who wants to live forever?

FreddieMercury

New member
ג'ורג' האריסון,

עם כל ההערכה, לא מת באופן מרשים. מגוחך כמה שזה נשמע, זה נכון. פרדי מת יום אחרי שהוא הודיע לעולם שהוא חולה איידס. קורט קוביין התאבד, ולא חסרות תיאוריות קונספירציה על מותו. יש מספיק אנשים שטוענים שראו את אלביס בסופרמרקט. גם מוריסון, בונהאם, מון ועוד הרבה מתו בדרך "מרשימה". ג'ורג' האריסון לא. וחוץ מזה, הוא גם לא מוזיקאי בקליבר של האחרים שהוזכרו פה (אולי חוץ מקוביין)... ואל תשכחי ששניהם מתו אחרי שהביטלס התפרקו. בכל אופן, יש הרבה להקות ואמנים ותיקים שממשיכים להופיע ולהקליט. חלקם שומרים על כבודם וחלקם מביישים את עצמם. קווין יכול ליפול בכל אחת משתי הקטגוריות. אנונימיים הם לא היו.

איזו הסחפות

ג'ורג' עשה יחצ"נות לא ראה למאבק בסרטן,ואירגן לא מעט התרמות למדינות העולם השלישי. אני חושבת שקצת הגזמת עם מה שאמרת עליו

FreddieMercury

New member
עם כל הכבוד ליחצנות

של האריסון, ב-2002 (או מתי שהוא לא מת) הסרטן כבר בהחלט לא היה צריך עוד יחצנות. ועם מה בדיוק הגזמתי?

2001

לא יחצ"נות,תרומות יקירי.ההיסחפות היא שאתה מדבר עליו בזילזול,הוא היה מוזיקאי,הוא היה מעולה בזה,והוא יזכר ככזה.

FreddieMercury

New member
גבירתי,

את כתבת שהוא עשה יחצנות לסרטן... הוא היה מוזיקאי לא רע, ונגן לא רע. רבים עלו עליו בשני התחומים.

שהביאה לתרומות

זו הייתה הכוונה שלי,וכנראה שלא הסברתי את עצמי היטב,סליחה. אתה יכול להגיד על כל אומן שרבים עלו עליו,זה לא משנה כלום-ג'ורג' האריסון לא היה "סתם" מוזיקאי.

FreddieMercury

New member
לא אמרתי סתם מוזיקאי.

אמרתי שהוא פחות טוב מהרבה מוזיקאים אחרים.

אמת ויציב

ואני אמרתי שאתה יכול להגיד את זה על כל מוזיקאי אחר.כן-אפילו על פרדי מרקורי.

לא.

עד כמה שזה עצוב, אנשים מתים הופכים לאגדות. זה תמיד ככה. תנו לי מוזיקאי אחד שהפך לאגדה בעודו בחיים- לא תמצאו. רבין, להבדיל, מה הוא היה? ראש ממשלה. ונכון שהוא תרם למען השלום וידה ידה, אבל אם הוא לא היה נרצח, הוא עדיין היה הוף לאגדה? תחשבו על זה.

FreddieMercury

New member
פינק פלויד?

ג'ימי פייג'? אריק קלפטון? ג'ים מוריסון (שאגב, מת היום)? חסרים?

natali24

New member
מתוך הסרט 'איש הנצח' ועוד

IT'S BETTER TO BURN DOWN, THAN TO FADE AWAY אני חושבת שזה הכי מתאים עד כמה שזה עצוב לומר, עדיף לאגדות פשוט להעלם במיידיות, כפי שעשו הענקים שציינת, מאשר לדעוך. אם פרדי היה חי, לדעתי קווין היו מפסיקים מתישהו. בריאן ורוג'ר היו ממשיכים, כי אצלהם הרוק נ' רול זה בדם. את פרדי היית רואה בטח מעלה מופע בלאס וגאס. מקריח... עצוב לא? אבל אי אפשר להתעלם מזה....תחשבו כמה שירים של קווין הפסדנו בגלל שפרדי מת. מה עוד הם היו יכולים לכתוב, להלחין. למלא את עולמו בעוד מוסיקה מדהימה. זה מה שעצוב אצל מוסיקאים שמתים טרם זמנם. ההפסד של העולם....

למעלה