישהו?) בכל אופן אהבתי את הקונספט שלך, אתה אוהב דברים מוזרים, הא? תמשיך עם זה! זה טוב וזה בריא! חוץ מזה כבר מצאת עלילה לקומיקס?

BluePrint

New member
השראה

איפה אפשר למצוא רובוטים ענקיים במבנה גוף אנושי אם לא בסרטי Anime, אז אני ממליץ לך על סרטי Patlabor. אני בטוח שטוכל להעזר בהם.

ailag

New member
זה כבר נהיה עוף גדול..

לפחות עוף מהנושא המקורי.. אז הנה עוד אחד. ban the basics. הקומיק מספר על כיתת גאונים של בי"ס יסודי. עקרונית הוא קומיק יומי רגיל, עם בדיחות וסיפורים קטנים, בלי עלילות רציניות כמו בGPF. אבל הוא פשוט שבה אותי.. סגנון הציור טוב, הסיפורים חמודים. ובכלל .. פשוט תקראו. (מזמן לא קראתי אותו.. איפ! מאז היומולדת) ובגלל שלא כתבתי אתמול, וחוצמזה גם אחרים כתבו שניים.. עוד אחד, למי שאוהב קומיקסים דביליים עם דמויות לא אנושיות ומצחיקות, read melonpool.

Scum Bunny

New member
רוב הסיכויים שאתם כבר מכירים את זה.

המאטריקס. (לא, הפעם אנחנו לא מדברים על מטריצות מסדר N- חובבי אלגברה לינארית החוצה). למאטריקס יש קומיקס. עוד לפני צאת הסרט הראשון כבר התפרסמו באתר המאטריקס קומיקסים קצרים שהתרחשו בעולם המאטריקס מאת אמנים וכותבים ידועים (ניל גיימן למשל). כעת, לקראת צאת מאטריקס רילואדד, יש קומיקסים חדשים. רובם (הישנים והחדשים) לא רעים בכלל. שווה צפיה אם עוד לא יצא לכם.

למעלה