WILD - חקר השיטה

Variety

New member
תגובה

אני לא יודע אם טבעית יש לי כשרון לנושא, אני פשוט מזיז את כפות הידיים בעיגולים קטנים אחת מול השניה, ואחרי כמה זמן, מתחיל להווצר לחץ, הוא נעשה ממש חזק, עד שממש אני מרגיש משהו מוצק, שמונע מהידיים להפגש. אני יכול להתנגד לזה, אבל אם אני ממשיך, וחושב על אנרגיה שנכנסת בין הידיים, אז הכדור גדלץ אתמול, או שלשום גיליתי שאם אני מדמיין חוט אנרגיה (כמו זה שמחבר בין המנועים ב Starwars) אז הרבה יותר קל לי ליצור את הכדור ולוקח איזה דקה. אני מרחיב את החוט הזה לכל היד, ומעצב אותו לצורת כדור, אתה גם תראה מערבולות חצי שקופות ביד שלך אם תתאמץ. מקווה שעזרתי, Variety-

Panther

New member
וואו!!!

אני עד עכשיו הייתי מכין כדורי אנרגיה (לא שהיה לי מה לעשות איתם, סתם הייתי מכין) ע"י זה שהייתי משפשף את הידיים כמה שניות בתנועת שטיפת ידיים. אבל השיטה שלך הרבה יותר נוחה וחזקה. עם הדרך שלך הצלחתי ביותר קלות להגדיל את הכדור, ואני יכול ממש להגדיל אותו במהירות אחרי שיצרתי אותו.

Variety

New member
וואלה

תספר עוד, מה עשית עם הכדור? ניסיתי להזיז כדור פינג-פונג אבל לא הייתי מספק מרוכז, והכדור היה כזה חלש. אבל אני אנסה להזיז. האמתי, נראה לי שאני אנסה להזיז קוביה :) טוב, אז, תספר דברים. Variety-

Dazed&Confused

New member
קראתי היום בנושא.

כתוב שכדאי לדמיין אנרגיה יוצאת ממרכז האנרגיה( נדמה לי שזה בבטן התחתונה ככה זה אצלי) ומשם לעלה אל החזה ומשם אל הזרועות ואל כפות הידיים. ניסיתי את זה וזה בהחלט עוזר.

shabaz

New member
וואו....

שמעו....הצלחתי להכין כדור יחסית חזק תוך איזה 5 שניות....פששששש אני גאה בעצמי שבז נ.ב.-טוב....תמשכו אנרגיה (ירוקה) מההרה שלכם אל תוך הידיים שלכם (חשוב שהידיים שלך יראו כאילו אתם מחזיקים כדור בייסבול גדול) ואז תדמיינו שהאנרגיה נשלחת משתי הידיים בצורת קרן ונפגשות ביחד ומתערבלות לכדור שגודל וגודל... אז אתם אמורים להרגיש דחייה ואם אתם מספיק טובים... אז יהיו ניצוצות ואולי תוכלו לראות את הכדור... אם אתם רוצים...אתם יכולים לשלוח אותו על מישהו... אבל חשוב שתשלחו את זה דרכו כי גל ההדף פוגע ולא הכדור עצמו עכשיו...ההרה הוא מקום שנמצא בין הז**\פ** לבין הפופיק תדמיינו שהוא נראה כמו כדור מתערבל של ירוק... מובן? אם יש שאלות אז...חבל...סתאם אז תגידו שבז

Panther

New member
לא שום דבר מיוחד

גיליתי שמכשירים חשמליים לא מגיבים ופעולתם לא משתנה כאשר הם באים במגע עם כדור אנרגיה, כולל המסך של המחשב. וגם קראתי פעם שבריא לאכול את זה, אז אכלתי

shabaz

New member
כן...גם אני קראתי את זה

לא עשה לי שום דבר מיוחד.. שבז

BladeRaider

New member
FUCK I CANT BELIEVE IT

בהתחלה הייתי ספקן, לגבי הדחייה חשבתי שזו מן עייפות שרירים. עכשיו לגבי המערבולות גם אני ראיתי אותן. זה כבר יותר מדיי, אין לי סהבר לזה כי אין שום סיבה לדמיין אותן ואני לא ידעתי שאפשר לראות אותן. אני ממש המום עכשיו

נסיוני והמלצותי לגבי שיטת ה - WILD

היי, קודם כל ניסיתי אותה מספר פעמים בחודש האחרון ולדעתי היא לא כזאת קשה, כמעט בכל הפעמים הייתי מאד קרוב להצלחה ופעם אחת ניכנסתי בעזרת לחלום צלול אני חושב שסיפרתי את זה כאן, הבעיה העיקרית אצלי בשיטה הזאת היא שקשה לי להתרכז במה שאני מתרכז ( בנשימות שלי, או באיזה משפט בראש ) כי כל פעם המחשבות מתחילות לנדוד לי בראש ואני שוכח שאני צריך להתרכז במשהו אחר והתוצאה היא שאני נירדם ... עוד משהו, כמו שאמרת שמתי לב ששיטות מעצבות כמו ליספור כבסים או בכלל שיטות של ספירה "1 אני חולם, 2 אני חולם, 3 ... " לא עובדות טוב ורק מפריעות להרדם, הרבה יותר קל לי להתרכז בנשימות או באיזה משפט שאני חוזר עליו בראש ( וגם זה בלי מאמץ חזק מדיי ) או אפילו פשוט לשים לב למה שקורה, כן, בלי להתרכז בנשימות או משהו אחר אלא פשוט מאד לישמור את המודעות ערה ע"י זה שאני שם לב ועוקב אחרי מה שמתרחש סביבי תוך כדי התהליך. אפילו קראתי השבוע לגבי שיטת ה WILD שברגע שמגיעים לשלב הוויברציות והשיתוק בגוף אז כבר המוח צלול ואין שום בעיה לישמור על המודעות העצמית והיה רשום שבשלב הזה של הרעידות יש להפסיק להתרכז במה שהתרכזנו עד עכשיו ופשוט לשים לב למה שקורה עד תחילת החלום הצלול. לגבי בעיית הרדמות אז הצעתי - לתכנן את הזמן ככה שחוזרים לישון בסביבות 5 בבוקר כשעוד יש חושך בחוץ והגוף עוד רוצה לחזור לישון, והצעתי גם לנסות לישון 5 שעות במקום 6 , וגם להיות ערים 30-15 דקות במקום שעה ( עדיף לשטוף פנים כדי להתרענן ). למי שיש בעיה הפוכה שהוא נירדם מהר מדיי אז כמו שכתוב באתר אפשר לישתות כוס קפה לדוגמה, זה עוזר. גיא, רשמתי לך כאן לא מזמן הודעה בנושא שלא הגבת עליה אז אין לי מושג אם בכלל קראת אותה או שאולי פשוט פיספסת אותה, מה שאמרתי שם זה שאתה עושה לדעתי טעות כשאתה מנסה שיטה זאת ישר כשאתה הולך לישון ולא אחרי 6-5 שעות שינה, כי כשאתה רק הולך לישון ( בערב ) קשה לך מאד להיכנס לחלום צלול כי יש מספר שלבים מקדימים שאתה עובר תחילה לפני שלב החלימה ( שלב החלימה מתחיל רק אחרי שעה בערך מרגע שנירדמת ) וגם החלומות בזמן הזה הם עדיין מאד קצרצרים ולכן זה מאד מקשה להאריך וליצב אותם כי אתה פועל ממש נגד כל החוקים, הגוף פשוט מתנגד לך וחבל על המאמץ שלך ! אז אם באמת אתה רוצה להאריך וליצב את החלומות הצלולים שלך באמת עדיף שתנסה שיטה זאת רק לאחר שינה בת 6-5 שעות, אפילו נסה אותה בלי לקום לשעה אלא פשוט כבה את השעון וישר נסה אותה או קום לכמה דקות וחזור למיטה לנסות אותה. אלון

Panther

New member
תודה רבה לך!

אתמול קראתי בלילה את ההודעה שלך, והחלטתי לנסות ישר איך שאני הולך לישון. הלכתי לישון ב2 בלילה אבל הייתי עייף, אז אכלתי כמה פולי קפה מצופים שוקולד, שקיבלנו כחלק מסל ממתקים לראש השנה. זה פולי קפה קלויים מצופים בשוקולד. זה לדעתי הרבה יותר אפקטיבי מכוס קפה, כי בכוס קפה צריך להרתיח מים ולהכין ולוקח גם זמן לשתות. ככה אכלתי כמה פולי קפה ונשכבתי במיטה. ניסיתי לא להרדם, ועד שנירדמתי חזרתי על המשפט: "אני פונה אל האני העליון שלי בבקשת עזרה ליצירת חלום צלול". חזרתי על זה כמה שיותר, וניסיתי לדמיין אותו כאילו הוא מעל הראש שלי, מבחינה יחסית לגוף. כלומר, לא מעלי, אלא מקדימה אל הגוף שלי, כלומר מעל הראש שלי. אני מצרף תרשים כדי שתבינו על מה מדובר. ואז להפתעתי כשניסיתי להסתכל על האני העליון ראיתי שבעצם אני מסתכל כמו שמסתכלים על העין השלישית. אני לא חושב שנרדמתי כשאני מסתכל לעין השלישית, כי פחדתי שאני אתעורר עם כאבים. אז פשוט חזרתי על המשפט עד שנרדמתי. לא הרגשתי שום תופעות מוזרות הנפוצות בWILD. אח"כ בלילה היה לי חלום ארוך שבו חלמתי שאני חולם חלום צלול! זה לא היה חלום צלול לגמרי, כי חלמתי שאני חולם חלום צלול. אני מתכוון הלילה שוב לאכול כאלה פולי קפה לפני שאני הולך לישון, ושוב לחזור על המשפט. Wish me luck, Panther

חבל שאתה מקשה על עצמך ...

קשה מאד להצליח עם שיטת ה WILD כשמנסים אותה ישר כשהולכים לישון בפעם הראשונה, כי בזמן הזה אתה לא מתחיל לחלום ישר כשאתה נירדם ולכן זה מאד קשה להיכנס לחלום צלול, כמו כן בשעות הראשונות החלומות מאד מאד קצרים ויהיה לך קשה לייצב ולהאריך חלום צלול בזמן הזה כי הגוף דיי יתנגד לך כי הוא צריך עוד לנוח כמה שעות לפני שמתחילים החלומות. קראתי היום דיי הרבה הודעות בפורום החלומות הצלולים ( לא זה ) בקשר לשיטת ה - WILD והמון אנשים שם ממש מתלהבים מהשיטה הזאת ואומרים שעם השיטה הזאת יש לכם את החלומות הצלולים הכי טובים וארוכים ! כולם שם אומרים שהשיטה הכי טובה היא לישון קודם 5 שעות, להתעורר למשך חצי שעה עד שעה ואז לנסות אותה ! היו שם כמה שאמרו שהם מתעוררים אחרי 5 שעות ואז ישר מנסים אותה בלי לקום בכלל וככה הם ניכנסים תוך דקה או שתיים לחלום צלול ! אבל גם אמרו שהיא הכי אפקטיבית אם קמים לפחות לחצי שעה קודם. אז חבל אל תתעצל ! אתה סתם מקשה על עצמך את החיים ! אם אין לך כוח או אתה מתעצל לקום אחרי 5 שעות למשך שעה אז לפחות תתעורר עם שעון אחרי 5 שעות ואז ישר תנסה אותה ! תנסה ותגיד לנו איך היה ! ( אני גם ינסה ) בהצלחה ! אלון

למעלה