Well ? איפסתם או לא בסוף?

GangLandx

New member
Well ? איפסתם או לא בסוף?

שוב אין עמידה בזמנים ? Whats new? חחחחחח

GindisTeam

New member
בעיות בהבנת הנקרא?

כתבתנו שבשעה 10 הכי מוקדם, ומאד יתכן שיהיו עיכובים... השרת נפתח בשעה 10:29 לדעתי זה עמידה מעולה בזמנים, אבל נגד מישהו שרק מחפש אותנו אין לנו סיכוי, אה? :)

GangLandx

New member
זה שהעלית משהו שנראה כמו הצרות שלי

זה לא אומר שהצלחת ילד . הפונטים לא נתמכים עברית , מדינה מתחילה בכח מיליון ? חחחחחחחחחחח יש עוד 900 באגים שתבדקו אותם
אל תצהל ותתהולל , אתה חובבני -

GangLandx

New member
בנוסף כרגיל המדינות שנתתי לניצן

לא עובדות , הרי אמרת ללא ניהול הם עוברות לא ? אז הנה לך עוד באג שתתקן עוד שבוע , הבעיה שאם אתה מתקן עוד שבוע אתה נותן יתרון לאחרים על מישהו אחר .... עדיף לך להוריד את המשחק לתקן הכל ולהעלות שוב לא כחובבן .. קפיש ? ואנא ממך אל תלמד אותי על ניהול עסק או ניהול בכללי , אתה לא מגרד לי את הגרביל
אלו עצות לשיפור ...

GangLandx

New member
עוד באג שתחשוב עליו טוב טוב

חלון הזדמנויות , אתה לא יכול לתקוף , בנוסף זה מראה לך מדינה אחת מיליון מדינה אחריה 300 מיליון ואחריה מיליון ... מבין את חוסר המקצועיות ?

GangLandx

New member
אוי ואבוי לכם שהעליתם את זה ככה

הקוד פרוץ לגמרי טיפשים !

GindisTeam

New member
היי

זה שאתה כותב שיש באגים, זה לא אומר שבאמת יש, או מה שאתה כותב באמת נכון, הכל נכון לעכשיו תקין, ואותו דבר כמו השרת הקודם, למעט השינויים שהודעתי שיהיו (כח התחלתי, וכמות תורים) אין לי ספק שיהיו באגים בעתיד, זה משחק רשת, לא מכיר משחק רשת ללא בעיות או באגים, ולכן אנחנו פה לתקן. בכל מקרה, כל מה שאמרת נבדק ע"י המתכנת ושום דבר מזה לא נכון. (הפונטים כן, אבל זה היה ידוע, וטופל כבר)

GangLandx

New member
אממ תעביר מדינה מהעולם הישן נראה אותך ..

אל תקשקש ידידי

GindisTeam

New member
מה?

כל המדינות שהיו צריכות לעבור עברו, מדינות שלא היו צריכות לעבור לא עברו (וזה כולל 4 אלף כפולות)

GangLandx

New member
שום מדינה לא עברה !! כפי שרשמת ידידי

מדינות ללא ניהול יעברו , אז לא עברו חמודי . שנית , כל מדינה שאתה פותח מתחילה בכח 1 מיליון ! והנה לך פתאום נפתחה אחת בכח 5 ... אה, זה בסדר לא ? חחחחחחחחחחחחחחחח פרטי השחקן שם המדינה: Haddad מספר מדינה: 5857 השחקן מהמדינה: Saudi Arabia מין: זכר גיל: 2010 תאור המדינה שלך: מידע על יצירת קשר: דירוג: 1,005,857 כוח צבאי: 4,396,525,500 כוח תעשיה: 121,079,500 סך הכל כוח: 5,399,835,701 כמה מדינות השמיד: 0 שם הברית: תאריך הרשמה: 2011-07-12 הוסף לקטגוריה:

GangLandx

New member
כח התחלתי עומד על מיליון ולאחרים על 5 מיליארד

תבדוק טוב טוב את הנתונים שלך .... אם המתכנת שלך צריך עזרה אני פה אתן לו עצות איך לבנות משהו כמו בן אדם !

רונס

New member
רובי נשמה

לנשום.... תן 3 ימי חסד.... אחר כך תתחרע עלינו, איך אני?

nitzan456

New member
הדיח ,

אבל הוא לא יכל לעשות זאת מסיבות טכניות אחרת , מי יגייס את חן קטן ?
רובי מדיח אותי בתדירות שאני מחליף גרביים .

GangLandx

New member
ושוב למען הסר ספק ולגילוי הנאות

אני לא משחקקקקקקקקקקקקקקקקק !!! סתם בודק באגים בשביל רון חחחחחחחחחחחחח

siberwolf

New member
למה להיכנס ככה ברון?

חחחחחח ןלמה אתה ככה רוצח אותו? בסך הכל מנסה לעזור ולתקן באגים והוא בסך הכל חדש אז אני חושב שמותר לגלות סבלנות כלפיו או משהו לא?

GangLandx

New member
כשאני אומר חובבני אני מתכוון לזה !

לא מעלים משחק תוכנה או מוצר ללא QA מקיף לפני ! אתה חייב לבדוק הכל כולל הכל , זה לא שיש פה ושם בעיות זו בעיה אחת כללית אבל זה לא הפלריע לו להעלות את המשחק . היית לוקח עוד שבוע והיית יוצא רציני , עכשיו הם יוצאים טמבלים ! לא היה פה QA בשיט וככה זה נראה . חן או לא משנה מי פתחו מדינות כח 1 מיליון נכון ? פתאום ההוא יבוא ישנה את זה ל 5 מיליארד מה יעשה חן עם 1 מיליון ? זה הטימטום ! שיסגרו , יתקנו ויפתחו מחדש זה הכל

hen1xc

New member
הפעם נראה לי שרובי צודק

המשחק לא נתמך בעיברית ומה פתאום ה1M הזה מאיפה הוא צץ? אני רוצה את ה5.1B שמגיע לי חחחח מלא באגים קיצור

למעלה