who wanted binders?

DarlingAdam

New member
who wanted binders?

מהממת, נשמה - אני מתכוון לניקים, דרך אגב - מצאתי משהו בנוגע למשטחי-חזה.

DarlingAdam

New member
binding

היא האמנות היקרה מפז של איך לגרום לציצים להיראות כמו חזה גברי שטוח. ו- binders הם האצמעים הרבים מספור שמאפשרים אותה.

palsox

New member
אוי... כל כך מוכר...

מה לעשות??? כנראה שיש כאלה שפשוט נדונו לצרות בקטע הזה... לעזאזל , אין לי ספק שיש מספיק בנות שהיו מתות לחזה גדול... למה אי אפשר להתחלף???

DarlingAdam

New member
לא מקרה אבוד :)

רק מקרה קצת שופע שיצטרך שיטות קצת יותר מחמירות. בכל מקרה, פרוג מתחת לתחבושת, זה כבר צעד קדימה, לא?

DarlingAdam

New member
יש פיתרון ניתוחי..

אבל זה כמובן צעד עצום שדורש מחשבה מרובה... עוד לא מצאתי דרך שאפשר גם להשטיח וגם לנשום ולזוז כמו בנאדם, אבל אני רגיש ועדין וענוג ;) אז קשה לי גם עם חזיות נורמליות :) TMI?

נגה א

New member
צחוק הגורל../images/Emo7.gif

למה אי אפשר להתחלף? דווקא מי שלא רוצה מקבל חזה גדול.. פפפפ אלוהים נותן אגוזים........

DarlingAdam

New member
רק תכלת בהיר ;)

כמו שיש נשים שרוצות חזה, ישנם גם בנים נטולי אגוזים בפורומנו :)

Yaara77

New member
בתאילנד לא מבלבלים את המוח

וס"ה ניתוח + טיסה פחות מאשר כאן בדוק באינטרנט חיבוקים יערה

DarlingAdam

New member
שאלה בקשר לתאילנד..

מתמחים שם רק ב MTF או גם ב FTM? כי אני יודע שהם מפורסמים ביכולותיהם המרשימות בנוגע לניתוחי MTF, אבל לא שמעתי מעבר לזה... אולי את תדעי, יערה? :)

Yaara77

New member
זו ספקולציה שלי

התאילנדים הכי פתוחים בעולם לנושא מיגדר וניתוחי שינוי מין יש להם עשרות רבות של קליניקות ל- M2F - אולי מאות והם הכי פתוחים לנצל הזדמנויות עיסקיות והם יודעים שבשנים האחרונות תנועת ה F2M ממש קיבלה זיקפה
והם מומחים להתפרסם באינטרנט להביא קליינטים מחו"ל. אז כל הסיכויים שיש פתרון. חפש באינטרנט תחת GENDER REASSIGNMENT SURGERY THAILAND MALE-TO-FEMALE וגם אשאל בקליניקה "שלי" חיבוקים יערה

אורי 0

New member
ו-2/3 מהניתוחים של ד"ר ספורון

שידוע לי עליהם, הסתבכו קשות. יכול להיות שאין ניתוח ללא סיבוכים, אבל לי משום-מה נראה שפלסטיקאי "רגיל" שהיה מסתבכך ככה היה צפוי, בישראל, לאובדן רישיון. ופלסטיקאי צריך להתמחות בסוג מסוים של ניתוחים. אני לא הייתי נותן למי שעושה כל החיים שלו נרתיקים לגעת בחזה שלי. אחרון אחרון חביב: יש פלסטיקאי ישראלי שמוריד חזות של פאטמים. עשה כבר חמישה שאני מכיר - כדאי לשאול אותם.

נגה א

New member
אז למה אומרים שספורן טוב

אם שני שליש מהניתוחים שלו כושלים? או שהם משקרים או שאתה משקר

אורי 0

New member
כי ההסתבכויות נחשבות להצלחה

טרנסית חוזרת מתאילנד, מה-ניתוח של חייה. קטן עליה כמה זיהומים, בעיות בדרכי השתן, פניות לחדר מיון ואשפוז לכמה ימים. זה לא נחשב לכישלון, כל עוד הדברים מסתדרים בסוף. היא לא מסתירה את זה - היא מדברת על זה - אבל לרגע לא חושבת שמשהו לא בסדר עם המנתח עצמו. אני חושב שיהיו כאלה יגידו שהסיבוכים האלה פשוט צפויים, חלק מהמשחק. רק אותי זה מטריד, משום מה.

למעלה