מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הפיליוני הזה?

מה זה פה כולם חולים?אני בחופשת מחלה, אז אני אוכל לראות היום הכול קודם(וגם אף אחד לא יציק לי, כי אני עם חום ואנטיביוטיקה לסוסים).
דרדוויל (1X06), כישור הזמן, the pitt, שיקגו MED, לייט נייט.
סרטונים ביוטיוב על דרדוויל וכישור הזמן.
ספר מס' מהספרייה.
גם אני.מי עוד חולה?
חטאנו שלא מצאנו לך ספר חדש ונאלצת לחזור לישןספר: להמשיך קריאה שלישית של הארי פוטר. אני בערך ב-60% של ספר 1 (אבן החכמים).
זהו, שכולם מצוננים. אבל אני מיוחדת, לי יש דלקת ריאות(בפעם השנייה תוך שנה!).גם אני.
אבל בלי חום ואנטיביוטיקה.
אני בחופשת מחלה,
הממ גם את וגם ניק חולים. חשוד מאדגם אני.
אבל בלי חום ואנטיביוטיקה.
אני מספיק משועממת שאני פתוחה להמלצות לספרים ניק. יש לך משהו חמוד?חטאנו שלא מצאנו לך ספר חדש ונאלצת לחזור לישן
מה שמצחיק זה כשהייתה בעצם מגפה עולמית אני לא חושב שבשום שלב היו יותר משני אנשים בפורום חולים במקביל.הממ גם את וגם ניק חולים. חשוד מאד![]()
אני יכול לומר שאני לא ממליץ על הספר שאני קורא עכשיו. כלומר הוא לא רע (כי אז הייתי מפסיק) אבל לא שווה המלצה.אני מספיק משועממת שאני פתוחה להמלצות לספרים ניק. יש לך משהו חמוד?
וואלה. איך זה היה?טוב באופן ספונטני הלכתי למחזמר אוון הנסן היקר
כן, זה תמיד מדהים כשיש לך באמת יותר מסדרה אחת שאת רואהאז התוכניות (הכל כך מרובות) של היום ידחו למחר או מתישהו: כישור הזמן פרק שבועי והפרק האחרון של סייד קווסט.
אני אכן מאוכזבת שאין לי המלצות לספרים חדשים אבל גם אין מה להצטער כי כבר מזמן ממש בא לי לחזור להארי פוטר ודחיתי את זה רק בשביל לנסות לשכוח כמה שיותר פרטים.חטאנו שלא מצאנו לך ספר חדש ונאלצת לחזור לישן
בספר הרביעי הארי דוקר את רון עם החרב של המלך ארתור.אני אכן מאוכזבת שאין לי המלצות לספרים חדשים אבל גם אין מה להצטער כי כבר מזמן ממש בא לי לחזור להארי פוטר ודחיתי את זה רק בשביל לנסות לשכוח כמה שיותר פרטים.
זה ההוא מוויל וגרייס?אני יכול לומר שהספר הבא שאני מתכנן להתחיל הוא כנראה Time Out שכתב השחקן Sean Hayes (יחד עם מישהי שהיא כנראה באמת סופרת). וזה ספר פרוזה לא ספר אוטוביוגרפי של השחקן.
היה ממש יפה.וואלה. איך זה היה?
ראית את המקור?
ראיתי פרסומות לזה עם קטעים מאחד השירים בעברית וזה הצחיק אותי לשמוע את זה מתורגם כמו שמצחיק אותי תמיד כשאני שומע שירים של סרטי דיסני מדובבים.
כן, זה תמיד מדהים כשיש לך באמת יותר מסדרה אחת שאת רואה
כן, אני לא ממש אוהב אותו, אבל הסיפור נשמע נחמד (כלומר בפוטנציאל טראומטי, אבל אני אוהב את זה)זה ההוא מוויל וגרייס?
אני התאהבתי בכמה מהשירים מכל מיני גרסאות ביו-טיוב ואז צפיתי בבוטלג של המחזמר השלם וזה די הרס לי כי לא אהבתי את הסיפור אז לפעמים כשאני שומע את השירים עכשיו אני לא מסוגל כי אני חושב על הסיפור.היה ממש יפה.
לא ראיתי את המקור כי אומרים שהסרט גרוע וקשה לי לצפות בבוטלגים. אתה ראית? אז אני הכרתי רק שני שירים מהמקור שאני ממש אוהבת.
אז בגלל שאני לא מכירה את המקור התרגום פחות צרם לי רוב הזמן למרות שכן לפעמים זה מוזר.
אין מה לעשות בשביל לשמור על משמעות, חריזה ומשקל לפעמים התרגום צריך להיות קצת מוזר.
ומה שיפה זה ששום דבר לא יכול להרוס לך את זה כי הכרת את זה כילדה ולא הכרת את זה באנגלית לפני כן.והדיבוב של סרטי דיסני בניינטיז מושלם!
על מה זה?כן, אני לא ממש אוהב אותו, אבל הסיפור נשמע נחמד (כלומר בפוטנציאל טראומטי, אבל אני אוהב את זה)
אני יכולה להבין כי הוא נכנס לסחרור של שקרים שזה יכול לעצבן. אבל עדיין היה יפה בעיניי מאד. ומרגש. דמעתי קלות.אני התאהבתי בכמה מהשירים מכל מיני גרסאות ביו-טיוב ואז צפיתי בבוטלג של המחזמר השלם וזה די הרס לי כי לא אהבתי את הסיפור אז לפעמים כשאני שומע את השירים עכשיו אני לא מסוגל כי אני חושב על הסיפור.
עדיף לראות בלייבבכל מקרה נראה לי שעדיף לראות בוטלג באיכות גרועה מאשר הסרט בנטפליקס שבו לקחו את בן פלאט שהוא לא כל כך מבוגר וגם לא נראה כל כך מבוגר אבל גרמו לו להראות נורא. וזה כל מה שאני יודע. כלומר מעבר לכך ששמעתי שהביקורות רעות
הדיבוב של הניינטיז נהדר אובייקטיבית עם שפה יפיפיה. לך שים פלסטר.ומה שיפה זה ששום דבר לא יכול להרוס לך את זה כי הכרת את זה כילדה ולא הכרת את זה באנגלית לפני כן.
לעומת זאת אם אני אשמע את השירים האלו בעברית האוזניים שלי ידממו.
נער בתיכון יוצא מהארון זה לא מתקבל טוב. נראה לי שאמור להתרחש בשנות ה90על מה זה?
מה שאני לא אוהב בסיפור זה שנער התאבד והסיפור עוסק בנער אחר שאומנם נגרר לזה בטעות אבל מרוויח מהסיפור. וזה כזה שקר נוראי שאי אפשר באמת לצאת מזה בדרך טובה כשזה מתברר כשקר אבל גם לא הרגיש שקרה עם זה משהו. ואני ממש אהבתי והתחברתי לדמות של אוון ובסוף די שנאתי אותו ושנאתי את זה ששנאתי אותו.אני יכולה להבין כי הוא נכנס לסחרור של שקרים שזה יכול לעצבן. אבל עדיין היה יפה בעיניי מאד. ומרגש. דמעתי קלות.
אני גם לחלוטין דמעתי.דמעתי קלות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.