Weekend's Watch לסופש של 22-24/08/2024 🇺🇦 🍞

Lhuna3

Well-known member
Ghosts (uk) |מאוהב| פרקים 5-6 (עדי|חזיר||שפם|)

רשימת השאיפות למתישהו:
קליידוסקופ (נטפליקס)
בלואי
המגן
דדווד
ghosts הבריטית
צפיה חוזרת: דוקטור הו העונות של דר' 10 ו-11 (אולי גם 9), ברוקלין 99, אחוזת דאונטון.

LeR@nch

Well-known member
פני הרוע (פרק סיום הסדרה), מה שתגידו, רוחות רפאים בריטניה - (1.05-1.06), המירוץ למיליון, מופע שנות ה-90 (חלק שלישי - פרקים 3-8), באפי (7.19-7.22), אנג׳ל (4.18 ואילך).

בתכנון להמשיך מתישהו עם אחיות רעות ולהתחיל את אחד הבינג׳ים הבאים: Devs, אריק, שוגון, חסרי אלוהים, שבע שניות, בעיית שלושת הגופים (המלצות עם מה להתחיל?).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה ביוטיוב?
רשימת השאיפות למתישהו:
קליידוסקופ (נטפליקס)
בלואי
המגן
דדווד
ghosts הבריטית
לאט לאט את מגיעה לכל השאיפות שלך
מה את רוצה דווקא ממני?:-D
אני כבר ראיתי את זה
וגם אורן רואה
באפי (7.19-7.22),
🥳
ככה בלי ששמנו לב הגעת לסוף של באפי. ברוך הבא לליגה. (ועכשיו ריצה מהירה ותסיים גם את אנג'ל)
ולהתחיל את אחד הבינג׳ים הבאים: Devs, אריק, שוגון, חסרי אלוהים, שבע שניות, בעיית שלושת הגופים (המלצות עם מה להתחיל?).
שוגון זה מדהים אם כי לא בינג' קל. וזה מורכב ברמה שאני מרגיש שאני צריך לעשות צפייה חוזרת כדי להבין הכל (לא עוזר שהרבה יפנים דומים זה לזה)
את אריק מאוד אהבתי.
חסרי אלוהים ראיתי לפני הרבה זמן אבל זכור לי כטוב.
עם בעיית שלושת הגופים נראה לי עדיף כבר לחכות שתסתיים הסדרה ואז לראות. זה גם לא כזה משהו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
להמשיך עם הסדרה הנורבגית Rykter (שמועות) - שתי עונות ראשונות ביוטיוב עם כתוביות באנגלית. עונה 3 יוצאת כנראה בימים אלו.
להמשיך עם עונה 5 של פארגו
עונה 3 של מופע שנות ה90

פרקים שבועיים של:
היהודים באים
טיפול לילי
(יש לי לפחות פרק אחד להשלים, אני לא בטוח אם הוא כבר האחרון או בכלל כמה פרקים אמורים להיות לסדרה)
Time Bandits (סיום העונה) (בעצם הרגע סיימתי)

אולי The Boyfriend היפנית
אולי משהו אחר שיצוץ לי חשק אליו

וספר

snirf

Active member
במהלך השבוע צפיתי ב:
|טי-וי|רוקדים עם כוכבים
|טי-וי|משחקי השף
|טי-וי|בואו לאכול איתי -
סיום עונה
|טי-וי|האמת- הסדרה של כאן, סיימתי.
|טי-וי|מי זאת- הפרק השבועי
|טי-וי|בטי המכוערת- באמזון
|נטפליקס|חתיכה ממני - סיימתי
|טי-וי|טיפול לילי- הפרק השבועי, השבוע ישודר הפרק האחרון
|נטפליקס|אמילי בפריז4- נהייתה כ"כ גרועה...ומידרדרת מעונה לעונה |חבול| יאנגר מבית אותו יוצר-הייתה הרבה יותר טובה וכייפית...לא מטופשת כמו אמילי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
pod save america ועוד פודקאסט שקשור לסנדרסון. נראה לי זה בעיקר ואולי ערוצים אחרים שמסקרים את ה-DNC או CNN.
אה, אז פודקסטים. אני מקשיב להם. כלומר לפודקסטים, לא לפודקסטים האלו.
אין לי כוח לפוליטיקה אמריקאית. גם אין לי כוח לפוליטיקה ישראלית למען האמת ולכן אני מקשיב לפודקסטים בידוריים לרוב.
אני כן חוטא בלהקשיב לראיונות עם פיט בודג'אג' (אם ככה כותבים את שמו). לא רק כי הוא הומו אלא כי הוא באמת מרגיש מרענן.

עונה טובה!
האמת שלא ראיתי את עונות 3 ו4 של פארגו. למרות שמאוד אהבתי את שתי העונות הראשונות. אבל איכשהו לא הגעתי אליהם וכל הזמן אמרתי שאני אגיע אליהם.
אבל שמעתי דברים טובים במיוחד על העונה הזאת והחלטתי פשוט לקפוץ אליה. אני מניח שעדיין אין קשר של ממש בין העונות.

keren or5

Well-known member
האמת שלא ראיתי את עונות 3 ו4 של פארגו. למרות שמאוד אהבתי את שתי העונות הראשונות. אבל איכשהו לא הגעתי אליהם וכל הזמן אמרתי שאני אגיע אליהם.
אבל שמעתי דברים טובים במיוחד על העונה הזאת והחלטתי פשוט לקפוץ אליה. אני מניח שעדיין אין קשר של ממש בין העונות.
לא, ממש אין קשר בין העונות, זאת סדרת אנתולוגיה - כל עונה זה סיפור חדש. אפילו אין ממש קשר סיפורי בין אף עונה שראיתי לסרט פארגו של האחים כהן (הסרט בו השתתף פרנק משיימלס וקיבל את המועמדות היחידה שלו לאוסקר), אבל זה קצת מרגיש לי כאילו הם פשוט כל עונה מספרים סיפור שהם בסגנון פארגו של האחים כהן (שהוא בין האהובים עלי שלהם!). נדמה לי שראיתי את שלושת העונות הראשונות ודווקא את עונה 1 נדמה לי שהכי פחות אהבתי, לפחות מהשלושה האלה אולי כי משהו בזה הרגיש לי כזה הכי דומה אבל לא טוב כמו הסרט. נדמה לי שאת עונה 3 אהבתי הכי מבין השלוש הראשונות לפחות, ואת עונה 4 אני דיי בטוחה גם שלא ראיתי, לא זוכרת מה הסיבה.

didalf

Well-known member
אני כבר ראיתי את זה
וגם אורן רואה
יש פה עוד אנשיםB-|

עונה 3 של מופע שנות ה90
לא שזה חשוב אבל אני חושבת שזה נחשב עונה 2 חלק ב'.
וטוב שהזכרת לי מתאים לי משהו דבילי מאד.

(הסרט בו השתתף פרנק משיימלס וקיבל את המועמדות היחידה שלו לאוסקר)
ראיתי את זה והיה לי כ"כ מוזררררררררררר לראות את פרנק לא פרנק. אני לא יכולה לדמיין אותו מישהו אחר חח

LeAnnDyIan

Well-known member
פוטבול (משחק פרי-סיזן אחרון לעונה)
פרינג׳ לחדר כושר.
מבוקש לחקירה לפני השינה.

וכרגע לא נראה לי שיש שום דבר אחר אבל אולי אם יקפוץ לי איזה פרומו מענין של משהו באפל.

dilly snake

Active member
אה, אז פודקסטים. אני מקשיב להם. כלומר לפודקסטים, לא לפודקסטים האלו.
אין לי כוח לפוליטיקה אמריקאית. גם אין לי כוח לפוליטיקה ישראלית למען האמת ולכן אני מקשיב לפודקסטים בידוריים לרוב.
דווקא הועידה הדמוקרטית מרגישה כמו אסקפיזם , כאילו כולם שם שמחים ומלאים תקווה ואנרגיה ויש תחושה טובה באוויר. ואז אתה נכנס לYNET או הארץ וחוטף את הדיכאון של החיים מהמצב בארץ. ואצל האמריקאים המצב הרבה יותר מעניין מאצלנו.
אני כן חוטא בלהקשיב לראיונות עם פיט בודג'אג' (אם ככה כותבים את שמו). לא רק כי הוא הומו אלא כי הוא באמת מרגיש מרענן.
אני גם מחבבת אותו.

למעלה