WILD - חקר השיטה

Variety

New member
WILD - חקר השיטה

היי, אני שמח מאוד שרובכם הבין ששיטת ווילד היא אחת הטובות ברגע ששולטים בה. הבעיה העיקרית היא לשלוט בה. לי הייתיה הצלחה אחת עם השיטה, וגם היה חלק שאיבתי מודעות, והיא חזרה ואז איכשהו הצלחתי. אבל לדעתי זה לא מספיק פעם אחת, ואני רוצה לשלוט בצורה טבעית וחלקה ולהצליח תמיד... ...לכן, אני חשבתי עכשיו על זה - אני שמתי לב שיש כל מיני דברים שמשפיעים על ההצלחה שלי עם השיטה. מה שאני רוצה, מי שרוצה, שינסה את השיטה כמה פעמים את השיטה, וישים לב למה הוא עושה, תנוחה, לבוש, אם יש שמיכה, כרית... ואז גם לפרטים הקטנים כמו, מה הוא ספר, כבשים, עיזים, סתם לספור, להקשיב לנשימות, מדיטציה... ותדרגו את מה הלך הכי טוב, ככה נוכל לקחת כל אחד את מה שדירג הכי גבוהה ולשלב עם התוצאות של האנשים שהגיבו. אפילו אם אתם לא מצליחים לגמרי להכנס לחלום, אבל אתם מצליחים לשתק את הגוף, לגרום לידיים ולרגליים להיות כבדים (שזה סימן של התקדמות), גורמים לויברציות או כל דבר אחר, נשתף אחד את השני. אני למשל שמתי לב שאני יותר מצליח שיהיה לי את כל הויברציות, סיבובים, ריחוף לפני שאני הולך לישון בערב כשאני עייף. יותר קל לי לשמור על המודעות אם אני סופר ובאותו זמן אומר "אני צלול". ספירת כבשים מקשה, ונסיון לדמיין דברים גם מקשה. גם מצאתי שיטה ליצור את הויברציות יותר בקלות. פשוט לדמיין שיש ביד אנרגיה מסתובבת, נניח באמצבעות, ואחרי כמה זמן, משלב מסויים אני באמת מרגיש שם משהו ואני יכול לאט לאט לגרום לזה להיות בכל הגוף, ואם אני מסתכל לעין השלישית כזה קורה, זה מאוד מגביר את התחושות. מקווה שתשתתפו. אה... עוד דבר... גם השעות בהן מנסים זה גם חשוב.
חלומות פז
, Variety-

BladeRaider

New member
ובכן....

זה באמת רעיון טוב. לגבי האנרגיה המסתובבת, תנסה את זה במצב עירות, גם תרגיש שם משהו. ניסיתי הרבה פעמים

Variety

New member
אנרגיה בערנות - אנרגיה קינטית.

ניסיתי את זה כמה פעמים גם כשהייתי ער, ועשיתי כל מיני ניסויים עם חברים בקשר לאנרגיה הזאת, רציתי לבחון עד כמה האנרגיה אמיתית. אז אצלי בגוף הצלחתי לגרום לה לזוז מכל מקום לכל מקום רק עם המחשבה. ואז אמרתי לחבר שיחזיק את 2 ידיו אחת ליד השניה ושידמיין שיש לו כדור אנרגיה ביד. ביקשתי ממנו שיעצמו עיניים, וכשהוא לא ראה, עם המחשבה העברתי לו את הכתור אנרגיה שלי, והידיים שלי נפתחו, ממש ממש רחוקות אחת מהשניה. זה היה ממש מדהים. איך שבכזאת קלות אפשרי לשלוט באנרגיה הזאת שמרגישים בווילד. אולי אפשר להמיר אותה לאנרגיה קינטית? ואז להזיז כל מיני דברים עם המחשבה?
חלומות פז
, Variety-

BladeRaider

New member
זה כבר מעניין

דרך אגב לכדור קוראים PSI BALL וניסיתי ליצור כמה. הידיים שלו באמת זזו? מיד? או אחרי זמן?

Variety

New member
תגובה

Psi Ball? אתה יודע על זסה עוד דברים? אני יכול ממש בקלות ליצור אותם, תוך איזה כמה דקות ליצור אחד ענק. הידיים שלו ממש התרחקו זו מזו ומאוד מיידי. אולי לקח איזה פחות משניה כדי לגרום לאנרגיה לעבור אליו, אבל זה היה מאוד מיידי. זה היה בשבילי הוכחה שזה אמיתי מאוד.
חלומות פז
, Variety-

BladeRaider

New member
ובכן.....

אני לא ממש מבין בזה, אבל ניסיתי ליצור כמה. אני גם רוצה לעשות את הניסוי עם החבר אבל אני לא מכיר מישהו רציני. רובם יצחקו עליי, או שסתם יעמדו שם עם עיניים עצומות כדי לצאת ידי חובה.

BladeRaider

New member
אה כן..

שמעתי גם שאפשר להקרין רגשות אל הכדור ואז לשלוח אותו על מישהו תנסה את זה על חבר שלך ותבדוק את השינויים במצב רוח שלו

shabaz

New member
מה?

הצלחת ליצור כדור כזה גדול? פששששש....אני מתרשם גיא אני הצלחתי לעשות כדור בייסבול קטן וניסיתי לשלוח אותו אל מישהו אבל הוא לא עף :( (הבנאדם לא עף) ובלייד...ככה אתה לא מזכיר אותי? אחרי שלימדתי אותך את כל מה שאני יודע ועוד? פשוט בושה וחרפה... תשמע גיא...אם אתה רוצה ללמוד עוד בוא אליי...שבז יודע שבז

BladeRaider

New member
התלבטתי אם להזכיר אותך

לא רציתי שסתם כל הפורום יבוא אליך בשאלות אם הייתי פוגש את גיא בצ´אט הייתי אומר לו לשאול אותך

shabaz

New member
אנשים....

אל תקשיבו...אני לא יודע כלום על זה בלייד סתאם מחרבש :) סתאם...אם אתם מתעניינים אז.... חפשו באינטרנט...או שתאלו אותי ואני ישקול אם לענות (סתאאאאם) שבז

אתה יכול לשנות את השפה לעיברית

ב ALTAVISTA יש שם כזאת אפשרות שהתוצאות של החיפוש יהיו רק בעיברית... למרות שלא נראה לי שיהיה שם אתה יכול לנסות...

שריר

New member
אל תנסה אפילו לשנות לעברית

אין כמעט אתרים ולא משנה מה תחפש זה יהיה אותם תוצאות

וזה עבד???

הצלחת לעשות כזה כדור? איך??? ספר!!! זה מעניין! קראתי על זה פעם אבל חשבתי שזה כמו טלקינזיס כזה.... משהו שצריך לעבוד עליו הרבה מאוד!!! אם בכלל זה אפשרי... קראתי גם שאפשר לזרוק אותו על אנשים או חפצים ולשבור אותם... זה יכול להיות מאוד שימושי!

shabaz

New member
זה נורא פשוט...

זה ממש לא כמו טלקנזיס. זה היה הדבר הראשון שלמדתי לעשות. ואתה צודק...אפשר לזרוק אותו על אנשים ואם תהיה מספיק חזק אז זה יכול לפגוע בהם גם... אני מנסה לשלוח עליהם אבל זה בכלל לא נוגע בהם. חבל...אבל בקרוב.... שבז

The Piper

New member
איך?

V איך אתה יוצר את הכדור? תסביר כי האתרים מסבירים בצורה מסובכת לאלקה. תודה ביי

למעלה