Weekend's Watch לסופש של 22-24/08/2024 🇺🇦 🍞

טוני החתול

Well-known member
מנהל
דווקא הועידה הדמוקרטית מרגישה כמו אסקפיזם , כאילו כולם שם שמחים ומלאים תקווה ואנרגיה ויש תחושה טובה באוויר. ואז אתה נכנס לYNET או הארץ וחוטף את הדיכאון של החיים מהמצב בארץ. ואצל האמריקאים המצב הרבה יותר מעניין מאצלנו.
נכון יש את זה עכשיו. אני קצת חווה את זה דרך כמה אנשים שאני עוקב אחריהם באינסטגרם.
באמת להתעסק בפוליטיקה אמריקאית זה דרך מעולה לאסקפיזם מהחרא שלנו. וזה גם נכון כשהמצב שם חרא, אבל עכשיו יש תחושה של משהו בעצם טוב שהולך להיות שם (אני מניח תלוי בעמדה שלך, אבל מבחינתי זה כן), אז בכלל נחמד.
ובכל זאת אני במוד כרגע שאין לי כוח לשמוע על הדברים שלהם, אחרי שבמשך שנים זה דווקא כן היה כיף לי לעקוב.

dilly snake

Active member
נכון יש את זה עכשיו. אני קצת חווה את זה דרך כמה אנשים שאני עוקב אחריהם באינסטגרם.
באמת להתעסק בפוליטיקה אמריקאית זה דרך מעולה לאסקפיזם מהחרא שלנו. וזה גם נכון כשהמצב שם חרא, אבל עכשיו יש תחושה של משהו בעצם טוב שהולך להיות שם (אני מניח תלוי בעמדה שלך, אבל מבחינתי זה כן), אז בכלל נחמד.
זה לא חדש שאני שמאלנית אז אני בעד האריס :-): והבחור הזה שהיא רצה איתו הלוואי והוא היה אבא שלי :-D.

ראיתי חלקים מהנאומים של האובמ'ז (כאילו ממה שהראו בלייט נייט ובפודקאסט) ואפילו הילארי וביל וAOC ועוד כל מיני ומשהו בהתלהבות שלהם עושה פשוט טוב בלב. וכאילו אם הם יכולים להתאחד נגד טראמפ אולי גם לנו יש יום אחד סיכוי להפטר מנתניהו.

(אלא אם הוא ייבח שוב כי האמריקאים הם עם מטומטם ואז הלך על כולנו).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טיפול לילי (יש לי לפחות פרק אחד להשלים, אני לא בטוח אם הוא כבר האחרון או בכלל כמה פרקים אמורים להיות לסדרה)
יש 10 פרקים, שבוע שעבר שודר פרק 9...השבוע תסתיים הסדרה
אוי זה ממש עצוב.
כנראה הגיוני כי באמת קווי העלילה התחילו להסגר.
אני מאוד מאוד מקווה שתהיה עונה נוספת.
היהודים באים
מסתבר שגם לזה היה פרק אחרון השבוע
|טי-וי|בטי המכוערת- באמזון
|נטפליקס|חתיכה ממני - סיימתי
עם כל הקטע שלך עם סדרות בשפה זרה חשבתי להמליץ לך על Rykter שכולו ביו-טיוב עם כתוביות באנגלית.
זה נורבגי ונעשה להטבי בשלב מאוחר יחסית.
זאת דרמת נוער עם פרקים של עשר דקות. עונות 1 ו2 הן עם 15 פרקים כל אחת והעונה השלישית יוצאת בימים האלו (כבר יצאו 3 פרקים)
|טי-וי|מי זאת- הפרק השבועי
שכחתי לציין באמת שראיתי גם את זה.
למי שמתעניין זאת תוכנית מערכונים של 4 נשים ששמן בישראל הוא מגי אזרזר ועוד שלוש.
רוב המערכונים בפרק הראשון הצחיקו אותי.
מעל כולם בשבילי היה זה:
(זה לא הולך לכיוון שחשבתי שילך בהתחלה)

snirf

Active member
עם כל הקטע שלך עם סדרות בשפה זרה חשבתי להמליץ לך על Rykter שכולו ביו-טיוב עם כתוביות באנגלית.
זה נורבגי ונעשה להטבי בשלב מאוחר יחסית.
זאת דרמת נוער עם פרקים של עשר דקות. עונות 1 ו2 הן עם 15 פרקים כל אחת והעונה השלישית יוצאת בימים האלו (כבר יצאו 3 פרקים)
איך הגעת אליה?
וגם מה כ"כ מיוחד/שווה בה? :p

טוני החתול

Well-known member
מנהל
איך הגעת אליה?
וגם מה כ"כ מיוחד/שווה בה? :p
האמת שהגעתי אליה כי דף טאמבלר שאני עוקב אחריה התחיל לפרסם גיפים ממנה ומאחורי הקלעים שלה באופן אובססיבי ככה שבהתחלה הבלגתי, אז התחלתי להתעצבן ואז נכנעתי.
וזה מישהו שאני עוקב אחריו כי הוא אוהב הרבה דברים שאני אוהב כמו Young royals, הארטסטופר וכאלו. אז אתה יכול להבין מה הכיוון שמשך אותי.
אבל באמת שזה לא כזה משהו שווה.

למעלה