אומנם הוא בן אבל.. הוא כל כך יפה
ד דניאל 6 6 6 New member 6/9/05 #43 מסכימה ב 100% ../images/Emo99.gif אוו ג'אק תעשה לי ילד או דלעת או משהו...
B BlackHeart New member 6/9/05 #34 חיחי...נצל''ש. היה לי משעמם...>>> [יש עוד תמונות יותר מפורטות תגידו אם אתן רוצות לראות]
B BlackHeart New member 6/9/05 #40 אמממ... נעליים.. [יצא חרא ולא ברור בגלל המצלמה] ויש עוד ציור שציירתי שהמצלמה לא נותנת לצלם בכלל O_O
B BlackHeart New member 6/9/05 #41 החלטתי לוותר על הפנים :/ ]= נראה אולי מחר היא תיתן לי לצלם ת'ציור השני.
S screwless New member 6/9/05 #38 הייתי מת להתלבש ככה בעיקרון חברים שלי אומרים לי שיש לי את תווי הפנים שלו, אבל לא יודע כמה להאמין להם.
הייתי מת להתלבש ככה בעיקרון חברים שלי אומרים לי שיש לי את תווי הפנים שלו, אבל לא יודע כמה להאמין להם.
S screwless New member 6/9/05 #39 אה כן... שכחתי לאמר מי זה... זה פיטר באליש מהספר שיר של אש וקרח. הציור שייך לאיזשהו אמן מדהים שמצייר את כל הדמויות משם. רת הדמות עצמה אני לא ממש אוהב, אבל את הציור שלה כן...
אה כן... שכחתי לאמר מי זה... זה פיטר באליש מהספר שיר של אש וקרח. הציור שייך לאיזשהו אמן מדהים שמצייר את כל הדמויות משם. רת הדמות עצמה אני לא ממש אוהב, אבל את הציור שלה כן...
B Blade Of Fire New member 6/9/05 #42 מצאתי את התמונה סופסוף התמונה נקראת "הערפד הראשון"... (כמובן-לא שלי)
F fast food New member 6/9/05 #49 התמונות של הלו קיטי ממש מגניבות, יש עוד דמויות קארטונס' שעשו אותן גותיות?