Weekend's Watch לסופש של 27-29/03/2025 🐘

dilly snake

Active member
אני בחופשת מחלה, אז אני אוכל לראות היום הכול קודם(וגם אף אחד לא יציק לי, כי אני עם חום ואנטיביוטיקה לסוסים).

דרדוויל (1X06), כישור הזמן, the pitt, שיקגו MED, לייט נייט.

סרטונים ביוטיוב על דרדוויל וכישור הזמן.

ספר מס' מהספרייה.

snirf

Active member
היום להמשיך כנופיית המאייה, בתקווה לסיים עונה 1 + הפרק השבועי של הלוטוס הלבן

במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|חתונה ממבט ראשון
|טי-וי|אהבה חדשה
|טי-וי|הראש
|טי-וי|Fisica O Quimica סדרה ספרדית-הפרק השבועי
|טי-וי|שבבניקים3
|טי-וי|כנופיית המאייה
|טי-וי|קופה ראשית- פרק אחרון

Lhuna3

Well-known member
אני בחופשת מחלה, אז אני אוכל לראות היום הכול קודם(וגם אף אחד לא יציק לי, כי אני עם חום ואנטיביוטיקה לסוסים).

דרדוויל (1X06), כישור הזמן, the pitt, שיקגו MED, לייט נייט.

סרטונים ביוטיוב על דרדוויל וכישור הזמן.

ספר מס' מהספרייה.
מה זה פה כולם חולים?
תרגישי טוב! |נחמה|

Lhuna3

Well-known member
תוכניותי
Side Quest - פרקים 2,3,4.
חתונמי

ספר: להמשיך קריאה שלישית של הארי פוטר. אני בערך ב-60% של ספר 1 (אבן החכמים).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
להתחיל:
The Residence

פרקים שבועיים של:
כישור הזמן
Daredevil: Born Again
(ראיתי כבר)
זהו זה
קופה ראשית (פרק סיום העונה) (ראיתי כבר)
SNL
The Conners (פרק ראשון לעונה) (ראיתי כבר)
St. Denis Medical (ראיתי כבר)
Mythic Quest (פרק סיום העונה) (ראיתי כבר)
Side Quest (סדרה חדשה של 4 פרקים) (ראיתי כבר)
Georgie & Mandy's First Marriage
Yellowjackets

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, הביג ליבובסקי, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), My Old Ass, The Guest, מופאסה, מואנה 2
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Invisible Boys, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose

ופודקסטים
וספרים - The Ghost of Buxton Manor (אני כבר ב84% בערך) ואוטוקורקט של אתגר קרת (שזה סיפורים קצרים)

LeR@nch

Well-known member
שיקגו׳ז, מסע אגדי, הצהובות, הישרדות, המירוץ למיליון, דרדוויל, ד״ר אודיסאה.
בתכנום לעשות בינג׳ על התבגרות.

didalf

Well-known member
אני בחופשת מחלה,
גם אני.
אבל בלי חום ואנטיביוטיקה.
הממ גם את וגם ניק חולים. חשוד מאד|תוהה|
אבל תרגישו טוב|חיבוק|

חטאנו שלא מצאנו לך ספר חדש ונאלצת לחזור לישן
אני מספיק משועממת שאני פתוחה להמלצות לספרים ניק. יש לך משהו חמוד?

didalf

Well-known member
טוב באופן ספונטני הלכתי למחזמר אוון הנסן היקר אז התוכניות (הכל כך מרובות) של היום ידחו למחר או מתישהו: כישור הזמן פרק שבועי והפרק האחרון של סייד קווסט.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הממ גם את וגם ניק חולים. חשוד מאד|תוהה|
מה שמצחיק זה כשהייתה בעצם מגפה עולמית אני לא חושב שבשום שלב היו יותר משני אנשים בפורום חולים במקביל.
אני מספיק משועממת שאני פתוחה להמלצות לספרים ניק. יש לך משהו חמוד?
אני יכול לומר שאני לא ממליץ על הספר שאני קורא עכשיו. כלומר הוא לא רע (כי אז הייתי מפסיק) אבל לא שווה המלצה.

אני יכול לומר שהספר הבא שאני מתכנן להתחיל הוא כנראה Time Out שכתב השחקן Sean Hayes (יחד עם מישהי שהיא כנראה באמת סופרת). וזה ספר פרוזה לא ספר אוטוביוגרפי של השחקן.

טוב באופן ספונטני הלכתי למחזמר אוון הנסן היקר
וואלה. איך זה היה?
ראית את המקור?
ראיתי פרסומות לזה עם קטעים מאחד השירים בעברית וזה הצחיק אותי לשמוע את זה מתורגם כמו שמצחיק אותי תמיד כשאני שומע שירים של סרטי דיסני מדובבים.
אז התוכניות (הכל כך מרובות) של היום ידחו למחר או מתישהו: כישור הזמן פרק שבועי והפרק האחרון של סייד קווסט.
כן, זה תמיד מדהים כשיש לך באמת יותר מסדרה אחת שאת רואה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני אכן מאוכזבת שאין לי המלצות לספרים חדשים אבל גם אין מה להצטער כי כבר מזמן ממש בא לי לחזור להארי פוטר ודחיתי את זה רק בשביל לנסות לשכוח כמה שיותר פרטים.
בספר הרביעי הארי דוקר את רון עם החרב של המלך ארתור.
בספר השישי הרמיוני מגלה שסנייפ הוא אבא שלה.
בספר השלישי דמבלדור נופל לתוך הר געש קסום.
(דרך טובה לשכוח פרטים אמיתיים היא למלא את המוח בפרטים לא אמיתיים)

didalf

Well-known member
אני יכול לומר שהספר הבא שאני מתכנן להתחיל הוא כנראה Time Out שכתב השחקן Sean Hayes (יחד עם מישהי שהיא כנראה באמת סופרת). וזה ספר פרוזה לא ספר אוטוביוגרפי של השחקן.
זה ההוא מוויל וגרייס?

וואלה. איך זה היה?
ראית את המקור?
ראיתי פרסומות לזה עם קטעים מאחד השירים בעברית וזה הצחיק אותי לשמוע את זה מתורגם כמו שמצחיק אותי תמיד כשאני שומע שירים של סרטי דיסני מדובבים.
היה ממש יפה.
לא ראיתי את המקור כי אומרים שהסרט גרוע וקשה לי לצפות בבוטלגים. אתה ראית? אז אני הכרתי רק שני שירים מהמקור שאני ממש אוהבת.
אז בגלל שאני לא מכירה את המקור התרגום פחות צרם לי רוב הזמן למרות שכן לפעמים זה מוזר.
אין מה לעשות בשביל לשמור על משמעות, חריזה ומשקל לפעמים התרגום צריך להיות קצת מוזר.
והדיבוב של סרטי דיסני בניינטיז מושלם!
כן, זה תמיד מדהים כשיש לך באמת יותר מסדרה אחת שאת רואה
:-D:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה ההוא מוויל וגרייס?
כן, אני לא ממש אוהב אותו, אבל הסיפור נשמע נחמד (כלומר בפוטנציאל טראומטי, אבל אני אוהב את זה)

היה ממש יפה.
לא ראיתי את המקור כי אומרים שהסרט גרוע וקשה לי לצפות בבוטלגים. אתה ראית? אז אני הכרתי רק שני שירים מהמקור שאני ממש אוהבת.
אז בגלל שאני לא מכירה את המקור התרגום פחות צרם לי רוב הזמן למרות שכן לפעמים זה מוזר.
אין מה לעשות בשביל לשמור על משמעות, חריזה ומשקל לפעמים התרגום צריך להיות קצת מוזר.
אני התאהבתי בכמה מהשירים מכל מיני גרסאות ביו-טיוב ואז צפיתי בבוטלג של המחזמר השלם וזה די הרס לי כי לא אהבתי את הסיפור אז לפעמים כשאני שומע את השירים עכשיו אני לא מסוגל כי אני חושב על הסיפור.
בכל מקרה נראה לי שעדיף לראות בוטלג באיכות גרועה מאשר הסרט בנטפליקס שבו לקחו את בן פלאט שהוא לא כל כך מבוגר וגם לא נראה כל כך מבוגר אבל גרמו לו להראות נורא. וזה כל מה שאני יודע. כלומר מעבר לכך ששמעתי שהביקורות רעות.

והדיבוב של סרטי דיסני בניינטיז מושלם!
ומה שיפה זה ששום דבר לא יכול להרוס לך את זה כי הכרת את זה כילדה ולא הכרת את זה באנגלית לפני כן.
לעומת זאת אם אני אשמע את השירים האלו בעברית האוזניים שלי ידממו.

didalf

Well-known member
כן, אני לא ממש אוהב אותו, אבל הסיפור נשמע נחמד (כלומר בפוטנציאל טראומטי, אבל אני אוהב את זה)
על מה זה?

אני התאהבתי בכמה מהשירים מכל מיני גרסאות ביו-טיוב ואז צפיתי בבוטלג של המחזמר השלם וזה די הרס לי כי לא אהבתי את הסיפור אז לפעמים כשאני שומע את השירים עכשיו אני לא מסוגל כי אני חושב על הסיפור.
אני יכולה להבין כי הוא נכנס לסחרור של שקרים שזה יכול לעצבן. אבל עדיין היה יפה בעיניי מאד. ומרגש. דמעתי קלות.

בכל מקרה נראה לי שעדיף לראות בוטלג באיכות גרועה מאשר הסרט בנטפליקס שבו לקחו את בן פלאט שהוא לא כל כך מבוגר וגם לא נראה כל כך מבוגר אבל גרמו לו להראות נורא. וזה כל מה שאני יודע. כלומר מעבר לכך ששמעתי שהביקורות רעות
עדיף לראות בלייב:-P:

ומה שיפה זה ששום דבר לא יכול להרוס לך את זה כי הכרת את זה כילדה ולא הכרת את זה באנגלית לפני כן.
לעומת זאת אם אני אשמע את השירים האלו בעברית האוזניים שלי ידממו.
הדיבוב של הניינטיז נהדר אובייקטיבית עם שפה יפיפיה. לך שים פלסטר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נער בתיכון יוצא מהארון זה לא מתקבל טוב. נראה לי שאמור להתרחש בשנות ה90

אני יכולה להבין כי הוא נכנס לסחרור של שקרים שזה יכול לעצבן. אבל עדיין היה יפה בעיניי מאד. ומרגש. דמעתי קלות.
מה שאני לא אוהב בסיפור זה שנער התאבד והסיפור עוסק בנער אחר שאומנם נגרר לזה בטעות אבל מרוויח מהסיפור. וזה כזה שקר נוראי שאי אפשר באמת לצאת מזה בדרך טובה כשזה מתברר כשקר אבל גם לא הרגיש שקרה עם זה משהו. ואני ממש אהבתי והתחברתי לדמות של אוון ובסוף די שנאתי אותו ושנאתי את זה ששנאתי אותו.
והיה את השיר סינסירלי מי שאהבתי והיה חמוד ומצחיק כזה ואז קלטתי שהם מדברים בשם בחור שהתאבד. ואני עוד אוהב הומור שחור, אבל זה צורם לי.
במיוחד השיר שהוא שר לאחות שזה בעצם שהוא מתחיל איתה, אבל גם משקר לה לגבי אח שלה.
לפחות השיר waving through a window והשיר you will be found עדיין טובים מבחינתי מבחינת מה שהם מעבירים.

למעלה