what is ur darkest fear?

Master Boo

New member
../images/Emo4.gif

האמת, איבדתי אותך אחרי ה"...אתה מפחד מזה שאתה יודע שאתה לא יודע"... ננסה לקרוא שוב, אולי יצא מזה משהו...

התמודד עם פחדיך!

עמוד מול הודעתו של איתי, קרא עליה תיגר והתמודד! כך תוכל לנצחה! אוי, אני משועממת ולא מבינה איך ולאן ברחתם בפתאומי פתאומיות
(אז מה אם זה היה לפני שעתיםם כמעט, אני עדיין תוהה)
מה עובר עליי???

3 הפחדים הם:

הפחד מבדידות, הפחד מהמוות והפחד מגבהים!
טוב, ועכשיו ברצינות- אני מאוד מסכים עם מי שאמר ש"הלא ידוע" מפחיד, עצם התחושה של חוסר שליטה, חוסר מודעות, חוסר השפעה וכח וכו´, נורא מפחיד. לדוגמא- הפחד מהאל/מהכח העליון שקיים אצל חלק נרחב מהעולם, נובע מהפחד מהלא נודע, כמו גם הפחד מהגיהנום, מהמלחמות, וממה שהערס והחברים שלו יעשו לך כי זיינת את חברה שלו....

שכחת פחד מחושך

ואפשר להתגבר על כל הפחדים אם מבינים אותם, מתמודדים איתם ומקבלים את התוצאות האשלייתיות.

דפנה10

New member
אני מסכימה,חלקית

לפעמים,שאתה מבין את הפחד שלך אתה מגלה שהוא באמת נורא.לדוגמא:לפני איזה חצי שנה היה לי מבחן בחשבון,ידעתי בדיוק מה עומד להיות בו,ואלה היו בדיוק הנושאים שלא שלטתי בהם,אני מניחה שאם לא היייתי יודעת מה הולך להיות במבחן הייתי פוחדת לא פחות,אבל לפחות הייתי יכולה לקוות לטוב.(זו דוגמא טיפשית,אני יודע,פשוט אין לי דוגמא אחרת בראש) או במילים אחרות,כל עוד אתה לא מבין לגמרי את הפחד שלך,יש סיכוי שהוא לא יהיה נורא.

לזה התכוונתי!

אנחנו בעצם מפחדים מדבר לא ידוע! לכן כאשר עושים את הפעולות שהזכרתי למעלה- הפחד בורח (למרות שהוא יכול להיות מוצדק, אמיתי וממשי, ולא כאן המקום לדוגמאות
)

דנה^^

New member
אבל-

ואני אתן בדיוק את הדוגמא של המבחן שלך- ברגע שידעת אילו נושאים יהיו בו, יכלת לדעת שהנה, עכשיו את יושבת ולומדת אותם כדי להבין אותם ולהצליח. דרך אגב- תמיד כשמפחדים ממשהו תחשבו מה יקרה במקרה הכי גרוע, תחשבו אם זה באמת מפחיד אתכם? למשל הדוגמא עם המבחן- מה יקרה הכי גרוע? תיכשלי? אפילו תוציאי 0? אז מה? מה זה אומר עלייך? שאת לא יודעת את החומר? ואותה ידיעה מחדשת לך משהו? אז למה פתאום זה נראה כל כך מפחיד? סתם עוד דרך להסתכל על זה :)

Master Boo

New member
הא!

קודם כל זה אני, זה לא "מישהו"!
ואני לא אמרתי שהוא מפחיד- אמרתי שאצל רוב האנשים הלא נודע הוא הגורם הראשי לפחד... אני למשל מאד אוהב אותו! אני מעדיף לחיות איתו ולא עם הנודע! כי, כמו שאתם יודעים, הסקרנות הרגה את ה
... והסקרנות היא הרי הצורך להפוך את הלא נודע לנודע... מסקנה- אל תפחדו מהלא נודע- embrace it! (או שתגמרו כמו החתול-
)

twigy

New member
ובקשר לפחדים בכלל

אנו מכנים כ-"פחד" את אותה התחושה שבה העצבים שלנו מאוטטים לנו שאנו עלולים להיפגע, או כשהקיום שלנו מוטל בספק.

אננדה

New member
הפחד השלישי...

הוא הפחד משיגעון.. כאשר הראשון (סמית´) הוא אכן - הפחד להיות לבד ושמתוכו נובעים כל השאר.. כשאר השניים הבאים ה´מרכזיים´/נפוצים הם: פחד מהמוות והפחד משיגעון כאשר שניהם בעצם מהווים איבוד שליטה מסוים (כך גם יתר הפוביות, גבהים, מקומות סגורים, חיות, אנשים, ירקות...) כך גם המוות (איבוד שליטה) ושיגעון (איבוד שליטה #2 ). ואם תשימו לב לפרט קטנטן... כשניאו ניצח את סמית´ - שני האחרים ברחו...

לי לא אכפת להיות משוגעת...

אבל להיות משוגע - וואיי..זה כבר סיפור אחר!! באמת מפחיד..creepy.. טוב..עכשיו ברצינות... אני מפחדת מזה שכל שאר אנשי העולם יהפכו למשוגעים ואני יהיה השפויה היחידה (מה שסביר להניח שיקרה ברגע שאני יהפוך למשוגעת..תחשבו על זה..מאחורי מה שאני אומרת באמת יש פוטנציאל למשהו גאוני...כן כן כן!!)
צפו גם בפרק הבא בסידרת "הקופיף האכזרי" בהוצאת "מי, אני?!"

IC4

New member
אני בעבר הנחתי שזה כבר ככה ../images/Emo13.gif

תגידו אנשים אני היחיד פה שמבין משהו? כי אני מבין אותכם אבל אתם לא מבינים אותי אז איך זה יכול להיות שאני טועה? אתם לא יודעים שום דבר שאני לא יודע ואני יודע משהו שאתם לא יודעים

לא מותק לא...

אתה פשוט מטומטם...אני מניחה שזה זה! (בואנה...באתי לכאן רק אתמול וכבר אני מרגישה כמו בבית!!) *ולא...אני לא מרוקאית!!*

למעלה