When Fates Collide

הפוטנציאל של הפרק .

קודם כל כצפוי , ניף עשית את זה שוב הוציאה לי את המילים מהפה . ואלעד אתה פשוט רומנטיקן חסר תקנה , מוכן להיתפשר על מגרעות רק בשביל לראות את זינה רטובה על הצלב נאנחת ומכריזה בהצעות אהבה . לדעתי צריך לקחת את הפרק כדוגמא מושלמת לביזבוז , קודם כל זינה וקיסר איפה התשוקה והתאווה של זינה לכוח , איפה הקרות וחוסר הפשרנות של קיסר. הכל הולך לאיבוד בתוך רגשות של תשוקה , המפגש בין זינה לגבריאל מעורר רחמים , האהבה האין סופית מעוותת את תפיסת העולם של זינה , וגורמת לה להינות מהצירה המוזרה (אני מעדיף לא להשתמש במילה אחרת ) של גבריאל. ואלטי שמופיע בלי שום קשר , שמישהו כבר יגיד לי למה היא שם ?! . מה לה ולקיסר , הוא הרי בכלל לא מכיר אותה , זינה לא סומכת עליה אז מה פתאום הכוהנת הקיסרית של רומא , כמה התאכזבתי אכן ציפיתי מקיסר לעלות על סין ולתקוף אותה , ציפיתי לראות מפגש בין שתי הדמויות (מלבד זינה) , המגוונות והחזקות בסידרה , קיסר קר הרוח וחסר הרחמים אל מול לאו-מה , האישה המאוזנת ורבת העוצמה המנהיגה את סין . במקום זה הם רק הורגים את השגרירים , ומחליטים לשחררר את זינה מיסורייה על ידי מתן כוח לאלטי , לראות את מעבר לגורל ולהביט אל העולם כפי שהוא באמת (כוח מרשים אפילו לאל , שלא לדבר על כוהנת מוטרפת) . אז במקום מסע הארה לסין , מופע מרשים של שתיים מהצבאות המרשימים ביותר על פני כדור הארץ זה מול זה. אנו זוכים לסיפור אהבה ( עוד אחד) , שמוחץ את הגורל . העולם מתפוצץ וזינה וגבריאל רוכבות אל השקיעה , ואני שואל אתכם מעריצי זינה יקרים לא הייתם מוכנים להקריב את הסצינה המוכרת כל כך , של רגשות בין זינה לגבריאל , בשביל לקבל קצת יותר מתח , קרבות תככים בין קיסר ללאו-מה . ומה קרה לג´וקסר איזו אומללות , מסכן , מה קרה לו חייל בצבאו של קיסר עשו אבל לשחקן מצויין לא מגיעה לו . היה עדיף שהיה מספק בידור כג´וקסר הישן והטוב בדרך המושלגת לסין . ולי אישית לא היה מפריע לראות פרק אחד בלי , גבריאל המשוררת החלשה שגורמת לזינה לרעות בכל הגוף , נמאס מרמיזות וממבטים . רוצים לראות את זינה מפוצצת לקיסר את הצורה - קונג-פו סטייל.

OrphanOfWar

New member
הסצינה האחרונה והכאילו לא רגשית

אמורה לדעתי לסמל בצורה מאד בולטת את החזרה לשגרה, שלמרות שהיא "משעממת" הן מברכות עליה עכשיו בשל הידיעה שהגורל שלהן היה יכול להיות שונה לחלוטין. זה גם סוג של השלמה עם "הגורל", לכן לדעתי ראינו סוג של שלווה (השלמה) נסוכה על פניהם. מה שכן, אני בטוחה שבלילה זינה חיבקה את גביראל חזק-חזק, כדי לא לאבד אותה שוב

gabrielle

New member
אין לי מילים לתאר... ../images/Emo24.gif

כמה שאתה צודק! אחת הביקורות הטובות ביותר שקראתי... עזרת לי להבין דברים שלא חשבתי עליהם שראיתי את הפרק וכאלה צמרמורות מביקורת לא היו לי בחיים כל הכבוד לך אלעד! זה היה נפלא.. והתמונה כמובן.. צריך להסביר?

THANATOS

New member
בהחלט פרק מקסים

סוף סוף פרק שאני יכול להגיב עליו. אני יושב בשקט כבר כמה ימים ולא מגיב על הפרקים המשודרים כי חבל לי לבזבז זמן בתגובה עליהם... בכל אופן, הפרק היה מצויין הן מבחינת הרעיון של "באש ובמים" (ובעולמות אחרים) זינה וגבריאל תמיד ישארו ביחד. הפרק הזה ממש קרא את המחשבות שלי לגבי הקשר בין זינה וגבי, כי לדעתי שתיהן הן כמו שני הצדדים המנוגדים של המגנט (פנימיות וחיצוניות) ולכן תמיד ימשכו אחת לשניה, אפילו אם שתיהן יהיו במעמדות שונים או במקומות שונים. דבר נוסף שהפרק מראה הוא את התחושה שלי לגבי מהות הקשר שלהן: אני לא סאבר ולא שיפר ולא בטיח, אני פשוט מאמין ששתיהן הן נשים שנמשכות אחת לשניה בגלל קשר פנימי חזק (מה שקורה בינהן בלילה אני משאיר לחלומות) ונשארות ביחד בגלל המאורועות והחוויות שהן עוברות ביחד (ולחוד). אם יעשו עונה שביעית(HO PLS,HO PLS,HO PLS), אני מקווה שהפרקים יהיו ברמה הזו... או בסגנון LLHOF... (_______MORT

LLRO

New member
איזה פרק!!! פשוט.... וואו

איזה פרק מדהים!! חוץ מהפרק האחרון זה הפרק הכי חזק בעונה. ללא ספק אחד החזקים שהיו ב"זינה" אי פעם הוא כל כך מדהים! 1. קיסר "נזכר" בעברו עם זינה ובבגידה (שהייתה באחד הפרקים האהובים עלי) ומחליט לשנות את ההיסטוריה. הבנתי שמשהו הולך לקרות אבל לא ציפיתי לזה... 2. הכניסה של זינה לארמון, כל כך מרשימה!! עם מבט שרק זינה יכולה לתת היא נכנסת בשער, דוהרת לעבר קיסר ומורידה את הקסדה (והיא כל כך יפה!!!) 2. השליחים של לאו מה (זכר!?!? כבר מזמן אמרתי שצריכים מתרגם שמכיר את העלילה) אלטי הורגת אותם (היא כל כך... רעה!! ויפה) ולקיסר יש מבט מאוד מרוצה, מאלטי ובעיקר מעצמו. 3. ההצגה. אני כל כך מבינה את קיסר, גם אני הייתי נרדמת. אבל זינה נהנת... מה שמדגיש את העובדה שהעולם הזה שונה, זינה באמת נהנת ממחזה כל שהוא, ועוד מחזה של גבריאל... 4.האפטר פרטי. זינה כל כך יפה!!!!!!! וגם גבריאל נראת לא רע. והן מדברות כמו שתי נשים תרבותיות על מחזה. ואז אלטי חייבת להרוס הכל ולהחדיר לקיסר טיפות קטנות של רעל. 5. לזינה אין כוח לקיסר והיא הולכת למרפסת לשאוף קצת אוויר ובמרפסת ממול נמצאת מי אם לא גבריאל. לזינה ברור שהיא מכירה אותה והן מחליפות מבטים מאוד מבויישים ואז שוב אלטי הורסת את הכל ותופסת את זינה על חם כשהיא מביטה בגבריאל במבט מאוהב. את המשפט: "זה גם חדר השינה של קיסר" אפשר לפרש בצורות רבות, אני אישית חושבת שאלטי מנסה להוריד לזינה את הביטחון העצמי והיא באמת מצליחה לגרום לזינה להרהר רגע מה משמעות המשפט ואז אלטי תופסת אותה נותנת לה הצצה קטנה לעולם אחר... ואז קרה משהו שלעולם לא חשבתי שאראה, קיסר מציל את זינה!!! מה שמעלה את השאלה איך הוא ידע? אף אחת מהן לא צעקה והוא בטח לא נכנס במקרה כי ברוטוס היה איתו (אלא אם לקיסר וברוטוס יש סוד...
) גבריאל יוצאת שוב למרפסת ורואה את זינה וקיסר ביחד, יש לה מבט שאי אפשר לפרש אותו אחרת, היא מאוכזבת. 6. אלטי נכנסת לכלא ואחריה נכנסת גם גבריאל כשותפה לפשע. ברגע שזינה שומעת על כך היא יודעת שזה לא נכון. היא הוכת לכלא כדי לפגוש את גבריאל. והשומר הוא... ג´וקסר!!! כמה שהתגעגעתי אליו... זינה נכנסת לתא ומבקשת מכל השומרים לעזוב. ואז בדיוק אותה סצינה מהעבר, לגבריאל יש את אותם הבגדים, את אותה התספורת ואותם משפטים. הדבר היחיד ששונה הוא שהפעם גבריאל הולך לצליבה לבד. 7. גבריאל כבר קשורה...כבר שמו לה קרשים על היד... המסמר כבר עומד על היד... הפטיש מונף... וזינה מצילה את המצב. זינה שקיבלה מאלטי עוד הצצה אל העולם האחר באה להגיד לקיסר שהוא לא היחידי, גם היא זוכרת, גם היא יודעת והיא יודעת השוא בגד בה. היא נותנת הוראה לשחרר את גבריאל ולתת לה סוס כדי שתחזור לחיים השלווים שלה בכרם ליד הים. 8. יש רק בעיה קטנה אחת, בתמורה להצצה שאלטי נתנה לזינה זינה הבטיחה לשחרר אותה, אלטי באה לקיסר והוא פוקד עליה למצוא את גביאל ולהרוג אותה, הוא לא מוכן להסתכן שזינה תבין מי היא והעולם יחזור להיות בדיוק כמו שהיה. אלטי יוצאת בעקבות גבריאל ומשיגה אותה. כדי לחזק את כוחותיה היא תופסת את את גבריאל בצוואר וגם לגבריאל יש פלאשבקים לעולם שהיה לפני שקיסר שינה אותו. עכשיו גם זינה וגם גבריאל יודעות מי הן ומה קרה. זינה מגיעה ושוב מצילה את גבריאל ממוות, היא נלחמת באלטי עד שקיסר מגיע עם חיילים. היא נקשרת לסוס ומובלת לכלא, מובסת.. (בקשר לגרירה של זינה מאחורי הסוס, איב כבר עשתה לה את זה בתור ליוויה וזינה הצליחה להשתחרר, הפעם היא אפילו לא ניסתה...) 9. ג´וקסר מכניס את גבריאל לתא של זינה ושתיהן יודעות שהולכים לצלוב את זינה. בנתיים קיסר ממנה את אלטי להיות הקיסרית החדשה שלו אבל ברוטוס לא אוהב את זה, הוא אומנם מפחד להגיד משהו אבל הוא גם לא מרוצה מההחלטה לצלוב את זינה. אבל מסתבר שזה לא משנה מה הוא אומר או לא אומר כי קיסר הורג אותו בכל מקרה. 10. הפעם זאת זינה על הצלב... היא קשורה... במסמרים עומדים על הידיים... הפטיש מונף... לקיסר כל כך לא איכפת מזינה שהוא אפילו לא נשאר לצליבה, ההצעה של אלטי הרבה יותר מפתה, הם הולכים לחדר השינה ותוך כדי אהמ אהמ... העסקים הפרטיים שלהם אהמ אהמ אלטי רוצחת אותו וצעקות הכאב שלו מתמזגות עם צעקותיה של זינה שנצלבת באותו רגע. 11. גבריאל דוהרת כדי לשנות שוב את הגורל, היא יודעת שהעולם יחרב אם היא תשרוף את הנול אבל היא חייבת למצוא דרך להציל את זינה. גבריאל שורפת את הנול ואני לרגע חושבת שבטעות לחצתי על השלט והעברתי לארמגדון. 12. יער... ערפל... גבריאל לבד ואז זינה באה, היא מעלה את גבריאל על ארגו והן חוזרות לשיגרה, לפחות על כמה שאפשר בהתחשב במה שהן עברו.

הפרק של אתמול

NIFF , כבר המון זמן לא הייתי כאן ומאד עניין אותי מה חשבו החברה על "FATES" אז ככה, הטעם שלך ושלי מאד מאד שונה בהקשר לסדרה אבל אין ספק שלקרוא את הביקורות שלך זה דבר בהחלט משעשע- את כותבת נפלא.הצחקת אותי לחלוטין :)) אלאד- אני תמיד אתחבר יותר לביקורות הרומנטיות שלך ביי

ברודי

New member
מה שנכון נכון

הביקורת של ניפ הייתה מעולה!!! גם עזר לי קצת להבין כי אישית הייתי מבולבלת לחלוטין בהתחלה.. הם דיברו כל הזמן על "עולם אחר" אבל זה לא היה עולם אחר זה היה אותו עולם רק שהזמן חזר אחורה ושינו את מה שהיה צריך לקרות וככה הכל השתנה לפי דעתי זה טיפשי שאלטי הראתה לזינה וגבי את ה-"עתיד" כי למעשה זה לא קטעים מעולם אחר זה העתיד נטו. ושגבי שרפה את הנול... התחלתי לצעוק עליה כמו משוגעת כי חשבתי שכל העולם יתפרק ברגע שהיא תעשה את זה ולא ישארו עוד בני אדם ונחזור לתקופת הדינוזאורים או משהוא. כי היא לא שרפה את זה ב*עולם אחר* זה אותו עולם רק ששינו את העבר... הסבר, בבקשה....

גורלות מתנגשים -הגרסה שלי .

אנשים - לקח לי די הרבה זמן לעשות את התמונה הזו . תגידו מה אתם חושבים.

*neta*

New member
יפה ../images/Emo13.gif ../images/Emo70.gif

רק למה הקיסר כזה קטן?

danlian

New member
לכל מי שאהב את Fates Collide...

מצאתי music video שמוקדש לפרק . השיר הוא No Matter What של Boyzone בהתחלה יש כמה קטעים מהפרק ואחר כך מתחיל השיר ואני חייבת להגיד שזה אחד מהוידאו קליפים הכי יפים לדעתי . אחרי שלוחצים על הלינק ללחוץ Enter אחר כך Music Videos אחר כך DevenK וזה וידאו מספר 36

למעלה