מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הטראמפיסטי הזה?
בילי ג'ואל הוא זמר אדיר, חבל שהפסיק להקליט מוזיקה חדשה (חוץ מכמה הבלחות). לא פחות חבל, שאין מהדורה מעודכנת של השיר (אם כי יש דברים שלא משתנים, דוגמת הסכסוך המזרח תיכוני או מהדורה מחודשת של המלחמה הקרה בין האמריקאים לרוסים).הולכת לצפות בגבר היחיד בעולם שאני מוכנה להאזין לו (בסופ״ש הכי יקר בשנה)
יאא תהני הפעם תגיעי בזמן אני מקווה.הולכת לצפות בגבר היחיד בעולם שאני מוכנה להאזין לו (בסופ״ש הכי יקר בשנה)
את? אובססיבית לאוברי? לעע לא שמנו לב(ובטח גם כל מיני סרטונים של אוברי כי אני לא חושבת שהבנתם עדין את גודל האובססיה שפיתחתי)
לאדעת אבל זה הסופ״ש היחיד שבן דוד שלי לא יכול להשיג לי מלון בחינם בווגאס ולמי יש כסף לשלם על מלון עכשיו?! מה אני רוטשילד?! אני אמורה לטוס לניו יורק שבוע הבא (כנראה אני אבטל כי בילי חשוב יותר מג׳וליאנה) וכלכלית זה קצת פחות מתאים…יאא תהני הפעם תגיעי בזמן אני מקווה.
למה זה הסופש כי יקר בשנה?
אתם באמת לא שמתם לב כי אני ממתנת את עצמי פה!!!את? אובססיבית לאוברי? לעע לא שמנו לב
ווי חוצפה!לאדעת אבל זה הסופ״ש היחיד שבן דוד שלי לא יכול להשיג לי מלון בחינם בווגאס
מה יש לג'וליאנה? פאנל?ולמי יש כסף לשלם על מלון עכשיו?! מה אני רוטשילד?! אני אמורה לטוס לניו יורק שבוע הבא (כנראה אני אבטל כי בילי חשוב יותר מג׳וליאנה) וכלכלית זה קצת פחות מתאים…
זה המתון שלך??????אתם באמת לא שמתם לב כי אני ממתנת את עצמי פה!!!
ראיתי 7 פעמים, מוכן לראות עוד. בכלל, אני ממעריצי האחים כהן.הביג ליבובסקי
עוד לא המשכת?להמשיך עונה 2 של Prisma
להמשיך עונה 2 של דוקטור הו
מצד אחד אני חושבת שאתה תחבב את זה, אבל מצד שני קח בחשבון שזה בוטל אחרי עונה 1, ובלי סגירה הולמת. לשיקולך.כמה דברים בנטפליקס שאני שוקל להתחיל אחד מהם:
KAOS
לא ראית עד היום או שסתם בא לך שוב?וגם אולי הסרטים
הביג ליבובסקי
בא לי גם לנסות את זה. אם אני אתחיל בקרוב מה הסיכוי שתצטרף מ-1 (לא יקרה) עד 10 (בטוח מצטרף נשבע בטום הולנד)?עוד אולי: המשרד (אוסטרליה)
מה את צריכה תרגום?? תראי!חדשות טובות: הסרט של אוברי My Old Ass שדילן חפרה עליו בחודש שעבר הגיע לאמזון.
חדשות פחות טובות: אין תרגום בעברית משומה.
אני אראה חחח אל תדאגימה את צריכה תרגום?? תראי!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.