what is ur darkest fear?

laughter19

New member
what is ur darkest fear?

that some1 will find out my darkest fear אנחנו לא באמת פוחדים בעצם מכלום
ממה כבר אפשר לפחד? מהמוות?? אתה לא יודע אפילו מה זה אז איך אתה יכול לפחד ממשהו שאינך יודע? הרי אין שום דבר שאתה יכול לצפות אליו ממנו אתה אולי תפחד עכשיו גם אני נזכר בהודעה שמשיהו פעם השאיר ששלושת הסוכנים מיצגים שלושה פחדים (נדמה לי הפחד מבדידות מהמוות ומאד משהו) וברגע שתסלקו את הפחד מהמוות (סמית´) שני האחרים יעלמו
אני נורא אהבתי את הרעיון הזה רק חבל שאני לא זוכר מה היה הפחד השלישי

עם פחד מתמודדים!

כמוני, גם בדרכים מוזרות
(לא מומלץ לשאול). ובאמת- לפי מה שאנחנו חושבים- המוות הוא חיובי (לא התאבדות כמובן), פעם היתה כתבה על אמא שהבן שלה נהרג במלחמה והיא ציינה משהו כ"כ נכון- היא אמרה שהיא לא כ"כ עצובה, כי נכון שהבן שלה מת ומשאיר חלל ריק מסוים, אבל הוא מאושר! (לפחות כך אנו רוצים להאמין- שהאדם שאנחנו אוהבים נמצא בגן עדן) ומה יותר טוב מלהיות בגן עדן? הרי לשם אנו שואפים! אז למען השמחה של הנשמה שלו- אנו צריכים להיות שמחים! מאז- לקחתי לעצמי את הקטע הזה כמחשבה חיובית על מוות. ד"א- היהדות אומרת שאסור להתאבל על בן אדם כ"כ הרבה זמן אחרת הוא בייסורים, אבל לא כדאי שנרחיב על זה כי זה בתורת הקבלה ואני בכלל לא בקיאה בזה (אמרו לי את זה כשסבא וסבתא שלי נפטרו). ועוד משהו- מוות הוא סיום מעגל החיים, מה יותר טוב מהתחלה של מעגל חדש??

IC4

New member
מהם דרכיך המוזרות?

אם את חושבת שאת יכולה לשמור את עצמך מפני שאר הפורום שמעונין לדעת , את בפורום הלא נכון

נראה לי שיש מסר חבוי מאחורי דבריכם.

אבל משום מה אני לא מוצאת אותו
, אז אולי אין?
והשיטה שלי מצחיקולה והיא יותר תחושת בטן, לא נראה לי שיותר יעניין אתכם

מחיית השפה העברית ../images/Emo8.gif

אני מתעקשת על המילה הזו, מאז שגיליתי אותה כשלמדתי לבגרות בלשון (מה זה
).

Master Boo

New member
הממ...

"איך אתה יכול לפחד ממשהו שאינך יודע"
אתה מפחד בגלל שאתה לא יודע
האי-ידיעה היא גורם פחד גדול מאד (אם לא הגודל ביותר) אצל כולם!

IC4

New member
אבל זה בדיוק מה שאני אומר, בו!

<BOO! אהההה! איזה פחד! אהההה!> הרי אתה אף פעם לא יכול לדעת אז אם אתה מפחד מזה שאתה יודע שאתה לא יודע, אתה בעצם מפחד ממשהו חסר חשיבות אתה סתם פחדן
לעומת פחדן עם טעם מסוים בפחד (לשמור על עצמך) אני מפחד שמטוס ייפול לי על הבית אני מפחד לתת את הכסף שלי לבנק ואז ישדדו אותו אני מפחד להפגש עם מישהו שאני מכיר דרך האינטרנט כי הוא יכול להיות רוצח אתה בעצם בוחר לחיות את כל החיים שלך בפחד, אז באותה מידה אתה כבר מת כי אתה מפחד לחיות. מה שמאיר על הנקודה שגם אין לפחד מנקודת המוות עצמה אתה לא יכול לפחד ממשהו שאתה לא יודע שאתה יכול לפחד ממנו

למעלה