who wants to live forever?

rainbow 1974

New member
who wants to live forever?

פרדי מרקיורי, קורט קוביין, ג'ים מוריסון, אלביס פרסלי, ג'ון לנון ועוד.. כולם מתו לפני זמנם וכולם נחשבים לאגדות. האם אתם חושבים שהם עדיין היו אגדות כיום אם הם לא היו מתים או שהם פשוט היו נעלמים עם הזמן? אם פרדי היה חי היום אתם חושבים שקווין עדיין היו ממשיכים להוציא אלבומים ולהופיע?

queen man

New member
אם..

אפ פרדי היה חי הוא היה מאבד את הקול שלו עם השנים הקול שלו יחודי כי הוא צלול וצעיר אם הוא היה חי הוא היה יותר צרוד והקול לא יהיה משהו יכול להיות שהם היו מוצעים דיסקים אבך האיכות הייתה יורדת כל כמו להקה שהייתה בעבר גדולה ועכדיו היא סבירה כמו yes כמו פיל קולינס ועוד...

I n n u e n d o

New member
אני לא מסכימה איתך.

זה שאנשים מזדקנים לא אומר שהקול שלהם נאבד.. יש הרבה זמרים שהם כבר מבוגרים והקול שלהם דווקא השתבח עם השנים

queen man

New member
אבל הקול של פרדי..

צעיר כזה מתאים רק לאנישם בני 30-40 כזה לא יותר זה מאוד קשה בגיל יותר מאוחר לשיר ככה

16 מרי לו

New member
הקול שלו התדרדר בגלל האיידס

בטוח שהוא היה שר אחרת אבל הוא היה שר בכל זאת יפה...

queen man

New member
יכול להיות..

שהוא היה שר יפה.. אבל לא באותו קול שאנחנו מכירים.. לכל אחד יש טעם משלו... ויכול להיות שאם הוא היה בחיים הוא היה מאבד הרבה מעריצים...

16 מרי לו

New member
זה היה בטח קול אחר

פשוט קול מבוגר יותר... ואני בטוחה שזה פשוט היה שונה, והיינו אוהבים את זה...

FreddieMercury

New member
יש ויש.

כל מי ששמע את גרג לייק בנעוריו יודע שהיה לו חתיכת קול מדהים. בבגרותו הוא נשמע צולע מאוד. פיל קולינס לעומתו דווקא נשמע לא פחות טוב עם הזמן.

16 מרי לו

New member
אם כבר - no one but you...

אם פרדי לא היה מת, קווין לא היתה כל כך "הסטוריה". כשהוא מת, אנשים התחילו להתעניין בו. בסיפור שלו במיניות שלו ובמוזיקה שלו וככה התחילו לאהוב את קווין. אנשים התחילו להבין שהם היו מאוד מיוחדים ומדהימים. נהיו להם כמעט פי 2 יותר מעריצים אחרי שהוא מת... הם קלאסיקה. פרדי היה אגדה. אם פרדי לא היה מת, הם היו מתפרקים והם היו פשוט פחות מוערכים. הם היו יורדים באיכות שלהם. למרות שאני ממש ממש ממש ממשששששששש אוהבת את פרדי אני אומרת שהמוות שלו היה מקום. זאת דעתי... אבל אני חושבת שהייתי אוהבת אותם בכל מקרה אם הייתי גדלה בתקופה שלהם, והייתי מגלה את המיוחדות שלהם...

B a m B a m

New member
אני לא חושבת שהם היו נעלמים../images/Emo168.gif

אני חושבת שהם היו ממשיכים להיות ביחד, להוציא אלבומים ואולי בסוף גם מתפרקים, כי קשה להיות עם אותם אנשים כל כך הרבה זמן... הם בטוח היו ממשיכים להיות אגדות רוק כי הכישרון שלהם הוא משהו שטבוע בתוכם, שאי אפשר להוציא אותו (במיוחד אצל פרדי ובריאן...) ואפילו עם כל הקטע של המיסחור של התעשייה, מכאלה כישרונות לא מתעלמים... ב"נעשה בגן עדן" שומעים את פרדי בהקלטות האחרונות שלו (בערך...) והקול שלו אמנם יותר חלוש אבל עם אותו רגש ומנעד - על אף המחלה...

קודם כל,שכחת את ג'ורג' האריסון../images/Emo3.gif

אממ,אני חושבת שאגדה נשארת אגדה. אני מניחה שאם ג'ורג' וג'ון עוד היו בחיים,עדיין הביטלס היו מה שהם. אני מניחה שאם פרדי עוד היה בחיים,קווין דווקא כן היו מופיעים,כי אולי היה לו קשה מבחינת האופי שלו לראות את עצמו מזדקן,והאהבה שלו לקהל,לבמה היא גדולה מאד
לא נראה לי שלולא המוות שלו קווין היו אנונימיים או משהו כזה.

Oukami Kun

New member
הבעיה עם ג'ורג' הראיסון

זה שהוא מת זקן >< אני באמת חושב שזה שהם מתו צעירים הפך אותם לאגדה. בשנות ה70 ג'ון לנון ופול מקרטני היו שניהם כוכבי רוק מדהימים ואז ג'ון מת ופול נשכח כשאוהדי ביטלס בכלל ואוהדי ג'ון בפרט בכו ימים שלמים את מותו ומאז הוא אגדה. ופול? למי אכפת מפול? הוא סתם איזה בחור זקן שמותח את הפנים כל יומיים וחצי ומנסה להוציא אלבומים טובים [איזה מזל שלי לא כאן...
]. אז כן, אני חושב שלמות בגיל צעיר הופך מוזיקאי מוכשר לאגדה.

Oukami Kun

New member
טוב נו...

58 זה "מבוגר". פאק איט, לבנאדם היה שיער לבן >< [למרות שהגבות שלו היו בגוונים של אפור עדיין..
]

אלוהים!

מעניין למה,הוא עבר 69604 סוגיי סרטן,וכל חייו חי על סיגריות וסמים
זה הורג תאים בקצב של לא יודעת מה

למעלה