Well ? איפסתם או לא בסוף?

GangLandx

New member
זה לא העניין חן

אם תקבל 5 B עכשיו אתה תהייה מאחורי כולם , בכדי לתת שיוויון לכולם הם ייאלצו לאפס שוב אחרת הם ממשיכים באותה החובבניות שלהם

hen1xc

New member
אני חושב היה עדיף

לבטל את המשחק יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא נו מה זה הרמת חובבניות הזאתי

GindisTeam

New member
איזה אינטרס ?

איזה אינטרס יש לך להגיד דברים לא נכונים? אתה באמת מאמין שאנשים יאמינו לך? או שאתה סתם מקווה שיאמינו לך? אין צורך לאפס הכל מהתחלה, בגלל שמדינה שקיבלה בטעות יותר ממיליון, היא פשוט נסגרה... ונדמה לי שכמה מהם אם לא כולם, היו שלך, ואתה בעצמך התלוננת פה שנעלמו לך מדינות בלי מלחמה, וגם לזה קראת באג :) נכון, היה חור שנתן למדינות מסויימות יותר כח, החור הזה נסגר (אולי יש עוד חוקים, נעלה עליהם) ואם וכאשר נמצא, המדינה פשוט תסגר או תתאפס, אין צורך לעצור או לאפס את כל השרת בגלל זה.

hen1xc

New member
אולי

תאפסו את המשחק כמו שצריך איפוס משמע איפוס ולא 5 K מדינות מוכנות דיי הפכתם את המשחק למגעילללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

fireforge

New member
מגעיל לך אז אל תרשם אל תכנס אבל אתה לא מסוגל

אתה חולה בראש מכור חודשים חיכית להזדמנות לפתוח מדינות חחח אל תדאג גם פה יחסלו אותך

hen1xc

New member
מי מכור

חודשים לא נגעתי בשרת הגוסס הזה מאז המלחמה כלום רק בשבוע האחרון עזרתי לשחר אף אחד לא שאל את דעתך קישטה לך מפה אתה כבר לא שולט יאלההההההההההההההההההההההההההההה ביייי

fireforge

New member
חח מבטיח לך שלגרום לאנשים לחסל אותך

אני עדיין יגרום גם בלי להכנס למשחק צפה פגיעה בGUYKOROL שלך וב XAMIRX שפתחת חחחחח כזה צפוי שזה כואב...

hen1xc

New member
זה רק שם של מדינה

כזכור לי כשלקחתי לך את השם SND אמרת שזה רק שם ושזה לא משנה כל כך עדיין יהיו מדינות אחרות שלא תהיה מודע לקיום שלהן בכלל אז תפסיק להתחנן לצומת לב יחתיכת מסכן רואים שלא חיבקו אותך בילדות...

ירחאפל

New member
אלא מדינות שעברו בכח התחלתי

כמו דשהייתה להם בהודעת איפוס גם מדינות שלך בטח עברו. נסה להכנס עם שם וסיסמא שהיו לך בשרת הקודם

GindisTeam

New member
חן

המשחק אופס, תצא מהקריזה שלך :) איפוס איפוס, לא סתם כל המדינות אופסו לגמרי, ונפתחו מחדש בכח מיליון ו250 תורים, זהו. לא מבין מה הבעיה ואיפה התלונה שלך?

hen1xc

New member
התלונה היא

שאני באתי במטרה לפתוח מדינות עם מספר התחלתי של 1000 ואילך פתאום אני מגלה שלא סופרים אותי חשבתי איפוס משמע איפוס יש אחרים שמקבלים הכל על מגש של כסף למה אני צריך לפתוח מדינות עכשיו כדי להשלים פערים? ולמה מתחילים עם 1M ולא עם 5B מזה זה עכשיו עכשיו הנוחות לשחקנים? קיצור מלא פאשלות שלכם

fireforge

New member
מה לעשות שחוסלת בעולם הישן ולא נשארה לך מדינה

אחת שיעבירו לך מה לעשות שמעולם לא לקחת היכל ואין לך תומך מה לעשות שאתה בכיין מה לעשות שאתה נעל כפכף עץ סנדל מה לעשות שאחרים יודעים לשחק ולכן הם מקבלים הכל על מגש של כסף תתמודד !

GangLandx

New member
לא שלי חמודי .. אלו לא באגים חמוד

זה פשוט ביזיון בתור נותן שירות להעלות משהו כזה . איזה QA עשית ? אגיד לך .. לא עשית . זו החובבניות שדיברתי עליה , סגרת מדינות פתחת מדינות שינית בלה בלה בלה זו לא צורת ניהול ידידי , זו בושה לך
אין לי אינטרס לומר משהו לא נכון כל מה שאמרתי מבוסס ואומת על ידך פשושון , בוא תראה לי פעם אחת שאמרת שלא כל המדינות ללא ניהול לא עוברות , להיפך , אמרת שכלללל המדינות ללא יוצא מן הכלל שללא תומך אבל ללא ניהול כן עוברות ! זה עוד שקר גס מיני רבים , מבחינתך זה בסדר מבחינתי זה טימטום !

Yogev1982

New member
רובי די תנשום עמוק חחחחח מה אכפת לך

תן לחן אמיר ושאר המובסים שרוצים להרים את המורל מחדש לריב עם עצמם שם ועם הבאגים או לא באגים

GangLandx

New member
יש לי בעיה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא מסוגל לראות התנהלות כזו , מצטער ! גם שאני לא משחק יש גבול לטימטום !!! לא מעלים משהו לפני שנבדקקקקקקקקקקקקקקקקק ! זה הבסיס , בסיס בכל תחום שכזה !!! לא היה פה שום QA ... יודע איך הם מתנהלים ? ככה : " יאללה בוא נעלה את המשחק ואם יהיו בעיות נתקן באמצע .." שים לב , עזוב שמחקו מדינות שפתחו .. הם מחקו ללא לומר מילה ! הבן אדם ישב ופתח והם מחקו ... שייתביישו ! זבל של ניהול חרא של מפתח , אפס QA ... הרסו כל חלקה טובה פה !

GangLandx

New member
תגיד לי אתה אמיר

אני לא צודק ? עזוב את היריבות או חוסר ההסכמה או כאילו הזילזול ביננו , אני צודק ואתה יודע את זה

hen1xc

New member
עזוב את אמיר

יש משהו במה שאתה אומר בהחלט אתה צודק זה עניין של מקצועיות סך הכל אנחנו זה שקונים מהם את התומכים אז שיתנו שירות כמו שצריך

למעלה