who wanted binders?

transman

New member
אני לא יודע אם זה על אותו משקל

אך, אצל מונטרי יש במוצהר 100% סיבוכים בפאלופלסטי (בעברית זה נראה רע). חלקם נפתרים מעצמם (חור בדרכי השתן), וחלקם דורשים ניתוח קטן (הצרות דרכי השתן). וגם היו לו גם כמה סיבוכים כבדים יותר. אני חושב שההבדל נעוץ במידת ההשגחה אחרי הניתוח ולא באיכות הניתוח עצמו.

Yaara77

New member
מידע קצת יותר מבוסס

ד"ר ספורן, למיטב שיפוטי ונסיוני, הוא המנתח הטוב בעולם ל M2F וגם הזהיר והקפדן בעולם ואני ממעטת בלחלק מחמאות לרופאים ... זאת - מהיכרות עם מאות מנותחות שלו - מעל 700 לפני !!! הצלחתו עד כדי כך נהדרת שיש ביאהוו קלוב של המנותחות שלו וכדאי לקרוא מה הן כותבות עליו הניתוח מאד מורכב, והטיפולים שלאחריו מורכבים ולא קלים לעיתים בנות עושות טעויות - גם בנות גנטיות בעיקר בנושא מניעת זיהומים במערכת הוגינלית ואז יש צורך בטיפול בזיהום במיוחד בשטח ניתוחי כל כך רחב - כל שטח הוגינה !!! כמעט כל מנותחת שלישית בניתוח כזה גדול - 12 שעות - זקוקה לאיזשהו סיוע נוסף - תפר שנפתח (אצלי - תפר אחד מתוך מאות !!! ) המטומה שקשה לצפות, או זיהום שמתפתח לפתע כי שכחנו לנקות נקודה פיצפונת (קרה לחברותי) זו סטטיסטיקה מצויינת, ונטולת סיבוכים ממשיים לעומת מנתחים פחות טובים מספורן והאמן לי - אורי - לפני הניתוח למדתי וחקרתי את הנושא על בוריו וגם ביקשתי מעמיתה בחו"ל לבדוק "חוו"ד שנייה" עבורי ואני מאושרת ובריאה וללא סיבוכים נכון - קיבלתי צל"ש מהאחות שם על טיפול סטרילי מעולה בעצמי אבל זה תפקידי בחיים שלי והאחריות שלי לא ? הקיצר - ספורן הוא הטוב בעולם עד שיקום טוב ממנו חיבוקים יערה

Yaara77

New member
מידע על F2M

בקלוב של מנותחות ד"ר ספורן ביקשתי מידע על ניתוחי F2M כל התשובות מנותבות על-ידי ישירות לאדם ואני משוכנעת שהוא בונה בסיס נתונים איתן וממויין היטב לשימוש הבנים כאן בפורום בבוא היום. חיבוקים יערה

palsox

New member
כן , אבל

חוץ מהנושא הפיננסי (ואני לא רוצה להמעיט בחשיבותו הרבה כלל וכלל) שכרוך בניתוח (או שהניתוח כרוך בו יותר נכון), יש לי בעיה נוספת , ככל הידוע לי ניתוחים כאלה מאושרים רק אחרי פגישות אינספור עם פסיכ....(השלם את החסר) למיניהם ורק אחרי תקופה של נטילת הורמונים... עם החלק של הפגישות אין לי בעיה , זה אפילו חשוב לדעתי , הרי בכל אופן זה צעד רציני... אבל למה חייבים הורמונים? לא רוצה facial hair ולא מעניין אותי שינוי קול או כל דבר אחר (לפחות לא כרגע) אין לי שום צורך בכל הנלווה ללקיחת הורמונים , כל מה שביקשתי הוא להיפטר מהדברים האלה שמתעקשים להישאר צמודים אליי למרות שהם לא ממש שלי... (ואם הייתי מהמיליונרים אולי גם הייתי מקנח ב"ניתוחון" (הלוואי וזה היה רק ניתוחון) שיארגן אותי גם מלמטה , לא כי זה כל כך חסר לי שם כל הזמן , זה פשוט יפשט עניינים בכל הקשור להפחתת הצורך בהכנות מעצבנות ומורידות חשק לפני הרגעים הקריטיים במיטה... אהה... וסליחה על הבורות אבל... מה זה TMI?

DarlingAdam

New member
TMI=

too much information, ופירושו בשפה המדוברת כשאלה, "האם חלקתי יותר מדי פרטים אינטימיים והבכתי את קהל השומעים?" :)

אורי 0

New member
צריך פסיכיאטר והורמונים?

בשביל ניתוח עליון? לא ידוע לי, אבל אני לא המומחה בענין זה. המנתח שעשה כמה כאלה התארח בקבוצת התמיכה, ונראה בהחלט כמי שמחפש לקוחות (הוא לא עושה את זה בחינם). ולא ידעתי שעושים את זה בתאילנד. אבל אני סתם מעופף לי.

transman

New member
לא צריך הורמונים

אין שום סיבה לדרוש ממך הורמונים אם אינך רוצה לקחת. אתה גם לא תהיה הראשון שלא לוקח הורמונים. המנתח (וזה אמור לגבי כל ניתוח, גם נגיד באף) עשוי לדרוש ממך פתק מפסיכולוג, וכיון שיש מי שמתמחים בנושא הטרנסג'נדרי בארץ, זה פתיר. לגבי הניתוחון למטה, הייתי רוצה להסיט את תשומת הלב מהעלות, שהיא _כן_ בהישג ידם של הרבה אנשים (לא זול אבל לא צריך לחסוך כל החיים), ולהעביר אותה לניתוח עצמו - מה מקבלים מהניתוח, מה המחיר בזמן, כאבים וסיבוכים. באופן אישי הייתי מת לקבל איבר מין סטנדרטי עם תפקוד סטנדרטי, בלי להקריב שום חלק אחר בגוף, אבל מה שיש למדע היום להציע, צריך לשקול בהרבה כובד ראש. ובהזדמנות זו אני רוצה שוב לפרסם את ftmsurgeryinfo שהיא קבוצת דיון ביאהו ל-FTMים שמתעסקת אך ורק בעניני ניתוחים (והנה הלינק)

למעלה